Jump to content

Testul Elanului La Logan

tatabobu

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sondajul de ieri din E.Z. :Incidentul petrecut in Germania cand un Logan s-a rasturnat la 65 km /h , v-a scazut increderea inacest model?

-da -24%

-nu- 35%

-oricum nu aveam incredere-36 %

-ma mai gandesc- 5 %

Numar de voturi exprimate ieri pana la ora 19.30 :2902 .

35% din romani s-au declarat perfect calmi de faptul ca masina lor s-a rasturnat?

Hmm. Poate-s eu mai paranoic, dar daca Cielo se rasturna la testul elanului (sau orice alt test) as fi vrut o investigatie, o concluzie, date, etc etc. Iar pana la rezolvarea problemei sau un test final corect si indubitabil as fi mers mai cu atentie. Daca voiam sa-mi iau unul amânam.

Pe scurt, mi se pare normal pentru orice om care vrea sa si ajunga la destinatie sa se ingrijoreze. 35%? Hm. 59% din cei care aveau incredere au in continuare. Presupun ca ar avea oricum, si daca ii sareau rotile. Makes you think.

... oricum primii 10 -15 mii cumparatori n'au stiut cum arata masina la momentul achizitiei :wallbanger: daca se mai si rastoarna poate fi considerata ca o facilitate ascunsa , un extra-option dat de fabrica ... stie sa faca :) ) CASCADORII cu usurinta . =))

aproape :o fftopic:

Bai fratilor cita reclama se face la Dacia peste tot ,pe cine aud Logan in sus si in jos ce dracu daca era asa de proasta nu o baga nimeni in seama dar totusi nu este chiar asa de proasta iar in cazul nemtilor nesimtirea lor chiar ma enerveaza ar trebui sa le aduc aminte cit de fiabil era un Golf I sau un Mercedes 123 (cobra) .

Ce nu inteleg eu este de ce nu intervine Reno sa le dea un pic peste nas nemtilor ca si ei au mari probleme de calitate la masinile lor vezi OPEL de exemplu care dupa 100.000 km incepe sa pice ca migul nostu si nimeni nu se plinge ,neamtu zice ca e capitalism ,societate de consum si romanu ia un gunoi din Germania si zice ca e masina si da cu pietre in Logan [-X

Dupa cum zicea cineva confortul costa asa ca posesorul de logan trece cu vederea faptul ca face fis-fis la fiecare denivelare zgomot acompaniat de un tronc tronc ,asta e, cit dai atita face ,la VW nu face nici fis fis & nici trosc trosc dar face posesorul :spumelagura: cind ajunge in service ,si se ajunge destul de des la drumurile noastre..."care este" dar deh are omu masina straineza .

Asta e parerea mea deci va rog nu dati cu pietre ca si asa am parbrizul spart :D

pai si ce sa faca? sa ia un astra si sa dea cu el de pamant? nici nu cred ca le iese. o lasa moarta, ca trece de la sine. daca vanzarea nu e afectata, e ok pt ei.

nu mi-as lua o frantzuzoaica in locul unei germane...oricate teste ar face. nu stiu de ce. teribilism probabil.

Aseara la stirile Protv Adreea Easca se lauda ca maine (adica azi) Promotor va reface testul sa vada cum stau treburile, dar au luat interviu la vreao 2 jurnalisti si ei de la inceput au zis ca nu se va rasturna. Prevedem deja rezultatul, nu-i asa ?

Stiti ce e culmea? se pare ca de fapt totul e o mare propaganda...nu imi este clar din ce directie, dar am ramas foarte surprins.In week-end-ul trecut am avut musafir un...neamt...un neamt adevarat, din Nemtia .Ei, printre altele, am discutat si de Logan.Si surpriza!Se pare ca nemtii au o parere destul de buna vis-a-vis de Logan, dar in partea vestica , unde locuieste amicul meu nu se gaseste si nu se poate cumpara, deorece cica in Germania l-au dus doar pt estici!!!Amicul meu a zis ca are prieteni care ar vrea sa cumpere Logan in Germania dar nu pot sa-l cumpere, ca cica nu e pt ei, e doar pt estici!Am ramas foarte surprins.

Poate au si ei opc-ul lor :D

@BogdanG: apropo de "cat dai, atata face". asta e, ca e prea scump la ce ofera. Daca ar fi costat intr-adevar 5000E, era ceva. dar asa, la 8500... deja ai mai multe variante.

Edited by ticolino

TOTAL :o fftopic: :

Se fac inca lichidari de stoc pe modele cu sabii Jedi. Si eu tot cu reducere am luat-o! Nu stiu daca si la modelul nou sunte reducerile.

Aseara la stirile Protv Adreea Easca se lauda ca maine (adica azi) Promotor va reface testul sa vada cum stau treburile, dar au luat interviu la vreao 2 jurnalisti si ei de la inceput au zis ca nu se va rasturna. Prevedem deja rezultatul, nu-i asa ?

Si azi la radio am auzit ca s-a intamplat testul cu Horatiu Ionescu Cristea la volan si masina nu s-a rasturnat. Si cica a facut testul si Roxana Ciuhulescu si tot nu s-a rasturnat :scarpin:

a trecut loganul la 70 si ceva km fara nici o problema.. la 100 de km insa nu a mai reusit sa treaca printre ele.. a lovit jaloanele.. la testul asta poate pilotul sa corecteze traiectoria masinii? Ca tipul de la topgear zicea ca pilotul nu are voie sa umble la traiectoria masinii. Si pilotul ala tanar cine e? Ca nu mi se pare unul f cunoscut.. si de acolo poate fi o problema...

Pai nu s-a rasturnat pana la urma. Si nu prea avea cum sa se comporte altfel la 100 la ora. La 71 km/h (adica peste 65) s-a comportat bine, a pastrat traiectoria. Bine ca oricum s-a ridicat o roata de pe asfalt, dar nu prea avea ce face.

Acu mai e o dilema pe care n-a spus-o nimeni: daca difera coeficientul de aderenta al pistei? Daca pista de la romexpo e mai plina de smoala, adica se poate patina mai usor atunci trece testul. Dar daca se incerca pe un asfalt mai zgrunturos? Ce se intampla? Ar trebui verificata aderenta totusi pe pista pe care s-a rasturnat.

Asa cum i-am spus si lui Laurentiu, testul elanului are o parte subiectiva destul de inseamnata (se spune ca "the driver makes the difference"). Deci sa lasam aderenta si alte asemenea, testul asta nu ne spune nimic nou si nimic la vechi. Important este ca s-au vandut 100k si se vand ca painea calda!

Asa cum i-am spus si lui Laurentiu, testul elanului are o parte subiectiva destul de inseamnata (se spune ca "the driver makes the difference"). Deci sa lasam aderenta si alte asemenea, testul asta nu ne spune nimic nou si nimic la vechi. Important este ca s-au vandut 100k si se vand ca painea calda!

ba spune, carcotasule! spune ca nu se rastoarna.

aia cu vanzarea e alta poveste..