Jump to content

Astazi am vazut..

maximus

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu am vazut astazi ci am cunoscut un om deosebit. Tatal unei cunostinte de-al unui prieten,om in varsta (in jur de 50 de ani), un om de afaceri de succes, care din cate mi-am dat seama este mare iubitor de daewoo :X tipul are un espero, pe care il are cam de 6-7 ani, cu peste 150.000 de km la bord , luat de nou , pe care il foloseste mai tot timpul , inafara momentelor cand trebuie sa mearga la intalniri de afaceri unde foloseste acum un e-klass , din considerente de imagine). M-a cucerit omul asta pur si simplu cu cata pasiune vorbea de masinuta lui de care are grija ca ochii din cap.

nu le-am vazut eu , sunt luate de pe 4tuning, insa mi s-a parut interesant ca exista si in romania asa ceva.

Jaguar XJS V12, ~300cp

post-1569-1127265093_thumb.jpg

Infinity G35 Sedan, importat din canada de Badsi, a ajuns in romania la 43.000 Euro , ddp

post-1569-1127265143_thumb.jpgpost-1569-1127265156_thumb.jpgpost-1569-1127265174_thumb.jpg

• 2 weeks later...

ce am vazut in ultima saptamana:

-opel astra gtc negru insa cu jante de tabla.. yukk.. destul de dragutica masina, astept sa mai vad altele, pentru ca acum nu m-a prea impresionat

-nissan 350z, portocaliu, mi-a placut, arata super ok din spate si lateral

- cielo de culoare verde neon.. good my eyes!!!

- nissan navarra, modelul nou, care are aceeasi fata cu nissan pathfinder.. superb pur si simplu.. m-am invartit ceva in jurul lui.. plus ca era si negru. :X

arata destul de bine tt-ul. Am vazut si un bmw 330ci cabrio cu spinere.Interesant, insa strica masina dupa mine, mai ales ca toate spinerele trebuie sa fie musai cromate. Se vede destul de fain cand e oprita, dar in miscare.. bleah. Adaug si un Audi RS6 cu numere de olanda.Superb.. si sunetul motorului iti poate da orgasme (la figurat :mrgreen: )

He he acum vreo doi proprietari ca sa zic asa, adica cand masina era intradevar a celui care a inmatriculat-o cu TEO am mers si eu cu ea. Avea alte roti pentru care lua amenzi la saptamana.

sa fiu al-naibi daca nu l-am vazut pe la udriste... un pic mai mic ca 2 dat tot urat

cu toate ca importatorul oficial e varza... a vandut oficial doar 1 bucata de hummer in 2005

Edited by aztec