zalmoxis Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 ...speram sa nu ploua joi ca asa se anunta cat despre saltat si eu am treaba prin victoriei joi...asa ca ai de unde sa alegi mai omule cu cotiera distrusa <{POST_SNAPBACK}> Joi la ora 20.00 nu ploua in Tineretului!...S-ar putea pe la Obor sa fie ceva "furtuna".... Link to comment
Satori Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Daca e, la tine ma mut! Link to comment
ileana Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 (edited) Cum este? Dupa un timp devii hub? numai pentru o banda generoasa...ceva gen banda woo! S-ar putea pe la Obor sa fie ceva "furtuna" la ce bataie e pe saltatul lui @satori, sigur iese cu ceva descarcari electrice! Edited August 2, 2005 by ileana Link to comment
Shenck Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Daca e, la tine ma mut! Ca-n bancu cu marmacia ? > Link to comment
Gica Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Daca e, la tine ma mut! <{POST_SNAPBACK}> E in regula, dar sa nu dormiti impreuna. Pericol de inmultire ! Link to comment
Satori Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Buey, gata cu OFFTOPICUL! Aista nu e topic de caterinca si ma simt cam nemoderat acu'... > Link to comment
muck_dj Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 satori io nu ma bag sa te aduc. io stau in dristor daca ajungi pana la mine te duc. oricum sper sa fie din nou la fel de multa lume ca data trecuta si sa stam pana tarziu. P.S bai oameni buni pe voi nu va intereseaza LIberty Parade deloc? Link to comment
Satori Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Pe mine m-ar interesa daca as avea masina si timp. PS: stai calm, am oferte. Link to comment
zalmoxis Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Daca e, la tine ma mut! <{POST_SNAPBACK}> As prefera sa ...SWITCH... Link to comment
Satori Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Bine, dar sa stii ca nu am A/C si e cam cald la mine acasa. Asta e motivul adevarat pentru care muncesc asa de mult, mi-au pus astia A/C in birou. Link to comment
Sharpe Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 M-am intors de la mare...vin si eu ! Link to comment
VIPER Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Io as veni, da pana la ce ora misca autobuzele? Ca am tot apelat la bunavointa si deja mi-e jena... Gizas, pe cine pacalesc io acilea??? Care iti faci mila prin zona Potcoava - Diham? Link to comment
Satori Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 Vin eu! Mergem impreuna pe jos, linisiti Link to comment
ovidiuc Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Pai...stiu eu pe cineva "> care sta prin zona.Cel putin la intors. Link to comment
VIPER Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Cum ziceam, Mare Boier, Mare Caracter!!! Data trecuta m-ai speriat, stiai zona mai bine ca mine!!! Da sa zici ce beuturi non-alcoholice merg la rezervorul mantale, ca altfel nu-mi mai permit... Link to comment
sp67 Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 VIPER, daca pica cu ovidiuc ma ofer eu (ca pe satori vad ca e bataie mare ), vin de pe Averescu. Link to comment
VIPER Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Averescu??? Adica 1 Mai? Sau incurc strazile... Link to comment
sp67 Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Adica se intersecteaza cu 1 Mai pe langa Dioda; mai precis unde incepe Turda. Link to comment
Maryusrow Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 (edited) De venit vin si eu categoric iar daca e cineva pe axa Dinamo-Romana-Universitate-Unirii-Tineretului il iau cu placere ca mai am 4 locuri Apropo care esti pasionat de munte si vrei sa te alaturi grupului,noi mergem in Parang-Retezat cu plecare duminica sau Luni cel tarziu Astept PM sau mail la marius@netsolution PS se merge cu corturile(4 sau 5 zile) Edited August 3, 2005 by Maryusrow Link to comment
VIPER Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 @sp67: da' io stau taman in Titan, nu prea e in drum... "> Link to comment
sp67 Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 @sp67: da' io stau taman in Titan, nu prea e in drum... "> <{POST_SNAPBACK}> Aaa, skuze, am confundat cu o intersectie de pe 1 Mai... Link to comment
zapacitu Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Daca Satori gaseste cu cine sa vina, pot sa-l iau eu pe Viper din titan.E aproximativ in drum. >- Link to comment
Sharpe Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 cu regret va anunt ca exista posibilitatea sa nu apar...inca mai incerc sa ajung... Link to comment
tatabobu Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Nici de data asta nu ajung.. :"> Link to comment
Recommended Posts