maximus Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 (edited) Mi se pare ciudat Zile intregi au trecut, tu nu m-ai sunat Nu vreau sa ma gandesc N-ai sa fii langa mine cand ma trezesc Iara stau si privesc, Stropi de ploaie de geam usor se lovesc Cu noaptea parca as vorbi, Eu stiu ca noaptea sigur te va gasi. II: In casa nu mai rezist De cand tu ai plecat totul e trist Am iesit un minut Drumul spre tine parca l-am stiut Pe strada te intalnesc Lacrimi m-au inecat si nu pot sa-ti vorbesc Tu imi spui 'Mi-a fost dor...' Cand sunt cu tine e atat, atat de usor... Refren: Nu pot uita privirea ta Mereu o visez, nu ma satur de ea Si cand mi-e dor Ea zboara usor Te-aduce la mine... Nu pot uita privirea ta Mereu o visez, nu ma satur de ea Si cand mi-e dor Ea zboara usor Te-aduce la mine... In inima mea. III: Nu mai simt ca traiesc Sufletul imi cere disperat ajutor Lacrimi nu reusesc Sa stinga dorul de tine in ploaia lor Nu mai stiu sa zambesc Lucruri ce imi placeau acum ma dor Sper ca nu ai uitat Cand sunt cu tine atat, atat de usor... E atat de usor de usor cand imi zambesti Tu ma faci sa zbor Dar te-am pierdut, nu mai esti... Edited August 4, 2005 by maximus Link to comment
gxg Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Bryan Adams-The only thing that looks good on me is you. Try it on, baby. Well, I don't look good in no Armani suits, No Gucci shoes or designer boots. I've tried the latest lines from a to z, But there's just one thing that looks good on me. The only thing I want, The only thing I need, The only thing I choose, yeah, The only thing that looks good on me ... is you. I'm not satisfied with versace style, Put those patent leather pants in the circular file. Sometimes I think I might be lookin' good, But there's only one thing that fits like it should. The only thing I want, yeah, The only thing I need,The only thing I choose, yeah, The only thing that looks good on me ... is you. Ya, it's you, it could only be you, Nobody else will ever do. Ya, baby, it's you that I stick to,Ya, we stick like glue. The only thing I want, The only thing I need, The only thing I choose, yeah, The only thing that looks good on me ... is you. Only thing I want, yeah, The only thing I need, The only thing I choose, yeah, The only thing that looks good on me ... is you. The only thing I want, The only thing I need,The only thing I choose, The only thing that looks good on me ... is you.Oh, you, yeah.Yeah, yeah, you. Only thing that looks good on me is you. The only thing I want, the only thing I need. Link to comment
dann Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 YOU SHOOK ME ALL NIGHT LONG She was a fast machine she kept her motor clean She was the best damn woman that I ever seen She had the sightless eyes telling me no lies Knocking me out with those American thighs Taking more than her share Had me fighting for air She told me to come but I was already there 'Cause the walls start shaking The earth was quaking My mind was aching And we were making it And you shook me all night long Yeah you shook me all night long Working double time on the seduction line She's one of a kind she's just mine all mine Wanted no applause it's just another course Made a meal outta me And come back for more Had to cool me down to take another round Now I'm back in the ring to take another swing 'Cause the walls were shaking the earth was quaking My mind was aching And we were making it And you shook me all night long Yeah you shook me all night long It knocked me out I said you Shook me all night long You had me shaking and you Shook me all night long Yeah you shook me When you took me You really took me and you Shook me all night long Ah, you shook me all night long Yeah yeah you shook me all night long You really got me and you Shook me all night long Yeah you shook me Yeah you shook me All night long Link to comment
Shenck Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Cu fruntea lipita, lipita de zid Sa simta copilul , ce insemna Partid Ce inseamna Popor Ce insemna al sau Conducator Link to comment
vasilet Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 I like oder women, how about you? Nineteens are good to look at, but they're too young for my lovin' twenties are fine but the're not done you need to stick them back in the oven At thirty three they're divorced and free but now they hate old men; at forty-two they love to screw, before they get married again... I like older women, how about you? Link to comment
