Jump to content

Intalnire Joi 04.08 Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cum este? Dupa un timp devii hub?

numai pentru o banda generoasa...ceva gen banda woo! :thumbl:

S-ar putea pe la Obor sa fie ceva "furtuna"

la ce bataie e pe saltatul lui @satori, sigur iese cu ceva descarcari electrice!

Edited by ileana

satori io nu ma bag sa te aduc. io stau in dristor daca ajungi pana la mine te duc.

oricum sper sa fie din nou la fel de multa lume ca data trecuta si sa stam pana tarziu.

P.S bai oameni buni pe voi nu va intereseaza LIberty Parade deloc? #-o

Bine, dar sa stii ca nu am A/C si e cam cald la mine acasa.

Asta e motivul adevarat pentru care muncesc asa de mult, mi-au pus astia A/C in birou.

Io as veni, da pana la ce ora misca autobuzele? Ca am tot apelat la bunavointa si deja mi-e jena...

Gizas, pe cine pacalesc io acilea??? Care iti faci mila prin zona Potcoava - Diham? :thumbl:

Cum ziceam, Mare Boier, Mare Caracter!!! Data trecuta m-ai speriat, stiai zona mai bine ca mine!!! Da sa zici ce beuturi non-alcoholice merg la rezervorul mantale, ca altfel nu-mi mai permit... :drinkers:

De venit vin si eu categoric iar daca e cineva pe axa Dinamo-Romana-Universitate-Unirii-Tineretului il iau cu placere ca mai am 4 locuri

Apropo care esti pasionat de munte si vrei sa te alaturi grupului,noi mergem in Parang-Retezat cu plecare duminica sau Luni cel tarziu

Astept PM sau mail la marius@netsolution

PS se merge cu corturile(4 sau 5 zile)

:thumbl: :drinkers:

Edited by Maryusrow
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...