nrares Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Da in zona ardeleana a tarii nu sunt doritori? Un mic, o bere (fara alcool binenteles ) o maslina o discutie? La cate woo-uri sunt in Cluj nu cred sa fiu unicul membru al forumului. Link to comment
pankrator Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 si eu sunt din cluj.Si mai sunt pe forum inca 2 persoane cu tico dar nu cred ca cei din cluj intra pe sectiunea asta...dar ramane sa vedem... Link to comment
Shenck Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Ca de obicei Pina va formati, alea alea , mesajul e pus ANUNT Link to comment
pankrator Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 mersi Shenck pentru sustinere... Link to comment
Shenck Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Astia sinteti Nokian Cluj-Napoca andy Cluj Gef style Cluj-Napoca iustincluj-napoca pankrator Cluj mcrusu cluj napoca ciprian Cluj-Napoca motociclistu Cluj Napoca solon cluj-napoca Jacob Cluj kristi Cluj-Napoca RIon Cluj-naveta judMS resedinta TgMS AAdorjan Cluj Gicu Cluj-Napoca nrares Cluj-Napoca Link to comment
nrares Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Pentru un weekend impreuna e prea devreme ) dar pentru o bere la terasa eu zic ca se poate. Link to comment
nstar Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Si eu sunt tot din cj si tocmai mi-am luat tico sl de 1 sapt. Link to comment
Lucian79 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 (edited) Sa-l stapanesti sanatos . fftopic: Eh ..se pare ca aici Ardealu' nu mai e fruncea ..dar daca se va face o intalnire mai mare voi fi prezent Edited August 29, 2005 by Satori Link to comment
buleus Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Salut sunt si eu din cluj...NRARES SA FI TU OARE ALA CAREL STIU IO? Link to comment
buleus Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Si eu sunt din Cluj. <{POST_SNAPBACK}> wellcome Link to comment
pankrator Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Vad ca suntem destul de multi din cluj.Propun sa stabilim un loc si o data de intalnire. Deci unde si cand? Link to comment
AAdorjan Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Eu sunt de acord astept ceva concret. In fata la Sala Sporturilor intr-o dupa-masa? Este destul loc nu-i nici la periferie nici in centru. Hm? Link to comment
nrares Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 Perfect de acord. Ce spuneti de vinerea viitoare pe la ora 18 in fata la Sala Sporturilor? Link to comment
pankrator Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 locul este ok dar cred ca unii au alte planuri vineri si poate ar fii mai bine joia la 6.Insa nu stiu cati intra la sectiunea asta pana atuncea. Deci sa stabilim: joia sau vinerea,si cine vine sa confirme aici. Link to comment
dan22y Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Baieti eu ajung in Cluj-Napoca astazi pe la ora 20.30, maine seara daca are cineva chef dupa-masa sau seara, eu sunt disponibil. La sala sporturilor, nu? Vin din Bistrita, si as veni si eu la intalniri cel putin la 2 saptamani. Link to comment
Tity Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 (edited) Sal la toti si eu din CJ tot cu Ti(ty)co. Am aflat prea tarziu de acest forum numai de 5 zile.(Chiar daca am masina din Martie) Daca e ceva dati-mi de stire ca timp fac pentru o bericica un suc. Edited October 12, 2005 by Tity Link to comment
Mircea Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Eu nu vin la Cluj, dar Tity vrea autocolante, mai vrea cineva (exceptie Rares, i le-am trimis deja)? Pot trimite mai multe unuia dintre voi. Link to comment
pankrator Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 vreau si eu autocolant.Cum facem? Link to comment
nrares Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Din pacate inca nu am primit nimic. Sorry Mircea, nu stiu ce sa zic. Ori posta romana ori alte motive... Link to comment
Tity Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Daca mai este cineva doritor de autocolant in Cluj sa-mi dea un PM pana maine. Link to comment
Mircea Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 v-am trimis autocolantele. Dupa ce le lipiti, vreau poze direct la sectiunea "Evolutie Operatiunea autocolante" Evident ca ati putea sa faceti poze de la una din intalnirile voastre! Link to comment
Shenck Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Cind stabiliti o data , ora si locatie dati un MP sa se adauge in calendar. Link to comment
Tity Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Sal Am ramas cu un Autocolant Interior. Cine nu are si vrea sa-mi dea de stire. Merci Link to comment
ciprian Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 am vazut tarziu topicul ca altfel veneam si eu Vreau eu un autocolant Link to comment
Recommended Posts