micul gigant Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Acum nu multa vreme a fost in reluare la televizor Cenaclul Flacara si era pentru prima data cand am privit asa ceva. In cadrul emisiunii, Adrian Paunescu a recitat o poezie foarte frumoasa dar in acelasi timp foarte trista. Zielele astea, am dat de poezia respectiva pe o pagina cu poezii... daca aveti vointa, cititi-o cu atentie... sunt atat de multe de invatat din ea... Adrian Păunescu -------------------------------------------------------------------------------- Repetabila povară Cine are părinti, pe pământ nu în gând Mai aude si-n somn ochii lumii plângând Că am fost, că n-am fost, ori că suntem cuminti, Astăzi îmbătrânind ne e dor de părinti. Ce părinti? Niste oameni ce nu mai au loc De atâtia copii si de-atât nenoroc Niste cruci, încă vii, respirând tot mai greu, Sunt părintii acestia ce oftează mereu. Ce părinti? Niste oameni, acolo si ei, Care stiu dureros ce e suta de lei. De sunt tineri sau nu, după actele lor, Nu conteaza deloc, ei albiră de dor Să le fie copilul c-o treaptă mai domn, Câtă muncă în plus, si ce chin, cât nesomn! Chiar acuma, când scriu, ca si când as urla, Eu îi stiu si îi simt, pătimind undeva. Ne-amintim, si de ei, după lungi săptămâni Fii bătrâni ce suntem, cu părintii bătrâni Dacă lemne si-au luat, dacă oasele-i dor, Dacă nu au murit tristi în casele lor... Între ei si copii e-o prăsilă de câini, Si e umbra de plumb a preazilnicei pâini. Cine are părinti, pe pământ nu în gând, Mai aude si-n somn ochii lumii plângând. Că din toate ce sunt, cel mai greu e să fii Nu copil de părinti, ci părinte de fii. Ochii lumii plângând, lacrimi multe s-au plâns Însă pentru potop, încă nu-i de ajuns. Mai avem noi părinti? Mai au dânsii copii? Pe pământul de cruci, numai om să nu fii, Umiliti de nevoi si cu capul plecat, Într-un biet orăsel, într-o zare de sat, Mai asteaptă si-acum, semne de la strămosi Sau scrisori de la fii cum c-ar fi norocosi, Si ca niste stafii, ies arare la porti Despre noi povestind, ca de mosii lor morti. Cine are părinti, încă nu e pierdut, Cine are părinti are încă trecut. Ne-au făcut, ne-au crescut, ne-au adus până-aci, Unde-avem si noi însine ai nostri copii. Enervanti pot părea, când n-ai ce să-i mai rogi, Si în genere sunt si nitel pisălogi. Ba nu văd, ba n-aud, ba fac pasii prea mici, Ba-i nevoie prea mult să le spui si explici, Cocosati, cocârjati, într-un ritm infernal, Te întreabă de stii pe vre-un sef de spital. Nu-i asa că te-apucă o milă de tot, Mai cu seamă de faptul că ei nu mai pot? Că povară îi simti si ei stiu că-i asa Si se uită la tine ca si când te-ar ruga... Mai avem, mai avem scurtă vreme de dus Pe constiintă povara acestui apus Si pe urmă vom fi foarte liberi sub cer, Se vor împutina cei ce n-au si ne cer. Iar când vom începe si noi a simti Că povară suntem, pentru-ai nostri copii, Si abia într-un trist si departe târziu, Când vom sti disperati vesti, ce azi nu se stiu, Vom pricepe de ce fiii uită curând, Si nu văd nici un ochi de pe lume plângând, Si de ce încă nu e potop pe cuprins, Desi plouă mereu, desi pururi a nins, Desi lumea în care părinti am ajuns De-o vecie-i mereu zguduită de plâns. Link to comment
claz Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Daca tot e forum auto, salut initiativa: Foaie verde drum de fier Mi te paste un trans... un trans ce? PS: urmeaza topic cu retete de bucatarie? Link to comment
maximus Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 qxq, tari versurile lui bryan adams, mie imi plac la fel de mult si versurile de la (everything i do) I do it for you, ca sa nu mai zic de videoclip. Claz.. se face sefu si un topic despre retete, ca tot imi place sa gatesc Link to comment
claz Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Sper ca nu. Vezi ca sunt forumuri specializate pentru asa ceva. Link to comment
