Jump to content

Planetare - Tzeapa Service Sau Ghinion?

Recommended Posts

Acum doua saptamani un baiat de bine s'a hotarat sa dea cu spatele in bara mea din fata. Damage: bara sparta...aripa dreapta a luat'o in lateral...si traversa de la capota in jos. Politie...casco...service...ciclu natural...Numai ca la doua saptamani dupa ce masina a stat doua zile la service pentru aripa si bara - bate planetara stanga si apoi dupa alte cateva zile bate planetara dreapta...Cel mai ieftin truc sau ghinion? Masina: Tico 46000km. :mda:

Si eu inclin spre o 'manevra', caci e prea de tot sa bata amandoua in asa scurt interval.

@Wolfman: ce zici de amortizoare SI cutie de viteze ! de pe o masina cu 26k la bord :-L

Ce sa zic, nesimtire tipica pt unii "mecanici" din service...De-aia nu-mi iau golan, ca sa nu fiu nevoit s-o las prin service si sa plec c-un Lastun acasa... Cand am avut anul trecut Cielo o saptamana in service (inlocuit o aripa si o portiera pe CASCO) am facut semne la cutie si planetare...

Si se mai mira tata de ce nu las eu tico singur in service, uite de ce! :mda:

Ai avut si ceva semne inainte sa inceapa sa-ti bata vreo planetara???

Si la ticolino meu am schimbat planetara de pe dreapta tot pe la km aia, si acum la 57000 si ceva am schimbat-o si pe cea de pe stanga. Bine la mine mai e problema ca masina e urcata zilnic pe o bordura cam inalta pt rotile ei, dar mama nu vrea sa inteleaga :wallbanger: