Jump to content

Rog Ajutor De La Un Iesean

ticolino

Recommended Posts

Va rog frumos, este cineva din Iasi care stie unde se gasesc piese de motociclete comuniste, o piata de "rusi", ceva de genul asta si are drum pe acolo?

Sunt disperat, am nevoie de un arc de schimbator de voshod si nu gasesc la nimeni. Am incercat si in brasov, si in botosani si nimic. Ma gandesc ca Iasi-ul e mai aproape de sursa si sunt mai multi rusi care aduc piese.

Multumesc.

Mai, este in Galati o piata a rusilor, de asemenea vin si destui moldoveni sa vanda pe la noi. Asa cum se gasesc piese pentru motoare de barca de acum 20 de ani s-ar gasi si piesa de care spui tu. Am sa ma duc sa intreb maine de piesa de care spui.

Despre piata a rusilor in Iasi nu prea am auzit.

In galati sunt 2 rusi in piata mare care stiu ca vand piese (e o zona de tarabe cu scule si vechituri aproape de hala acoperita). De acolo mi-am cumparat vitezometru. Aveam un prieten care mi-a mai luat si alte piese, dar acum e plecat in germania pt ceva vreme :(

Daca ai putea sa treci pe acolo ar fi extraordinar [-O<

post-228-1123076765_thumb.jpg

Edited by ticolino

am fost azi la moldoveni in piata. unul nu credea ca mai exista asa ceva, cel de-al doilea imi spunea ca s-ar gasi, dar trebuie comanda. cat costa, asta nu mi-a zis sau n-a vrut sa-mi zica (ceva de genul:daca iti zic mai putin si e mai mult, ma rog, baliverne dintr-astea). In fine, de bine de rau i-am luat numarul de telefon, ca sa negociezi direct cu el, oricum esti mai in tema decat mine. Telefonul este 0745789941, Ruslan il cheama pe tip. Daca e sa afli, ar fi bine sa incerci azi sau maine, pentru ca dup-aia cica o sa plece in Md pentru cateva zile si nema semnal.

sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor.

Nu l-am mai sunat pe ruslan, am vorbit cu un coleg de servici moldovean care se duce acasa in weekend. daca nici el nu gaseste, mi-am pierdut orice speranta. Desi.. daca ii montez motorul pe cadru doar de forma si ii pun niste pedale... :-? sau montez o sfoara pe ghidon si fac schimbator manual @-)

Edited by ticolino

Nu merge din orice sarma, tb din sarma de arc si apoi calit.

Eu am incercat sa modific un arc de acelasi diametru, dar din sarma mai subtire. Cu 2 patente si o surubelnita am muncit la el o saptamana si rezultatul (in afara de cateva degete belite), desi pare asemanator cu originalul, nu e satisfacator. In primul rand e prea moale,in al doilea rand fiind sarma mai subtire si in plus nevand suficienta precizie cu patentii, scapa unul din "craci".

Am gasit pana la urma in targ in vitan.

Nu e identic, in sensul ca are cu o spira mai putin. Dar in rest se potriveste perfect.

Chiar m-am mirat cat de tare este, m-am chinuit ceva ca sa-l montez (trebuia cracanat oleaca). Dar vitezele se schimba acuma excelent :D

Cred ca se poate inchide.

Multumiri lui laurentiu pt drumul in piata din galati.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...