Jump to content

Intalnire Joi 28.07 Sala Polivalenta

Recommended Posts

uite la facultatea asta anul trecu sa intrat asa.

sesiunea Iulie

7.08 media minimaa buget.

6.10 media minima taxa.

sesiunea septembrie ( nu se da examen se intocmesc liste de asteptare si multi se retrag din diverse motive, cum ar fi intrarea la alta facultate mai convenabila)

7.04 la buget.

5.01 la taxa.

deci sunt cu 15 sutimi sub media de anu trecut de buget. mama lui de sport de la bac. daca luam 10 eram peste media de anu trecut de buget :(

oricum sistemu de la ase s-a schimbat incepand cu anu` asta. daca intrii la taxa si ai note mari la examene treci automat in anu 2 la buget, si invers; daca intrii la buget si freci duda esti trecut la taxa in anul 2.

ar fi placuts a intru la buget as scutii 18 milioane taxa pt. primul an :)

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pot sa conduc si eu aro ? :D

Ma rog... ARO nu se conduce!!! ...ARO se piloteaza!!!...se pot ivi atatea probleme...

=))

Sigur ca da.

Auzi? unde erai acu 2 saptamani cand am ramas cu reno-ul innispat pe malul siretului in asa hal ca am rupt o sufa tragand la el, doar cu cea metalica am facut treaba pana la urma.

Eram pe plaja la Capul Midia...dadeam la lopetica ca se muiase nisipu' =))

Glumesc ... mare lucru nu cred ca faceam ca imi patineaza ambreiajul...trebe' sa bat altul dar nu prea am timp...(timp...a se citi bani)

totti, vorbeste cu baietii din constanta poate o puneti de-o intalnire la nisip.

masterbobs, interesul nostru e din ce in ce mai mare. ti-am zis ca poti ajunge vedeta intalnirii.

Edited by remix

Cu emotie-n condei si profunda nerabdare-n picioarele care este, va anunt ca abia astept sa vin maine, mai ales cu ocazia unor membre noi si nu numai! Ma refer mai ales la membra duios intitulata "Steph", care am aflat ca s-a si redenumit...

M-ar interesa un autocolant de exterior,dar ceva mai finut ,sa nu-mi ocupe toata luneta :D !

asta-ti place cum arata?

Facem schimb, eu iti dau un autocolant, tu imi dai pompa de servodirectie... :) )

Nubira_Auto.jpg

Edited by Mircea

imi dai si motorul care il invarte? ca asa m-as combina, ca-mi scot banii de o pompa noua la NubiriK...

poate vin si eu diseara sa va uitati la directia mea, dar mi-e cam tarsa, ca e greu sa tai Bucurestiul in doua fara servodirectie...

Diseara debutez si eu la intalnire B-25-YJG. Va rog, aduceti-mi si mie un autocolant sa pun pe Ticozaur (contracost normal). Multam. :osanale:

Si apropo de autocolante, cine are un matiz verde deschis cu nr B xx EZY? Ca l-am vazut ieri in jurul orei 18 prin zona Posta Vitan si avea autocolant pe luneta?

Edited by ticodriver

Autocolantele nu costa. Daca vrei sa donezi bani pentru forum, esti liber sa o faci, dar autocolantele nu costa. Te asteptam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...