Jump to content

De Cronica Carcotasilor

Mircea

Recommended Posts

Omul a incercat sa prezinte o stire despre un patron al unei firme de inchiriat scutere si alte ambarcatiuni de pe litoral care s-a plimbat cu un scuter de apa printre turistii din apa care ii blocau culoarul balizat, incercand sa-i sperie, bineinteles in stilul caracteristic. ADICA, in direct, calare pe un scuter, catastrofal, grav, incercand sa prezinte cat de periculos este scuterul, ce viteze atinge, ce manevre periculoase facea patronul samd... si in toiul explicatiilor a facut fleosc in mijlocul apei... =))

Edited by Mircea

Fantastic!!! Chiar ma uitam la stiri. Nu am mai vazut asa ceva. Nu inteleg cum a reusit...am mers cu asa ceva, sunt novice (chiar mult spus-am mers 30 min in 3 ani) dar nu am reusit.

Astept sa apara filmu pe net la faze penibile-gen Boc, Fulea... :D

Edited by dreaQ

Pt cine a reusit sa desfaca arhiva:

filmul are 206 KB (210.944 bytes), durata : 7 secunde si este encodat cu DivX 5.2 iar streamul de sunet este MP3. Probabil ca unii nu reusesc sa vada imaginile din cauza decoderului DivX mai vechi (sau poate nu il au instalat deloc).

Winzip 9.0 SR1 (am descarcat acum citeva zile ultima versiune de evaluare de pe site).

Ideea este ca arhiva la mine e un pic diferita decit cea de pe site. Cumva procesul de upload a modificat un pic fisierul.

Sau cel putin asa pare.

Edited by thanandar

eu is satul de stilul pompieristic in care prezinta asta stirile :mda: Cred ca tipul asta ar fi in stare si din faptul ca o gaina o trecut strada, sa vorbeasca o ora , scotand la iveala intelesuri metafizice din trecerea gainii peste drum @-) Ca sa nu mai zic de reportaje in care trebuie pur si simplu sa umple spatiul si repeta acelasi lucru(schimband o virgula) de 2-3ori.

Edited by maximus

Mai, sa stii ca nu orice om poate sa vorbeasca 10minute in continuu ca el, fara sa se balbaie si fara aaaaa-uri. Si in direct. Stii de cate ori repeta unii reporteri stand-up-uri de 10-20-30 de secunde ca sa iasa bine?

Edited by ticolino
eu is satul de stilul pompieristic in care prezinta asta stirile :mda: Cred ca tipul asta ar fi in stare si din faptul ca o gaina o trecut strada, sa vorbeasca o ora , scotand la iveala intelesuri metafizice din trecerea gainii peste drum @-) Ca sa nu mai zic de reportaje in care trebuie pur si simplu sa umple spatiul si repeta acelasi lucru(schimband o virgula) de 2-3ori.

Ai o asa mare dreptate...

Faptul ca explica si cum paseste gaina pe asfaltul proaspat maturat de tanti Tanta care este pensionara de cand a fost inchisa scoala din comuna nu ma deranjaza atat ca ma streseaza TONUL pe care spune toata poveste.

Parca ar fi ultima gaina din lume.