Satori Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Hai sa va vad... Intalnirea asta se preconizeaza plina de membre si oameni scumpi la vedere. Data trecuta l-am vazut pe TopSer, acum vine laurentiu83. Link to comment
aztec Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 hi...hi..hi.. eu o sa fiu in apuseni... o sa ma gandesc la tantarii din parcare... Link to comment
Satori Posted July 25, 2005 Author Share Posted July 25, 2005 ... nu pot sa sper decat ca si ei se gandesc la tine si ne lasa pe noi in pace... Link to comment
ileana Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Intalnirea asta se preconizeaza plina de membre membra de mine va absenta..o sa va trimit un pupic din Mamaia! Link to comment
laurentziu83 Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Deja m-au mancat in seara asta pe faleza. Cred ca-mi iau un costum de apicultor > multumim aztec de urari Bine ca macar acasa am plase peste tot , ca altfel ma sugeau de cateva kile, ca stau la 200 m de Dunare. @ileana: sa ai parte de soare, ca a fost cam zgarcit in ultimul timp cu noi toti. Link to comment
aztec Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 (edited) dar voi nu o sa indurati frigul si umezeala noaptea si dimineata pana rasare soarele...chiar daca o sa fiu pregatit... numa sa nu ploua... dar nu o sa fie tantari...ca m-au disperat joia trecuta.. sanatate maxima... tomorow Edited July 25, 2005 by aztec Link to comment
Gica Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Vine Laurentiu ? Hmm... Pai si pe Andrei unde lasi ? Il lasi in Iasi ...? (suna bine, nu) Sper sa pot sa vin si eu sa te mai aud, ca mi-a placut accentul tau si spun asta fara misto, poate ne vedeem a 2-a oara in cateva luni... >- mai des decat m-am intalnit cu unii dintre Bucuresteni... Link to comment
laurentziu83 Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 (edited) Vine Laurentiu ? Hmm... Pai si pe Andrei unde lasi ? Il lasi in Iasi ...? (suna bine, nu) ... ca mi-a placut accentul tau si spun asta fara misto, poate ne vedeem a 2-a oara in cateva luni... >- mai des decat m-am intalnit cu unii dintre Bucuresteni... <{POST_SNAPBACK}> Eu nu stiu cum sa scap de accentul asta si tu... Oricum mai puternic decat al lui Andrei, totusi. Oricum ma bucur de revedere. O tura cu masina prin boscheti, ceva, ceva? Pacat ca asta nu mai e ce a fost matizul. Pe Andrei il las in Iasi, asta e. Eu nu-s iesean pe buletin. da' se descurca el sa ne vada. Edited July 26, 2005 by laurentziu83 Link to comment
SheCogniac Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Mai oameni buni...lamuriti-ma si pe mine unde se tine intalnirea...in parcarea de la sala polivalenta? Ce fericiti sunt cei care au concediu Noi astia mai amaratii muncim de ne ies ochii si dupa ce ca muncim...tot ne mananca tzantzarii... Distractie placuta si vreme buna "> Link to comment
body Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Joia asta nu pot veni pt ca plec la mare !O sa trec sigur joia urmatoare !Asta e , am citit ca weekendul asta e frumos rau la mare ! Bafta Link to comment
totti Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Joia asta vin si eu, ca n-am mai fost de mult... :"> Link to comment
remix Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Eu am fost de Vineri pana Luni la mare asa ca Joi sper sa fiu prezent, chiar daca tardiv. Celor care va duceti pe litoral va recomand sa faceti o intalnire estivala undeva in Constanta sau cum v-o fi voua mai bine. Bagati niste PM-uri si la ZDB, NDI, Topser si care or mai fi prin zona poate se incetatenesc si niste intalniri in Constanta. Link to comment
masterbobs Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 (edited) singura mea problema : sa vin cu Cielo sau cu Aro... later edit vin cu aro...chiar daca ii "patineaza ambreiajul"... si e cam murdar... si cam ruginit... si cam alergat... orisicum... inca nu face par par poc ca in reclama de la Dacia... ) poate il si vand.. Edited July 26, 2005 by masterbobs Link to comment
Shenck Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Cu AROOOOOOOOOOOOOOOO ca de mult imi doresc sa merg cu unu Link to comment
Satori Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Avand in vedere postul anterior, VINO CU CIELO! Nu vreau sa vad oamenii alergand prin parc cu un ARO dupa ei! Link to comment
remix Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Intotdeauna am apreciat vizitele facute de "masinile straine" la intalnirile noastre asa ca esti invitatul nostru sa vii cu Pajero de Campulung. Daca iti joci bine cartile s-ar putea chiar sa fii centrul de interes al intalnirii. Link to comment
masterbobs Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 (edited) Drive testu' cu aro ... in limita gazului bagat de ai mei... ... cat despre centru... este o chestie relativa ...dispunerea in parcare fiind eliptica... daca e cald si nu sunt semne de ploaie vin cu el "decopertat"... @remix: Intotdeauna am apreciat vizitele facute de "masinile straine" la intalnirile noastre asa ca esti invitatul nostru sa vii cu Pajero de Campulung. Daca iti joci bine cartile s-ar putea chiar sa fii centrul de interes al intalnirii. ARO ...asa in general...este strain de termenul de masina... si multi mi-au zis ca seamana cu paisan nu cu pajero... Edited July 26, 2005 by masterbobs Link to comment
Sharpe Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 (edited) Satori:multumesc pt poza cu Matei! Incerc sa ajung si eu... M-ar interesa un autocolant de exterior,dar ceva mai finut ,sa nu-mi ocupe toata luneta ! Se poate pt joi? Edited July 26, 2005 by Sharpe Link to comment
Shenck Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 M-ar interesa un autocolant de exterior,dar ceva mai finut ,sa nu-mi ocupe toata luneta ! Cred ca ai vazut autocolantul lui Alezz. Alea nu e de firma mincatas Link to comment
laurentziu83 Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 vin cu aro...chiar daca ii "patineaza ambreiajul"... si e cam murdar... si cam ruginit... si cam alergat... Auzi? unde erai acu 2 saptamani cand am ramas cu reno-ul innispat pe malul siretului in asa hal ca am rupt o sufa tragand la el, doar cu cea metalica am facut treaba pana la urma. Si un ARO m-a scos de acolo pana la urma. Link to comment
remix Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Steph... nu ne-ai zis ce-ai facut la examene... sau oricum erau ca si luate ? In ceea ce priveste aro... chiar suntem curiosi daca poti sau nu. Link to comment
steph Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 (edited) se pare ca m-am supraestimat .. la unu singur am reusit sa iau 6.93 a fost destul de greu ... ca sa va faceti o idee cu nota asta cu putin noroc intru la fac. la care imi doream la buget. daca nu la taxa intru sigur -> ASE Economia agroalimentara si a mediului. Edited July 26, 2005 by steph Link to comment
remix Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 (edited) sincer noi nu prea suntem in tema ca tine sa intelegem ce inseamna fiecare nota d-aia. tu ne vei spune daca ai intrat sau nu. si nu exista taxa... noi vrem sa intri la buget ca d-aia platim impozite. Edited July 26, 2005 by remix Link to comment
Recommended Posts