Mircea Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 se pare ca nu vor fi multe Nubira in parcare... nici eu nu ajung... sunt inca la munca, maine dimineata am o licitatie importanta si ling hartii... Link to comment
Leutzu Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Stiu ca vinn cam tarziu cu intrebarea, dar cine merge la mare la liberty parade? Eu plec astazi dupa intalnirea daewooclub (sper sa tina pana pe la 2-3 dimineata sa nu fie nevoie sa mai trec si pe acasa). Link to comment
VIPER Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Cu mare regret (cel putin din partea mea), nu o sa ajung saptamana asta (adoca azi). Bafta si salutari tuturor. Link to comment
BogdanG Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Nu am putut ajunge azi pt ca sunt in plin proces de turnare betoane ,sper ca joia viitoare sa pot sa ajung . PS> daca vremea e buna si termin de pus capacul la casa Link to comment
angela_b Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Si mie imi pare rau ca nu am ajuns...speram sa nu se faca tarziu. Joia viitoare sigur voi ajunge si eu! Link to comment
Shenck Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 ) Am picat de pe scanunu Renatei lu' Ovidu ) Link to comment
Satori Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 Mai curand sub scaun :-" PS: Multumesc celor care mi-au carat osemintele precum si celor care s-au oferit sa o faca. Link to comment
ovidiuc Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 @Shenck bine ca macar ai cazut cu piciorul pe frana si nu el pe acceleratie ca plateai 7 ani la masina Asa,a fost si intalnirea de aseara.Lume asa si asa,ca de unii e in concediu.Dar caliatea conteaza si nu marimea,aaaa multimea.Il salutam pe Body s-a deplasat de la Ploiesti cu sotia sa,ca sa ne vada si sa faca afaceri cu Maniaku(sper sa-i intoatcem o data vizita).Bineinteles asii fotografiei(Lucman si Alinake) s-au duelat in aparate,care care obiectivul sau tunul mai demontabil si altele.Intre timp Sp67 s-a ocupat de intinderea tablelor de pe masinile lui Brusli si Ileana si in mare parte a reusit.Fotografiile artistice au fost la ordinea serii.Batranii si-au luat cuminti sucurile si s-au asezat pe pietre si s-au pus la discutii.In prealabil Brusli a facut niste teste pe oarece masini(a mea e ok ale voastre? ).Domnisoara Vrajitoare a tradat al ei Tico pe un Matiz.De ce oare?Intre timp a aparut si fam Leutu care au plecat de la intalnire direct la litoral(nu stiu unde si-au pus bagajele dar banuiesc ca le-au trimis inainte cu trenul ) ).Ileana a primit un telefon si,cu durere in suflet, a plecat urgent(pana in virful pantei cred ca avea 90 km/h).Bineinteles ca tarziu in noapte si-a facut aparitia si un Matzi de-a dreptul verde.Hsf aseara a fost rata de serviciu,carand pe cei care din diverse motive erau pietoni. Aseara,minune,a fost racoare si nu au fost tantari. Link to comment
body Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 @ovidiuc A fost racoare ca am ajuns si eu si era normal nu ! In rest nu-sh cum zici ca nu au fost tantari ca am ajuns ciuruit acasa ! Si intr-adevar cam e cazul sa intoarceti si voi vizita la ploiesti! Link to comment
steph Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 ba au fost tantariiiiii si am condus si santa fe Link to comment
Alezz Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Ba,un tantar nu ma ciupit(probabil de la spiralele de joia trecuta ) iar vremea a fost super . Link to comment
Maniaku Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 @Alezz Nu te-au ciupit de-al dreacu' ce esti Fuse frumos aseara si liniste, ceva mai putin omuleti ca de obicei dar se intelege de ce fiind vremea concediilor. Ii multumesc lui Body ca s-a deplasat de la ploiesti ca sa i-mi aduca eleronul si pleoapele , pana pe la orele 22:00 m-am intretinut mai mult cu Dnl Si Dna Senna, iar dupa aceea m-am alaturat grupului mai in varsta si nici nu am apucat bine sa ma asez pe pietricele ca Ileana a si tulito' la o partida de plans in hohote cu lacrimi de crocodil (prietenii stiu de ce) asa ca am mai ramas vreo 9-10 pers care ne-am intretinut pana putin dupa orele 00:00 @LEutzu Distractie placuta si vreme frumoasa!!! Link to comment
ileana Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 pe cine faci tu "in varsta" @maniakule?!!!...ca la cat am plans aseara am intinerit vreo 20 de ani Link to comment
Maniaku Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 ahhh...am uitat ghilimelele???? La naiba Link to comment
Senna Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 A fost frumos, insa s-a simtit lipsa lui Obi Link to comment
Gica Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Ovidiuc, mai functioneaza in parametri normali symbolul dupa ce a suportat incarcatura maxima ? (2 membri cu greutate la bord, stiu ei cine, nu spun ca au fost Alezz si Maniaku ) si o tura facuta de brusli ...? Acesta din urma mi-a luat si Bubira la un drive test in care i-am admirat capacitatea de a struni si controla usor masina pe aleile de-acolo si piatra cubica. PS. Cu noi in masina a mai fost un baiat pe care il vad la toate intalnirile, dar nu stiu cine este... Blondut, spiritual (o fi casatorit ? deja apar interesat, nu ? ) Link to comment
Recommended Posts