Mircea Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 (edited) Omul a incercat sa prezinte o stire despre un patron al unei firme de inchiriat scutere si alte ambarcatiuni de pe litoral care s-a plimbat cu un scuter de apa printre turistii din apa care ii blocau culoarul balizat, incercand sa-i sperie, bineinteles in stilul caracteristic. ADICA, in direct, calare pe un scuter, catastrofal, grav, incercand sa prezinte cat de periculos este scuterul, ce viteze atinge, ce manevre periculoase facea patronul samd... si in toiul explicatiilor a facut fleosc in mijlocul apei... Edited August 4, 2005 by Mircea Link to comment
nicolaev Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 A fost penibil. Bine ca nu a patit asa si prin Irak sau Afganistan cand povestea cat de periculosi sunt teroristi. Link to comment
vasilet Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Da, daca patea asa in Irak, ajungea erou national si ridica prostia la rang de virtute. Nu mai cita mesajul anterior in intregime! Link to comment
Mircea Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 a fost tare cand s-a auzit microfonul facand un mare fas... Link to comment
obositoru Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 nu degeaba i se zice "calu lu' tase" sau "babaroase" ) Link to comment
dreaQ Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 (edited) Fantastic!!! Chiar ma uitam la stiri. Nu am mai vazut asa ceva. Nu inteleg cum a reusit...am mers cu asa ceva, sunt novice (chiar mult spus-am mers 30 min in 3 ani) dar nu am reusit. Astept sa apara filmu pe net la faze penibile-gen Boc, Fulea... Edited August 4, 2005 by dreaQ Link to comment
thanandar Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 (edited) ... cata.zip Edited August 4, 2005 by thanandar Link to comment
ticolino Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 la mine nu are decat 2 secunde imagine, restul doar sunet Link to comment
ToPser Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 lol ... ce tare ... la mine merge filmuletu perfect Link to comment
tribunul Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 la mine doar sunet cu o poza... mai il pui odata? Link to comment
mike.b Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 si la mine merge ok. eu am vazut si faza in direct, ce maestru era el..asa..tantos, isi facea reportajul Link to comment
VIPER Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 E ciudat, arhiva apare de 180k si in ea e un film de 4MB, ceea ce nu se poate! Omul a anuntat si pe alt topic problema asta... La mine zice ca e arhiva corupta. Link to comment
thanandar Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Pt cine a reusit sa desfaca arhiva: filmul are 206 KB (210.944 bytes), durata : 7 secunde si este encodat cu DivX 5.2 iar streamul de sunet este MP3. Probabil ca unii nu reusesc sa vada imaginile din cauza decoderului DivX mai vechi (sau poate nu il au instalat deloc). Link to comment
thanandar Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 (edited) Winzip 9.0 SR1 (am descarcat acum citeva zile ultima versiune de evaluare de pe site). Ideea este ca arhiva la mine e un pic diferita decit cea de pe site. Cumva procesul de upload a modificat un pic fisierul. Sau cel putin asa pare. Edited August 5, 2005 by thanandar Link to comment
ToPser Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Luati-l de aici : http://rapidshare.de/files/3671800/Catalin...Tanase.avi.html Link to comment
nrares Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 La mine merge perfect. Xvid MPEG4 Video Decoder si MPEG Layer3-Decoder Audio. Link to comment
ticolino Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 pana la urma mi-a mers si mie fisierul original Link to comment
maximus Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 (edited) eu is satul de stilul pompieristic in care prezinta asta stirile Cred ca tipul asta ar fi in stare si din faptul ca o gaina o trecut strada, sa vorbeasca o ora , scotand la iveala intelesuri metafizice din trecerea gainii peste drum Ca sa nu mai zic de reportaje in care trebuie pur si simplu sa umple spatiul si repeta acelasi lucru(schimband o virgula) de 2-3ori. Edited August 5, 2005 by maximus Link to comment
ticolino Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 (edited) Mai, sa stii ca nu orice om poate sa vorbeasca 10minute in continuu ca el, fara sa se balbaie si fara aaaaa-uri. Si in direct. Stii de cate ori repeta unii reporteri stand-up-uri de 10-20-30 de secunde ca sa iasa bine? Edited August 5, 2005 by ticolino Link to comment
arp Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 ...sa debiteze ineptii una dupa alta fara sa se balbaie si sa se incurce.. Link to comment
ticolino Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 exact. dar tot e ceva Cred ca si-ar face o cariera buna in politica Link to comment
tribunul Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 eu is satul de stilul pompieristic in care prezinta asta stirile Cred ca tipul asta ar fi in stare si din faptul ca o gaina o trecut strada, sa vorbeasca o ora , scotand la iveala intelesuri metafizice din trecerea gainii peste drum Ca sa nu mai zic de reportaje in care trebuie pur si simplu sa umple spatiul si repeta acelasi lucru(schimband o virgula) de 2-3ori. <{POST_SNAPBACK}> Ai o asa mare dreptate... Faptul ca explica si cum paseste gaina pe asfaltul proaspat maturat de tanti Tanta care este pensionara de cand a fost inchisa scoala din comuna nu ma deranjaza atat ca ma streseaza TONUL pe care spune toata poveste. Parca ar fi ultima gaina din lume. Link to comment
Recommended Posts