steph Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 da a fost super tare ... m-am intalnit cu zmeul cel rau ( care nu vrea sa imi dea poza cu surioara) pe la 5 dimineata la arene si mi-a zis ca umbla si oameni cu lanterne p`acolo vb. cu zmeu ca pe obi trebuia sa il luam la paul van dyk Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Pe omul cu lanterna nu l-am intalnit dar pe micul verde bugetar l-am reperat de cateva ori. Prima data a fost pe la 12. Am incercat sa ii atrag atentia atunci, initial tipand la mai putin de un metru de el. Evident ca in harmalaia aia nu s-a auzit nimic, plus ca eu banuiesc ca auzul il cam lasa gandindu-ma la ce are el montat pe masina de ceva vreme. Daca am vazut ca metoda asta nu merge am incercat sa ii atrag atentia prin semne care au crescut in intensitate cu cat inculpatul nu ma vedea pana au ajuns la miscari de genul "tip in aeroport cu doua bastoane reflectorizante in mana care face semn avioanelor sa aterizeze. Nici asta nu a functionat. Am avut eu ceva treaba pe acolo asa ca m-am lasat pagubas, dar pe la 5 l-am reperat din nou cand in sfarsit au percutat semnele mele disperate. Daca nici acum nu functionau ma batea gandul sa ii atrag atentia cu un subtil sut in tibie. > Stefule, ai scapat usor, bah! PS:@steph tu vezi politistii pe strada cand iti fac semn? Link to comment
steph Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) politisti? care politisti? edit: cum naoba vroiai sa te vad cand imi faceai cu mana ... cand cateva mii de persoane erau cu mainile pe sus p`acolo ) Edited July 31, 2005 by steph Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Va dati seama ca nu va mai vedea pe nimeni, ca a intrat la fara taxa!!! Sa vedeti acuma ce riuri de bani vor curge dinspre parinti, ca au fat... pardon, membru destept! >- Link to comment
steph Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 au zis ca o sa mai imi cumpere un cuptor cu microunde Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Si ghiciti pe cine vazui io acu la ProTV: fix pe nenea Laurentiu, care se batzaia in ritmurile "manelistului de calitate" Paul Van Dyk, la Arenele Romane!<{POST_SNAPBACK}> Auzi, da' pe copiloata n-o vazusi? Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Ba, te maninca pe gepeleu? (Sper sa nu citeasca! ) Link to comment
VIPER Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Soatza cui? Ca a mea citeste... Nu, zau ca era Laur al nostru, se batzaia de zor, iar in jurul lui era cam pauza pe vreo 2 metri in orice directie! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 @Shenck: Eram sigur de prietenia voastra sincera! Eram din prima hotarit sa nu ma duc cu a mea sotie decit la actiuni culturale, exclus intilnirile clubului! @Viper: Deci, in cei 2 metri circulari nici urma de... da? Hmmmmm... Ba, care stii ceva?!?! Link to comment
bogdanc Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Nu, zau ca era Laur al nostru, se batzaia de zor, iar in jurul lui era cam pauza pe vreo 2 metri in orice directie! <{POST_SNAPBACK}> Pai or mai fi ramas spirale d-alea pt tzantzari. Imi aduc aminte ca ne-a explicat nenea Obi cum e cu spiralele alea si ce o sa i se intample lui Alezz... Poate ca despre asta o fi vorba. Link to comment
Shenck Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Lau era. L-am dus la Parcul Carol ca sa-l nimereasca. Si... era cu copiloata @Obi: Rezumatu' o invat pe fita sa-l spuna lu' mami Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Multam! Esti tare bun! Nici fii-mea nu va mai veni la intilniri decit atunci cind va avea carnet de sofer! >- Link to comment
steph Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 bai sa ii dea D-zeu mixuri bune lu van dyk ... ca am gasit si eu o copiloata p`acolo Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 (edited) Suflu si eu usurat la faza asta! Scap de batai la cap! @steph: Acum chiar ca nu iti dau poze... si tocmai ma convinsesei. Edited August 1, 2005 by Zmeul cel rau Link to comment
laurentziu83 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Da stiu, mi-a mai zis cineva ca m-a mai reperat la teveu, copiloata era langa mine atunci, da eu cam tineam umbra, si e mai bine asa, ca altfel faceati comparatii si radeati de talentele mele si mai bine nu S"> Mici verzi am mai reperat eu pe acolo, dar zmei mai putin, acu cine stie, la aglomeratia de acolo, asa a fost... Am stat pana la sfasit, eu de-acu nu mai rezistam, dar Alexandra mea nu dadea semne, de fapt nu se vedeau, nu a facut degeaba cursuri de dans, spre deosebire de mine, care la manele nu te invata rezistenta. Am plecat de acolo pe la aproape 6 cred, m-am uitat dupa matizul gri (cred) cu aptibild B .. KY. (nu mai stiu) care nu mai era acolo si nici nu-mi dau seama al cui era, am gasit machineta printre case si am tulit-o spre camin unde am tras un somn zdravan pana la vreo 2, multumita boschetilor din fata geamului care ne faceau aceeasi lumina ca la 6 dimineata. Pregatit pentru concert am fost, intrucat in dupa-amiaza de dinainte ne-am intalnit cu Shenck cu care ne-am plimbat prin Herastrau, eu incercand sa vad