steph Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 aseara bunii mei prieteni m-au chemat la un pub din cartier la un cico . cico s-a transformat intr-o plimbare in herastrau si le-a venit geniala idee sa mergem la munte. buuuuun am strans 120 de lei ( 6 persoane ) am bagat benzina in maty si intr-un passat si la ora 01:32 am pelcat de la piata presei libere. pe 3 jumatate patru eram n sinaia am urcat la cota. Aici e esentialu au reparat mare parte din drum. Minuneeeeeeeee. e destul de ok. ne-am intalnit cu ursoaica cu puii am stat sus am admirat Sinaia de la inaltime si am coborat jos la o cafea si o shaorma. la 7 fix eram ianpoi in herastrau. drumu noaptea e suuuper lejer. maty descopera viteze noi hen 155 cine mai are idei de plimbari nocturne sa spuna zone. Link to comment
NFS Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Am facut si eu o data treaba asta, am avut chef de-o plimbare cu masina, dar eram singur... tot asa, am plecat seara nu mai stiu cind (8 - 9 -10 ? ), m-am dus pin' la cota, am stat pret de-o tigara, am mai tras niste aer in piept... si m-am intors pe la 4 dimineata... cam rupt de somn! Link to comment
steph Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 la noi a fost pe moment treaba ... sus cine fumeaza a fumat o tigara si am coborat eu dupa ce am vazut ursu de vreo 2 ori numa cu 70-80 coboram pe drumud e cota. vroiam sa ma vad jos la shaorma fara urme de gheare pe masineta. S"> Link to comment
bogdanc Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Stai linistit ca nu sunt ursii chiar atat de bulangii ca sa se ia de masinuta ta. Am vorbit eu cu ei >- In privinta drumului nu stiu ce sa fac, sa ma mir sau sa ma bucur. Chiar s-a reparat si portiunea aia super nasoala de sub Cota? Link to comment
darem Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Apropo de ursi... in drum spre Moeciu! Era pasnic si a mancat o bucata de corn cu crema de sampanie! Link to comment
steph Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 (edited) nu portiunea aia de 15 metrii si inca vreo 5 dupa de duba curba imediata e tot pietris si tot rupt drumul. am atins aseara da vad ca e ok. ma refer la marea majoritate a drumului care ast aiarna era plin de gropi acum poti sa mergi mult mai atre mai gasesti pe alocuri denivelari dar nu gropi. darem> si o prietena urla ca ea vrea sa opresc sa vada ursoaicaaaa cu tot cu pui Edited July 28, 2005 by steph Link to comment
darem Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Eu m-am dat jos sa fac aceste poze, dar recunosc ca eram pe partea cealalta a masinii(partea soferului) cand am facut pozele! A fost prima data cand am vazut un urs in salbaticie. Link to comment
Recommended Posts