Jump to content

Automobilul Pe Posturile Romanesti De Televiziune

Care e cea mai buna emisiune auto TV?  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Haideti sa vedem care emisiuni credeti ca sunt mai bune la ora actuala pe posturile romanesti de televiziune:

AutoClub (TVR2)

AutomondialTV (National TV)

Auto-motor-si-sport TV.de (Senso)[preluare]

Autoplanet (OTV)

Autoshow (Realitatea TV)

Doua roti (TVR2)

La limita (B1 TV)

Motor (PrimaTV)

Promotor (ProTV)

Roata de rezerva (Antena 1)

Topgear (Antena 3) [preluare]

Mentionez ca emisiunile sunt luate exclusiv din programul tv. Astept comentariile voastre. Personal cea mai jenanta mi se pare automondial TV, chiar daca incearca sa mai aduca invitati live cu care sa discute despre diferite chestii. Moderatorul ala insa strica tot farmecul emisiunii

Roata de Rezerva, de pe Antena 1. Ursa Mare (de la MotorExtrem parca) e demential, flegmatic, cu burta, dar nu ezita sa dea cu putere in nume mari, daca ceva nu-i place, si zau ca zice pe bune ce zice! Si are un stil de a "descoase" masinile care chiar imi place: se uita dupa ce s-ar uita un potential cumparator, nu dupa briz-brizuri. E de urmarit. Azi, de exemplu, zicea: "acum langa mine ar trebui sa fie si geamanul Clarkson, ca sa fie treaba completa"! :thumbl:

Hmm eu as alege emisiunea de pe National TV, chiar daca nu prea il admir pe prezentator e o emisiune bine realizata. Deobicei se ia o masina care e studiata pe toate partile sau se vb despre subiecte interesante din domeniul auto.

Daca n-ar fi asta as zice promotor sau roata de reverva, dar astea in ultimul timp devin prea "comerciale" in sensul ca, mai ales la promotor sunt invitate diverse "vedete" autohtone care-si prezinta achizitiile auto. :wallbanger:

Cati dintre adevaratii iubitori de masini vor sa vada asta??

atata doar ca ce se da pe antena3 sunt preluari ale unor emisiuni mai vechi. Chiar si asa , e buna.. pur si simplu imi place la nebunie felul in care clarkson desfinteaza unele masini, intr-un mod subtil cateodata.. Ca sa nu mai zic de felul cum filmeaza, imaginea din emisiunea asta face toti banii.. Eu is curios ce buget are emisiunea asta.. :-?

Auto-motor-si-sport TV.de.

cind vad (din nimereala) stau atent si nu mai schimb programul.

le urmaresc si pe celelalte...dar...

imi plac si cele de pe antena 1 , antena3 si realitatea .

am votat la limita, insa dupa roata de rezerva de astazi, as vota roata.. Super cum au testat LandCruiser-ul, cum au spus si unele minusuri, ca sa nu mai zic de testul cu fiat panda 4x4.. chiar m-a surprins capabilitatile offroad ale micului gigant :D . Si nu a menajat masina, si a si dat niste sfaturi de bun simt. Sunt putin rezervat in privinta editorialului despre smart, in sensul ca nu vad de ce a comparat fourfour-ul cu piticii din tripleta c1-107-aygo.. dar a spus si unele lucruri relativ de bun simt

:o fftopic:

chiar e falimentara divizia cu smart? ca ei fac masina aia de mult timp, totusi. au scos si 2 modele noi...ma surprinde faptul ca merg pe minus.

ce-i drept e o masina exclusivista, cel putin la noi, dar ma gandeam ca nu ar fi scos roadster si forfour daca nu aveau vanzari.

vazui aseara topgear(care banuiesc ca este un episod mai vechi). Au testat golful 5 gti, despre care au avut numai cuvinte de lauda(desi comparatie cu un suv mi se pare fortata) , insa au fost destul de magari, la faza cu honda civic type-r, care batea gti-ul, fiind si mai ieftina, insa jeremy s-a gasit sa zica ca este o honda(in sens negativ) :lavolan: Tare faza cu cumpararea unui porsche in limita a 1500 lire sterline, si cum se chinuiau sa indeplineasca cerintele date, insa cel mai mult mi-a placut cum un orb a reusit sa conduca mai bine decat invitati de la emisiune.. Per total.. fain.. superfain

La limita, a avut un test sambata cu ssang yong rodius.. hada masina si neinspirata.. bord destul de naspa, pacat ca prezentatorul parca citea din mapa de presa a importatorului :spumelagura:

:o fftopic: Faza cu orbul care a condus acel Suzuki chinuit pe mine chiar m-a impresionat, ne mai vorbind de felul dezinvolt in care vorbea acel om care si-a pierdut vederea in razboiul din Bosnia

Partea in care Clarkson a luat peste picior honda mi-a displacut si mie, dar trebuie sa intelegem ca Honda in Anglia, desi este o masina fiabila la un pret bun, nu se ridica la prestigiul unui VW (nu ma intrebati de ce pt ca mie chiar imi placea acel Cvic Tipe R)

Intr-un episod mult mai nou, totusi, toti 3 pica de acord ca dintre Renault Modus, Peugeot 1007 si Honda City (parca...), Honda e cea mai completa si OK... Deh, or fi cotizat si asiaticii un pic... :thumbl:

• 4 weeks later...

he he.. jeremy clarkson si echipa lui is dusi cu pluta.. cel putin la concluzia asta am ajuns dupa ce am vazut asta seara pe antena3 :) adica .. sa faci ceea ce au facut ei.. pe langa ca necesita o anumita creativitate, trebuie si sa fii putin dus.. dupa masini :) Emisiunea a debutat promitator cu toyota aygo si meciul de fotbal in care aceste masinuti se luptau pe teren pentru minge.. a aratat perfect ceea ce trebuia demonstrat.. ca masina are capacitati dinamice destul de bune.. si in plus stig ar trebui sa se faca fotbalist, ca are stofa :) is curios cine a platit daunele aduse masinilor.. oricum cred ca se merita a fi platite :) tinand seama ca poate fi un punct de referinta in istoria topgear.. la fel ca si momentul urmator care a urmat.. competitia dintre un range rover sport si un tanc challanger2, in care se jucau de-a soarcele si pisica pe un teren accidentat.. super! m-a lasat masca :dizzy: :dizzy:

mi-a placut emisiunea de astazi la roata de rezerva, in care desfiinta putin lexus-ul is ursa mare.. is curios daca is regizate controversele intre ursa si chelios :D pacat insa ca au prezentat un model iesit din productie(caci noul is e de ceva timp prezentat)

intradevar super faza cu motorul si cum arata pasta aia din care e facut motorul diesel de la accord :D Imi placea inainte la limita, pentru ca mai prezenta si altceva decat masini de strada , dar astia s-au tampit in ultima vreme(si in plus nu au curajul sa atace masinile,daca au de ce) , insa roata de rezerva odata cu aparitia lui ursamare s-a schimbat mult in bine.. intradevar mai pupa ei funduri, insa nu asa de grosolan ca majoritatea celorlalte emisiuni..Oricum vreau si prezentari de autovehicule comerciale, sau eventual o emisiune separata..

Edited by maximus