Jump to content

Astazi am vazut..

maximus

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Maximus: exact, o sa scriu la Calatorii.

@Alx & all: durere masina... Nu ma omor eu dupa tractoare din astea dar linistea din zona s-a facut si mai adanca (,) cand a aparut monstrul. Nu mai zic ca nu se auzea motorul!!! Nu scotea nici un sunet!!! Vorbim de aia mica. Cu pasarea a fost distractiv, a aparut de departe, s-a fatzait pe sus si m-a mancat undeva sa fac o gluma si sa-l chem jos. Acu nu stiu daca a venit ca ma agitam io sau a venit sa ia vreun oaspete important, dar pilotul a fost super de treaba, ii faceam poze la aterizare si era cu fata la mine si i-am facut semne disperate sa se intoarca sa-l fac si din lateral si, in marea lui bunavointa, a facut-o cu cativa cm inainte de aterizare.

Eu am o recomandare pentru cei cu inima tare:

"Cei care vor sa vada ultimele noutati pe piata auto, precum si masini mai vechi sau mai noi in valoare de minim 50.000 Euro, sunt invitati in fiecare dimineata, in jur de ora 8-8.30 sa treaca pe la Scoala Americana din Pipera (pe sos Pipera-Tunari), cand isi duc barosanii progeniturile la scoala"

...trec in fiecare dimineata pe acolo si parcarea scolii e cel mai tare show-room din romania :D ...n-am timp sa ma opresc sa fac poze dar cred ca as umple 2-3 pagini de poze in topicul asta...

si DA, muncesc pe centura, pt cei care vor sa intrebe =))

Am stat zilele trecute in paralel cu un Maybach la stopul de la Piata Presei (si nu, nu era Becali, era altu cu nr de leasing)...cand s-a facut verde "tzaranu" din Maybach a plecat direct cu claxoane, ca deh, el are masina... :mda:

pe batistei zilele trecute.

tin sa spun ca deja am pierdut numarul la serie 6 decapotabil, devine masina saracului. parca as vrea mai multa diversitate de la cei care isi permit astfel de masini...

post-1151-1126121555_thumb.jpg

stai linistit ca snobismul o sa faca se se aduca o mai mare diversitate de masini exotice.. deja rolls-royce, aston martin,ferrari vor putea fi vazute la siab si probabil va marca intrarea oficiala a acestor masini pe piata romana.. prognostichez ca in maxim 5 ani , vor apare si dealari multimarca de masini exotice(gen lotus, wiessman, caterham) destinata mai ales unei paturi care a visat de mica la masinile sport ale epocii respective.. si odata cu dezvoltarea infrastructurii rutiere si de competitie(circuite)

Corvette-ul e al unui manelist de renume, parca Sorinel Pustiul. L-am vazut la ProMotor zicand ce masini a avut si ca a ales-o pe asta ca e mai OK, nu foarte fitzoasa, puternica etc. M-a mirat si am apreciat alegerea. Avea numere de BN?

@viper: da, de BN. dar eu stiam ca ar fi a altui manelist.

@maximus: in romania sunt mai multe masinis exotice decat ai crede. numai ca nu sunt toate in bucuresti. primul quattroporte a fost vandut aluia cu fabrica de tutun pe care l-au arestat. exemple sunt multe..

ultima chestie, m-am plictisit de hummer 2. pe cuvantul meu, nu trece zi sa nu vad.