Jump to content

Intalnire Cluj Napoca

nrares

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 4 weeks later...
Asa se pare :grumpy: .In 10-11-12 mai nu pot veni ca e ziua lu nevata-mea dar in rest oricand.

:o fftopic: pai...poate ne invitam pe atunci pe undeva... :mrgreen: .O berica ceva...Sarbatoresti la iarba verde

Edited by aiptek

As vrea eu dar o sa-mi vina musafirii in valuri vreo 3 zile la rand ca de-aia nu pot atunci.Oricand in rest,si sa sti ca e buna ideea cu intalnirea la iarba verde.

• 3 weeks later...

Abia astept.Sper sa nu fiu iarasi singurul care vine cu sotia.Merita si sotiile o iesire la iarba verde.

Edited by danutza
Abia astept.Sper sa nu fiu iarasi singurul care vine cu sotia.Merita si sotiile o iesire la iarba verde.

da, care au ca eu si muscarul inca nu suntem casatoriti :) )

Casa de piatra dar vezi ca daca te-ai casatorit ti-a scazut timpul si fondurile alocate masinii cu ce putin 50% :D .Asa ca profita acum si fa ce ai de facut la maina in aste 3 luni. Si inca ceva:Aiptek sa sti ca acceptam si prietenele sau alte femei care pot sa-ti toace creierii si nervii :D .

Bre cosmine, te-am vazut azi pe langa cora dar iar nu te uiti.data viitoare trec pe contrasens :) ) .

Apropo, mai frecam mult tastaturile aici sau o punem de o intalnire?Ca ma apropii de 25000 cu matizu si nu facem intalnirea aia :D

Edited by aiptek
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...