fdv Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Data viitoare sigur vom fi mai multi ... daca nu si atatia e ok >- @URX - no problem Link to comment
vmtopan Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 data viitoare cand e? Link to comment
pankrator Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 data viitoare sa da-ti pm la userii din cluj. Eu de exemplu nu am intrat la sectiunea asta si nu am stiut de intalnire.. alfel veneam. Link to comment
aiptek Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Apoi nu prea stim exact cine e din cluj. Link to comment
nrares Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 (edited) Pai cam astia ar fi toti: 0NOR 8/20 AAdorjan aiptek alecs_rg alexcioba aliann alina1 alinmona andy anne_cj Antonio_tny assyst autosos balboa4you buleus ciad3d ciprian Copsa cretu65 criss cristi27 cristimateiu cvlad da(m)n DACIA-Wrc dadoshel Dan1962 dan70 danb dania Denver el cid Emilian emyady Epszilon fdv Flavius fun4cristi Gef style luci Lucky lukitza MaximusPontifex mcrusu mircea-cj motociclistu muresandorel muscarul neostar Nero Nokian nrares nstar oana_n orepse.81 ovy pankrator pricone psichoboy radu marcel Raptor remustodea rghitulescu RIon ROBI sca sebip SimonaB simon_ferenc solon sorin_gss sote tabek tavi 78 ticofan ticusanu Tity tonifeld tycutz URX valcvm vali_i86 vannic vmtopan y3d zet zoli Edited December 12, 2006 by nrares Link to comment
vmtopan Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 io sigur voi veni la urmatoarea intalnire, mai ales ca incepand de ieri, sotia mea are un matiz . Vreau sa vin cu el, poate ma ajutati cu o problema, nu i se poate deschide usa spate dreapta (e blocata). Masina e second, an 2003, 18mii km la bord. Link to comment
fdv Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Cand facem urmatoarea intalnire? Haideti cu ceva propuneri. Link to comment
dan22y Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 io sigur voi veni la urmatoarea intalnire, mai ales ca incepand de ieri, sotia mea are un matiz . Vreau sa vin cu el, poate ma ajutati cu o problema, nu i se poate deschide usa spate dreapta (e blocata). Masina e second, an 2003, 18mii km la bord. Nu se deschide din interior? Sau din exterior? Daca nu se deschide din interior, vezi ca are sub incuietoarea de la usa o clema care culiseaza in sus sau in jos, este protectie pentru copii, ca sa nu poata deschide usa din interior. Incearca sa o pui pe pozitia buna si incearca pe urma sa dechizi usa din interior. Daca nu se deschide din exterior s-ar putea sa fie tija blocata, cea de la "tzimburucul" de langa geam de pe usa in interior, cum e la toate usile, pentru blocare usi din interior. Sper sa nu fi crea confuzie cu cele povestite de mine. Numai bine. Link to comment
aiptek Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Da chiar, inainte de craciun sa ne intalnim la o si o poveste.Ar fi bine, acuma ajung si eu in sfarsit ca mi-am terminat treburile cu carnaciorii .Undeva in afara Clujului la o terasa, de exemplu la terasa la Gilau. Ce ziceti? Link to comment
0NOR Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Salutari ! Incerc sa vin si eu la urmatoarea intilnire cu matizache al meu, sunt boboc intrat pe acest forum si doresc sa va cunosc. Link to comment
vmtopan Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Nu se deschide din interior? Sau din exterior?Daca nu se deschide din interior, vezi ca are sub incuietoarea de la usa o clema care culiseaza in sus sau in jos, este protectie pentru copii, ca sa nu poata deschide usa din interior. Incearca sa o pui pe pozitia buna si incearca pe urma sa dechizi usa din interior. Daca nu se deschide din exterior s-ar putea sa fie tija blocata, cea de la "tzimburucul" de langa geam de pe usa in interior, cum e la toate usile, pentru blocare usi din interior. Sper sa nu fi crea confuzie cu cele povestite de mine. Numai bine. nu se deschide nici din interior si nici din exterior Abia maine (vineri) dupamasa primesc masina de la vanzator si o sa pot da mai multe detalii atunci. Deocamdata atat stiu. Link to comment
aiptek Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Deci ne intalnim inainte de craciun sau nu? Link to comment
fdv Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Daca se pune de o intalnire la Cluj sau prin imprejurimi eu vin. Numa sa aflu de ea in timp util. Aiptek, sambata dupamasa am fost la huedin ... da nu am stiut cum sa dau de tine. Data viitoare ... Link to comment
aiptek Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 fdv, dar ti-am numarul de telefon , nu? Ca doar am vobit.Daca nu til trimit pe pm .Ne intalnim intre craciun si revelion undeva la sarbatorit?Da sa ne hotaram repede Link to comment
fdv Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Acuma il am Ms. Dau un semn cand sunt prin huedin. Hai sa ne vedem intre sarbatori la o . Cine mai vine? Link to comment
aiptek Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 eu vin.Ceilalti sunt mai comozi, nu mai scrie nimeni pe aici Link to comment
URX Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Mai fratilor,doar nu voi lasa singuri la greutati.Va voi ajuta si eu.Sa nu cumva sa lucrez cand va planificati intalnirea,in rest OK. Link to comment
aiptek Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Pai intre craciun si anu nou, ca dupa aia suntem obositi Link to comment
nrares Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Intre Craciun si Anul Nou eu va transmit din Milano cele mai bune urari de sanatate si tot ce va doriti. Link to comment
aiptek Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Intre Craciun si Anul Nou eu va transmit din Milano cele mai bune urari de sanatate si tot ce va doriti. mersi la fel >- . Link to comment
aiptek Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Deci spargem gheata sau ce facem? Nimic?Ne intalnim undeva sau ce? Link to comment
aiptek Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Clujenii inca nu s-au trezit dupa sarbatori Link to comment
aiptek Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 De 2 saptamani nu si-a bagat nimeni nasu aici? Nimic mai clujenilor? Link to comment
fdv Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Salut! Ne intalnim? Ce ziceti voi? O propunere, ceva? Link to comment
Recommended Posts