Jump to content

Ajutor Alarma Gerom

Recommended Posts

Am achizitionat un Daewoo Espero 1.8 MPI, dar proprietarul nu mi-a dat si telecomanda (macar una!!!) alarmei, pretextand ca a pierdut-o.

Pe geamuri sunt lipite abtibilduri cu GEROM Security.

M-ar putea ajuta cineva cu o telecomanda pentru acest model (sau compatibila)?

... Ma gandesc tot la cineva care a cumparat o masina, iar proprietarul nu i-a dat decat telecomanda, spunandu-i ca a pierdut alarma... :) )

Din cate stiu eu gerom e o firma care monteaza alarme... incearca sa localizezi alarma si vezi ce scrie pe ea.

Later edit: De fapt in cazul tau mai sigur e sa iti iei o alarma noua (nu numai dpdv al securitatii), cred ca e mai ieftina decat niste telecomenzi noi.

Edited by Zmeul cel rau

Salut!

Cate butoane are telecomanda si cum arata(are antena)? Prin exact aceeasi situatie am trecut si eu si mi-am facut rost de telecomanda, dar, din alta parte!Eu am vandut masina si mi-a ramas telecomanda.

Gerom are sediul pe Mihai Bravu la intersectia cou Splaiul Unirii,unde era o data Targul!

Salut! Socrul meu e patronul firmei Gerom. Te pot indruma daca vrei.

Multumesc mult!

As dori nr. de telefon si adresa firmei. Cand o sa am ocazia sa trec prin Bucuresti (stau la vreo 120 km) o sa-l vizitez neaparat. Poate ma rezolva in conditii acceptabile.

Daca nu poti posta ce ti-am solicitat (telefon, adresa), trimite e-mail la sandupalantin@yahoo.com