Jump to content

Astazi am vazut..

maximus

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mi s-a părut interesant să vă arăt cum arată un Caddy vechi de 30 de ani.

:o fftopic: Nu vrea sa-l vanda? :-?

Edited by uskt2005

uskt2005 - Maşina nu e înscrisă, doar dacă ai una la fel ar fi bună de piese. La REMAT ar lua vreo 10 milioane pe ea că are la fier, nu glumă. În vară am vazut-o la vînzare în ziar, cerea 20 parcă.

Dar "baba Vetta" de 16 ani de mai jos e înscrisă şi se află în plin proces de restaurare. Poate primeşte un sticker cu Chevyclub, cine stie.

post-2412-1166047176_thumb.jpg

post-2412-1166047258_thumb.jpg

post-2412-1166047366_thumb.jpg

... sau ultimul Cadillac adevărat, un gas guzller de 8 litri, an 1977

La 8 litri, scotea cam 200 CP. Ce-i drept, rezista si 1 milion de mile motorul. BTW, masina arata inca bine, poate il intereseaza/ajuta Retromobil ? Mi se pare ca daca modelul a fost oprit din productie de o perioada de timp (stabilita prin lege), poate fi inmatriculat ca vehicul de colectie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Un mic ajutor pentru un strain care gresise drumul (cauta Toplita). Am cerut permisiunea de a face o poza si m-am gandit sa vedeti ce motoare mai tranziteaza "soselele" patriei. Am plecat amandoi- insa el a luat in cateva secunde un avans de 200m.

post-75-1175688080_thumb.jpg

Edited by Lucian M

Scrie si pe rezervor R1200. Apropo, daca virgulele sunt ca si in matematica romaneasca imi cumpar si eu unul, am vazut ca pretul de cost e de doar 16 dolari si ceva maruntis.

MSRP: $16,350