ZDN Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Ala bate campii rau de tot! Mergi la un centru de copiat chei,si cu putina rabdare o poti pune pe carcasa tip briceag. Link to comment
abarth_mcm Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 (edited) Cum sa nu se poata face copie la cheia de cielo??Am facut eu copie...vreo 30-40 ron parca am dat: cheie normala, identica ca cea din fabrica, decat ca nu scrie daewoo pe ea. Am si cheie tip briceag la cielo, dar nu o folosesc pt ca mi s-a spart carcasa si o am prinsa cu scotch...stiti pe cineva care poate sa imi puna alta carcasa la cea de tip briceag? ??pe unde am fost, mi s-a spus ca mai degraba pun alta alarma pe masina cu alta telecomanda sau cheie briceag dupa caz.. Edited May 22, 2011 by abarth_mcm Link to comment
gigi22 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 sal. sunt putin nelamurit. am cheie si telecomanda pentru inchidere/deschidere usi (si alarma). am vazut niste oferte la "alarma cu cheie tip briceag". 1. daca iau asa ceva, trebuie sa schimb alarma veche? 2. pot copia configuratia cheii vechi pe cea tip briceag? mersi Link to comment
clau1k5 Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Are cineva din intamplare schema sau poza de la mag 1000 cu semnificatia culorilor la montare ??? Link to comment
VAXXi Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Ce-ai zice tu sa intrebi in locul potrivit, adica aici ? Link to comment
slim_daddy40 Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 intreabare...la tico al meu am cip in cheie??? vreau sa ai fac o cheie tip briceag si nu stiu daca am cip in ea...dar cred ca ,cazanul din 1999 nu are cip .. Link to comment
stefannt Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Pot sa iti spun cu destul de multa incredere ca nu ai cip in cheie,nici eu nu am la ticolino meu din '99 Link to comment
slim_daddy40 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 deci imi pot face cheie tip briceag fara probleme? Link to comment
stefannt Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Poti sa iti faci cheie tip briceag fara probleme,insa ai grija sa fie de calitate,ca sa nu ramai cu cheia in broasca. Link to comment
AndruCimpoesu Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 A incercat cineva la Nubira 2? Cum se scoate cip-ul din cheia veche? Link to comment
Recommended Posts