fdv Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Eu saptamana viitoare lucrez pana la 22.00 inclusiv sambata. Deci nu pot. Peste doua sapt lucrez pana la 14.00 deci se pot veni. Cred ca vinerea ar fi ok ... voi ce ziceti? Link to comment
aiptek Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Daca va hotarati pana la urma, dati un PM la baiatul, ca sa stiu si eu ca nu prea intru pe aici.PA Link to comment
aiptek Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Bai clujenilor, uitativa la ceilalti cate intalniri fac si noi nici una? Link to comment
Senna Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Salutare, in saptamana 16-22 iulie voi fi in judetul Cluj, mi-ar placea sa va intalnesc Va las pe voi sa alegeti ziua si ora Link to comment
aiptek Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Pai daca bine observi de aproape 2 luni nu zice nimeni nimic. Daca vrei, cand vii la Cluj da un PM si vin sa ne intalnim, chiar daca nu stau in Cluj.O zi buna Link to comment
el cid Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Eu voi pleca in perioada aia in Franta.Sper sa ne vedem cat mai curand si cat mai multi! Salutare tuturor "> Link to comment
Senna Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 @aiptek Am nr tau din lista v10. Daca ai drumuri prin Turda, ne-am putea vedea si acolo, ca tot voi fi cazat langa drumul national Link to comment
Senna Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Tot nimeni? Eu am ajuns deja la Turda, la intersectia dintre Bd Avram Iancu si str. Salinelor, e un parculet. Daca treceti si aveti chef de un suc, dati PM. Inca nu stiu cand ajung prin Cluj-Napoca. Edited July 19, 2007 by Senna Link to comment
aiptek Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Eu marti sunt in Cluj, daca ne punem de o intalnire hai sa ne adunam cativa Link to comment
SimonaB Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Ei? E vara, e vacanta? Nu avem intalniri? Tocmai cand vroiam sa-mi scot si eu masinuta la o intalnire... Link to comment
aiptek Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Eu vreau sa ne intalnim, mai ales ca sunt in Cluj saptamanal de 2-3 ori, (dragostea asta ), asa ca, daca vreti sa facem o intalnire , postati aici unde.Numai bine va doresc "> Link to comment
el cid Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Si eu vreau !!!!!!!!!!! Lasati un mesaj in casuta si va sun!(si un nr. de tel.) "> Link to comment
andreis Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 (edited) In 2 saptamani mi-e gata masina, deci as veni si eu . Edited August 25, 2007 by andy Link to comment
el cid Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 @aiptek da un mesaj cu nr. de tel. si te sun eu ,macar sa ne uitam la masini ! "> Link to comment
fun4cristi Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 mersi de invitatie aiptek dar pana in februarie 2008 cred ca dispar...asa ca... Dupa aceea, jur ca vin sa va intalnesc pe toti! Link to comment
aiptek Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 eu miercuri seara ma intalnesc cu urx in cluj la o mini intalnire.Cei care doresc sa vina sunt bineveniti Link to comment
el cid Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Sosesc si eu ! Te sun sa vad unde ! Link to comment
aiptek Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Sosesc si eu ! Te sun sa vad unde ! prea tarziu, m-am intalnit deja cu el. Pacat ca nu am reusit sa ne dam seama cum sa resetam ceva Link to comment
aiptek Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Oameni buni trezirea ca vin sarbatorile.Care vrea sa ne intalnim?Vinerea viitoare avem ceva abonati?Poate aflu si eu a cui este cielo ala rosu cj-70-MAM Link to comment
muscarul Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 No, nime nimic? As veni si eu la o intalnire, acuma ca am intrat in randul matizarilor, poate il ascultati si pe al meu si imi spuneti daca e ragusit sau canta bine Daca se face intalnire, vin si eu. Date de contact: Cosmin Man 0746036646 Salut Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 (edited) Salutari din Mures, adica de la 110 km. Noi ne cam vedeam joia, cand era timp. In caz ca noi nu apucam, as face o tura la Cluj sa simt asfaltul de pe Dealul Feleacului cu buburuza la 120 la ora. Detalii despre intalnirile voastre? ps: nu cunosc prea bine Clujul. Edited December 7, 2007 by sorin_frumuseanu Link to comment
aiptek Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Vezi ca multi au simtit asfaltul de pe dealul Feleacului si au ramas fara frane si au murit acolo ca desteptii, asa ca las-o mai incet pe acolo te rog .Eu ma tot rog de o intalnire sa cunosc si eu cativa clujeni, dar vad ca vb singur aici. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Aaaa, stai ca nu mult. Cativa km acolo de pofta. Pai vezi ce faci cu oamenii din CJ. Eventual esti binevenit la Mures. Link to comment
Recommended Posts