Jump to content

Automobilul Pe Posturile Romanesti De Televiziune

Care e cea mai buna emisiune auto TV?  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

am votat: Roata de Rezerva, difuzata in fiecare sambata, la 10.30 pe Antena 1, in speta pentru emisiunea cu evo 8 si cea honda accord

toate-s comerciale, nu-ncape vorba

si topgear e distractiva dar se exegereaza mai mult decat m-ar interesa pe mine

dementiala emisiunea de astazi de pe antena 3, la propriu. Mai ales prin cursa dintre jeremy si stig, ca sa vada cine ajunge mai repede de pe heathrow la oslo. Jeremy cu un mercedes slr , iar stig cu avionul pana intr-o locatie (nu i-am retinut numele) si de acolo cu feribotul. Fac astia un show, si au niste glume in program.. insa mi s-a parut curata sinucidere cand jeremy ridica mainile de pe volan la peste 200 km/h. Oricum cred ca a fost de vis calatoria in germania, unde a putut sa ii dea slr-ului cat putea sa duca. Insa si sa conduci 12 ore neincetat la viteze mari nu e de colo..

Cine a castigat ca am adormit?

Oricum, erau 18 ore, nu 12. 2300km.

Si nu a ridicat mana de pe volan cand avea 200. Nu arata bordul atunci, doar a zis ca are viteza.

Am vazut duminica emisiunea AutoShow sau cum se cheama de pe Realitatea cu Vardie. Penala! S-a chinuit omu' sa faca cu oua si cu otet Matizul. Incepe cu portbagajul. A luat o geanta din aia de fas paralelipedica si a bagat-o in marginea portbagajul si a declarat: cam mic, ganditi-va ca 2-3 persoane nu pot cara. Vorba cuiva de aici greu cu geometria in spatiu, plus ca in spatele gentii mai intra destul. BTW geanta era destul de scurta la vreo 40-50cm. Si atat a bagat.

Apoi, cu senzatia de instabilitate. Ca e inalta masina si ca te trage, ca chestii bla, bla, doar static, fara proba de mers, altceva.

Apoi, unde avea dreptate cu plasticele care mai contin greieri.

Apoi cu pretul ca versiunea de top ajunge cat logan, si citez: "uitati-va si dumneavoastra, nu e cat un Logan"

Rusinica!

• 2 weeks later...

Am votat TopGear.

Dar aseara pe TVRM am fost surprins de emisiunea "Tehnologii la zi - Innov8" - un filmulet despre noile tehnologii in domeniul auto -fuel cell, hibrid. Interesanta.

• 2 months later...

"Top Gear" the best!!! :D

emisiunea e facuta de englezi si ei se pricep la lux si calitate, deci spun tot ce e bun sau nu.

dar o emisiune asemanatoare e si "la limita" dar nu e la fel de populara :P