aerele de vedeta ale prietenei lui . Cred ca trebuie sa-mi schimb ochelarii , ca nu prea le-am vazut . Apoi ne-a condus pana la parcul Carol ca sa fie sigur ca ajungem unde trebuie. Pe drum ne-au deviat pe la Senat iar Shenck a sarit de mai multe ori din masina ca sa ne spuna ca asta-i situatia. La un moment dat a vorbit cu un alt sofer ce se bagase intre noi ca sa il depaseasca si sa nu-l pierd din vedere. Mare om, mare caracter. @Shenck: sa-mi spui cate beri ai evaporat atunci in trafic, daa? Sa stiu cate iti dau cand vii in Iasi sau in Galati. La intalnire am ajuns cu intarziere din motive de lucru la casa, as fi vrut sa fiu mai punctual si sa ajung pe lumina, da asta a fost, oricum nu am gonit degeaba cu 150-160 intre Buzau si Bucuresti, a meritat. pentru cine nu stie eu venisem direct de pe drum la intalnire, mai aveam si bagajele in portbagaj. La intalnire a fost super, sper sa mai ajung, Obi a stiut sa-mi tina companie de cum ne-a vazut (da ia zi acu, nu era de fapt Alexandra motivul?), am admirat flacarile de la esapamentul lui Peste, era cat pe ce sa raman surd la ce sonorizare avea, le-am aratat la baieti care e diferenta dintre o manea de calitate (gen Guta-La lumina stelelor) si una proasta (Brandy-Dau cu sabia), melodie la care Leutzu avea originalul. Acu baieti, sa nu credeti ca eu chiar cred ce spun, daa, dar trebuie sa-mi omologhez titulatura de Manea de calitate, chiar daca eurodance-ul si tehno vor ramane prima mea iubire. Eu sper sa mai ajung pe la voi la intalnire cu prima ocazie, e cam greu, dar nu o voi rata. N-am apucat sa-l ciufulesc putin pe micul verde bugetar pentru ce a scris atunci noaptea la caterinca, dar nu mai conteaza, oricum a corectat. Acu sper sa nu ma ciufuleasca AndreiB din cauza asta. Gainatul il mai am si acum pe capota, nu l-a spalat suficient ploaia de ieri dupa-amiaza, da noroc de membrii cu greutate ai forumului nostru. Alezz, am sa ma duc sa rezolv problema cu consumul mare, intr-adevar e cam mult 6 si ceva la suta la 120-130 la ora si 9-10 in oras. Am plecat printre ultimii, dupa 1 noaptea, cand mai ramasesem vreo 5-6 cred si se mai si terminasera spiralele de tantari. Trebuie sa mai mentionez ca m-am intersectat vineri cu un matiz ROKer chiar in intersectia unde cu jumatate de an in urma ramasesem fara cablu de ambreiaj. Sa-ti traiasca Emi masinuta, vreau si euuuuu!!!! In fine, a venit si ziua de duminica si am zis si noi ca ar fi cazul sa ne intrerupem si noi concediul si sa ne intoarcem la casele noastre, ca ne daduse lumea la disparuti. Asadar aseara pe la 8 si jumatate am purces la drum si am ajuns pe acasa, nu inainte de a face o mica escala in Braila si a-i inmana lui George03 autocolantele, sa le porti cu placere! Si am intrat si eu atunci seara cu nerabdare sa vad ce mi-a scris lumea, dar forumul dormea dus. Si poate ar mai fi multe lucruri de zis, dar trebuie sa-mi fac ordine in gandire, asta e. Link to comment
bogdanc Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Mamaaaa, asta a fost atractia serii si io am ratat-o. Laure, trebuia sa dai anunt si sa tai bilete. Poate asa iti scoteai o parte din biletu de la van daic ala... Link to comment
laurentziu83 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 (edited) Bre Satori, ai pus si matale poza asta... Ca am deschis-o, s-a marit pe ecran si mi-am amintit ca aveam praf pe monitor si am vrut sa sterg si io ad labam monitorul. Si am cam ocolit cacania aia de pe ecran . Acu pentru cine vrea, pot sa i-o trimit prin posta, pastrata in proportie de 85%, restul de 5% il gasiti in Grozavesti, pe asfalt in fata la U5 la Dream Pizza, ca acolo am prins ploaia de ieri. eu ma asteptam sa ramana mai putin, da e marfa de calitate . @bogdanC: intr-adevar a fost atractie, nu? Si Zmeu care nu voia sa ma primeasca cu asa ceva... Si aveti grija ce spuneti de copiloata mea, daaaa? Ca am primit-o pe Alexandra cand mi-am luat matizul, nu Clio, si vreau sa mi-o mai pastrez si cand voi avea masina cu consum de 20% afara. Edited August 1, 2005 by laurentziu83 Link to comment
NFS Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Acu pentru cine vrea, pot sa i-o trimit prin posta, pastrata in proportie de 85%, restul de 5% il gasiti in Grozavesti, ... Si restu de 10 % pastrezi pt tine? Link to comment
laurentziu83 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Nu, restul va ramane impregnat in vopsea datorita coroziunii. Mda, recunosc ca am uitat de 1 ala. Link to comment
Mircea Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 (edited) mda... este tocmai cum spuneam! ati scos aparatele foto dupa ce am plecat eu. bineeeee @laurentiu, ala nu e bre porumbel, e pescarus toata ziua! Ti-o spune unul care a facut armata la Braila pe MURES (NC Mures, da' pe Dunare) ala se freaca cu "coada" de pe punte -pentru necunoscatori un fel de mop mai mare- Edited August 1, 2005 by Mircea Link to comment
Shenck Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Multam! Esti tare bun! Nici fii-mea nu va mai veni la intilniri decit atunci cind va avea carnet de sofer! >- Prea tirziu... > Link to comment
Recommended Posts