AND Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Am avut ocazia sa vad cum functioneaza treaba asta! E destul de mistocut , cu toate ca imi imaginez ca pana te obisnuiesti este greu. Are cineva experienta cu C4 ? Link to comment
arp Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Da, eu am condus destul de mult si e chiar misto. Sunt alte lucruri care nu-mi plac la C4, dar volanul fix nu este printre ele...Ce vrei sa afli? Link to comment
AND Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 (edited) Eram curios cum te obisnuiesti sa-l manevrezi , mai ales prin locuri stramte , parcari etc. De obicei soferul stie cum sunt rotile intoarse dupa pozitia butucului. Edit : Si ce anume nu-ti place la C4? Edited July 28, 2005 by AND Link to comment
arp Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Pai se manevreaza super usor, invartind doar coroana s-a redus mult din greutatea volanului, servo este variabila cu viteza oricum...In privinta bracarii, problema nu exista, coroana aia nu sta in aer, nu? e prinsa si ea de butuc cu ceva, nu? Ei bine, dupa acele 2 nervuri care prind coroana de ax iti poti da seama ca la orice volan de pozitia rotilor... PS: nu-mi place turometrul si nici amplasarea lcd-ului ala pe mijloc...Dar as trece peste astea pentru un coupe... Link to comment
vlad35 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 "Dar as trece peste astea pentru un coupe... " Sorry ca sunt off topic dar si mie-mi place cum arata varianta cu 2(3) usi. E frumusica foc. Link to comment
AND Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Coupe-ul e superb intradevar! Link to comment
Recommended Posts