Jump to content

Intalnire Cluj Napoca

nrares

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

hallo toata lumea ii plecata nu raspunde nimeni pe forum o intilnire ceva intr-un we la sf ion la un mic sau gratar

Care sunt coordonatele spatio temporale? Mai concret, crasma, data si ora :) ). As fi io interesat de o intalnire, daca nu am participat in Iasi, macar in Cluj sa imi spal rusinea. Cu multa bere. Ca tot sunt pieton pana pe 22 aprilie.

• 2 weeks later...

Asadar? Ma acceptati in cercu vostru stramt - daewoo-istii a la Cluj?

M-as bucura sa se intample o reuniune de asta in timp util - mi-e ca primesc permisul inapoi, si voi pierde senzatia asta inefabila pe care o experimentez: pot sa beau o bere, la orice ora, oricand! Traiasca taxiurile de Cluj, ca accesibile mai sunt. Si domnisoara care imi preia comenzile, si care spune numele catre sofer fara sa ma mai intrebe :D .

Joia viitoare, 15 aprilie, ora 16-17 (18 pt cei cu sfertu academic mai lung) ... Locul - sa mai propuna si al'cineva... ca io am obosit de atata efort de creatie :D .

Edited by EM!L
Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii!

sal io unu urc sus in zorilor la un campionat de biliard daca ii ceva nr meu ii 0751492206 eventual datimi un mesaj sau ceva si va sun io

mda,merci pt numar. Alti amatori din cluj? facem ceva in weekend? azi oricum nu a fost o vreme prea buna.

io zi sa ne hotarim pe sfirsit de luna sa ne stringem undeva vineri in 30 aprilie la 18 la strandul sun ca ala stie lumea pe unde ii daca nu sa zica altii o alta adresa care sa fie accesibila la toti si sa nu incurcam nici lumea desi cu ce masinute avem ma cam indoiesc

• 2 weeks later...

io zi sa ne hotarim pe sfirsit de luna sa ne stringem undeva duminica in 2 mai la 18 sau mai tirziu daca vreti in parcare la salasporturilor daca vreti careva

Edited by jupinul
  • 2 weeks later...

chiar nimeni nu mai intra pe forum ?

de o saptamina tot il verific si nimic mergem undeva la un suc ceva

in 24 pe la 19 in polus linga pista de carturi avem ceva doritori

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...