Jump to content

Intalnire Cluj Napoca

nrares

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai cam astia ar fi toti:

0NOR

8/20

AAdorjan

aiptek

alecs_rg

alexcioba

aliann

alina1

alinmona

andy

anne_cj

Antonio_tny

assyst

autosos

balboa4you

buleus

ciad3d

ciprian

Copsa

cretu65

criss

cristi27

cristimateiu

cvlad

da(m)n

DACIA-Wrc

dadoshel

Dan1962

dan70

danb

dania

Denver

el cid

Emilian

emyady

Epszilon

fdv

Flavius

fun4cristi

Gef style

luci

Lucky

lukitza

MaximusPontifex

mcrusu

mircea-cj

motociclistu

muresandorel

muscarul

neostar

Nero

Nokian

nrares

nstar

oana_n

orepse.81

ovy

pankrator

pricone

psichoboy

radu marcel

Raptor

remustodea

rghitulescu

RIon

ROBI

sca

sebip

SimonaB

simon_ferenc

solon

sorin_gss

sote

tabek

tavi 78

ticofan

ticusanu

Tity

tonifeld

tycutz

URX

valcvm

vali_i86

vannic

vmtopan

y3d

zet

zoli

Edited by nrares

io sigur voi veni la urmatoarea intalnire, mai ales ca incepand de ieri, sotia mea are un matiz :lavolan: . Vreau sa vin cu el, poate ma ajutati cu o problema, nu i se poate deschide usa spate dreapta (e blocata). Masina e second, an 2003, 18mii km la bord.

io sigur voi veni la urmatoarea intalnire, mai ales ca incepand de ieri, sotia mea are un matiz :lavolan: . Vreau sa vin cu el, poate ma ajutati cu o problema, nu i se poate deschide usa spate dreapta (e blocata). Masina e second, an 2003, 18mii km la bord.

Nu se deschide din interior? Sau din exterior?

Daca nu se deschide din interior, vezi ca are sub incuietoarea de la usa o clema care culiseaza in sus sau in jos, este protectie pentru copii, ca sa nu poata deschide usa din interior. Incearca sa o pui pe pozitia buna si incearca pe urma sa dechizi usa din interior.

Daca nu se deschide din exterior s-ar putea sa fie tija blocata, cea de la "tzimburucul" de langa geam de pe usa in interior, cum e la toate usile, pentru blocare usi din interior.

Sper sa nu fi crea confuzie cu cele povestite de mine. :)

Numai bine.

Da chiar, inainte de craciun sa ne intalnim la o :drinkers: si o poveste.Ar fi bine, acuma ajung si eu in sfarsit ca mi-am terminat treburile cu carnaciorii :dizzy: .Undeva in afara Clujului la o terasa, de exemplu la terasa la Gilau. Ce ziceti?

Nu se deschide din interior? Sau din exterior?

Daca nu se deschide din interior, vezi ca are sub incuietoarea de la usa o clema care culiseaza in sus sau in jos, este protectie pentru copii, ca sa nu poata deschide usa din interior. Incearca sa o pui pe pozitia buna si incearca pe urma sa dechizi usa din interior.

Daca nu se deschide din exterior s-ar putea sa fie tija blocata, cea de la "tzimburucul" de langa geam de pe usa in interior, cum e la toate usile, pentru blocare usi din interior.

Sper sa nu fi crea confuzie cu cele povestite de mine. :)

Numai bine.

nu se deschide nici din interior si nici din exterior :( Abia maine (vineri) dupamasa primesc masina de la vanzator si o sa pot da mai multe detalii atunci. Deocamdata atat stiu.

Daca se pune de o intalnire la Cluj sau prin imprejurimi eu vin. Numa sa aflu de ea in timp util. Aiptek, sambata dupamasa am fost la huedin ... da nu am stiut cum sa dau de tine. :(

Data viitoare ... :drinkers:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...