Bobby Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Am Cielo 2004 DOHC 16V Am cumparat-o de 9 standard cu Aer conditionat. Acum vreau sa-i pun geamuri electrice si un detector de radar. Poate si oglinzi incalzite. Stie cineva cam ce preturi au chestiile astea? Nu stiu cat costa de pus geamurile. Detectorul am inteles ca daca il cumperi de la un service (nu stiu cat de performant o fii) te duce cu montaj cu tot la vreo 15 milioane. Oglinzile sunt 1100000 parca, nu? Si spuneti-mi pe unde se monteaza profesional ca nu le pun in bataie de joc, nu? Multumesc! Link to comment
NFS Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Pai da fugutza la Radacini gara de Nord. E un nene acolo care monteaza oglinzi incalzite. Sunt soto ca se baga si la geamuri electrice. Detectorul cum sa ti-l monteze? Vrei sa-ti iei detector modular? Pai ala costa peste 500 euro! Sau vrei sa-ti iei unul normal si sa-l pui pe nenea sa-ti scuipe in ventuze? Later edit: Uitasem, pretul la oglinzi el. este cit ai zis tu! Poti sa-l intrebi pe Vlad (pe PM). Pt geamuri, ai putea sa-ti faci o ideie de la la Soran. Link to comment
Bobby Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 Detector imi iau d-ala la care se monteaza in bara senzorii. E vreo 300 de euro sau 350, nu stiu. De unde ziceti sa-l cumpar? Link to comment
NFS Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Aici. Alea de vrei tu sunt cele remote. Link to comment
Recommended Posts