maximus Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 e atat de veche poza asta cu cele 2 gallardo E facuta in brasov din cate stiu eu Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Proton 415 , o masina destul de rara Kia Sportage Arata parca mai bine decat Tucsonul Mitsubishi Pajero Pinin Nissan Pathfinder o chestie ce ridica cimentul la etajele superioare Link to comment
Satori Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 meaning o chestie ce ridica cimentul la etajele superioare. Link to comment
maximus Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 vazut astazi un renault thalia care e de fapt un renault clio symbol, de scoala plus un opel astra exact ca cel care ii va veni lui viper.. de la model , pana la culoare si jante, cu numere de .it >- Link to comment
VIPER Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 M-or fi pacalit astia si mi-au trimis masina pe roti??? Ii mananc!!! Link to comment
maximus Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 tot ce e posibil , macar fii optimist.. bine ca nu o ajuns prin zambia sau alte tari de genul asta Oricum.. tot cand am vazut-o arata f f bine... incepe sa se umple de astre prin iasi vad ca )"> probabil ca s-o fi luat multi dupa politia de frontiera Link to comment
dann Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 aproape de calea victoriei, zilele trecute Link to comment
VAXXi Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Audi A4 (generatia anterioara celei curente) pe masina de ... scoala Link to comment
maximus Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 am vazut o gramada de masini cat am fost acasa (italienii sa traiasca) insa ce mi-a ramas in minte este un fiat multipla cu facelift (si pot sa zic ca arata chiar bine) si o coloana de 3 porsche cayenne Link to comment
Satori Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 ... si dupa profil! Rotile par imense fata de masina! Link to comment
BAD_MF Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Sambata am vazut in mamaia in parcare la un hotel..un daewoo kalos cu sigla cu tot..modelul hatchback alb cu un fel de bara ca la jeep-uri in fata dar alba nu cromata pe care scria kalos..si spatele era un pic diferit. Interesant nu am mai vazut modelul asta iar bara parea din fabrica! Link to comment
Satori Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Asta pentru ca ESTE din fabrica! Link to comment
alx Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Din fabrica da' tot de prost gust arata masina aia... Link to comment
Satori Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 E cam impopotzanata, e adevarat, dar mie imi place! Un zvon necomfirmat ar fi ca are chiar si filtru conic din fabrica si inca ceva dotari interioare... Naiba stie. Link to comment
VAXXi Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 V-am zis doar in alta parte care e treaba cu Kalosurile cu bullbar, ca doar am cunostinta first-hand cu unul - bullbarul este din fabrica, e patratos si inscriptionat "Kalos" (argintiu cu prinderi negre) - are geamurile ionizate din fabrica - pragurile sunt de asemenea metalice (inox sau cromate, nu ma pricep) si de asemenea inscriptionate "Kalos" - sistem audio cu MP3/casetofon/radio Sunt aduse direct din Coreea, si probabil sunt in echiparea de top. NU s-a importat asa ceva pe cale oficiala la noi. Link to comment
Alezz Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Ieri la benzinarie pompa 1 un Cielo argintiu, pompa 2 un Escalade albastru electric eu am bagat 30 de litrii ca atat a intrat ala 80 de litrii da ma consolez ca la cat face ala cu 80L fac eu cu 30L . Link to comment
sebian Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 de asta vorbesti?...minca-l-ar tata, ca frumos e... Link to comment
Alezz Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Era ala cu 2 usi si cu bena in spate si ghici numere de CT . Link to comment
maximus Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 ce se mai gaseste in romania? Lamborghini murcielago tunat la 700 cp , vw touareg w12 etc etc Multam prietenului ska (de pe autoshow) pentru link-ul de mai jos: http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/orad...-roti/6920/259/ Link to comment
ToPser Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 cam off fftopic: "care a vrut un tunning până la 720 de cai" "Hummerul l-a costat, cu tunning, transport " astia inca nu stie ca se scrie tuning Link to comment
Recommended Posts