gigi-kent Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Live like horses Elton John & Luciano Pavarotti I can't control this flesh and blood That's wrapped around my bones It moves beneath me like a river Into the great unknown I stepped onto the moving stairs Before I could tie my shoes Pried a harp out the fingers of a renegade Who lived and died the blues La promessa non fu chiara S'erra solo impressa in me Vidi solo il gelo dentro me Quella notte dise a me Vivrem comme cavalli Liberi dai recinti di ferro Che piu non voglio Rinnegare i sensi Su dai fuggiam Vivrem comme cavalli We're the victims of the heartbreak That kept us short of breath Trapped above these bloodless streets Without a safety net I stood in line to join the trial One more customer of fate Claimed a spoke in the wheel of the wagon train On the road to the golden gate Nel deserto la nave abbandonai Per me aveva senso Son stato troppo tempo nella bestia Ed ora saro libero Someday We'll live like horses Free reign from your old iron fences There's more ways than one to regain your senses Break out the stalls and we'll live like horses Someday Liberi dai ricenti di ferro Che piu non voglio Rinnegare i sensi Su dai fuggiam Vivrem comme cavalli Link to comment
gxg Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 inca o melodie..se potriveste mai bine cu starea de spirit din acest moment.. bon jovi- in this arms You want commitment Take a look into these eyes They burn with a fire, Just for you now Until the end of time I would do anything I'd beg, I'd steal, I'd die To have you in these arms tonight Baby I want you like the roses Want the rain You know I need you Like a poet needs the pain I would give anything My blood my love my life If you were in these arms tonight I'd hold you I'd need you I'd get down on my knees for you And make everything alright If you were in these arms I'd love you I'd please you I'd tell you that I'd never leave you And love you till the end of time If you were in these arms tonights We stared at the sun And we made a promise A promise this world would never blind us These are my words Our words were our songs Our songs are our prayers These prayers keep me strong It's what I believe If you were in these arms tonight If you were in these arms tonight I'd hold you I'd need you I'd get down on my knees for you And make everything alright If you were in these arms I'd love you I'd please you I'd tell you that I'd never leave you And love you till the end of time If you were in these arms tonights Your clothes are still scatteder All over our room This old place still smells like Your cheap perfume Everything here reminds me of you And there's nothing that I Wouldn't do to be in your arms And these were our words They keep me strong I'd hold you I'd need you I'd get down on my knees for you And make everything alright If you were in these arms I'd love you I'd please you I'd tell you that I'd never leave you And love you till the end of time If you were in these arms tonights Link to comment
tolin Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 PS: urmeaza topic cu retete de bucatarie? Stai ca n-am vorbit inca de detergenti. Si ca sa fiu ontopic: din Eseu asupra omului de Alexander Pope "Situata pe istmul pozitiei de mijloc O fiintza de-o mohorata intelepciune si o dura maretie Stiind prea multe pentru scepticism, Fiind prea slaba pentru stoicism, Sta suspendata intre ..." Link to comment
MR_A Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 ''Remember friend, as you pass by. As you are now, so once was I. As I am now, you soon shall be. So, prepare for death, and follow me.'' SAMAEL.(DEATH) Link to comment
sebian Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 amor de mis amores amor mio que me hiciste que no puedo soportarme sin poderte contemplar ya que pa' la semana mi cariño tan sincero no te conseguiras que no te nombre nunca mas amor de mis amores si dejaste de quererme no hay cuidado que la gente de esto no se enterara que gano con decir que un hombre cambio mi suerte se burlaran de mi que nadie sepa mi sufrir no te asombres si te digo lo que fuiste un ingrato con mi pobre corazon porque el fuego de tus lindos ojos negros alumbraron el camino de otro amor y pensar que te adoraba tiernamente que a tu lado como nunca me senti y por esas cosas raras de la vida sin el beso de tu boca eu me vi Link to comment
drooopy Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 if you want to have a brother go in bed and f..k you mother > > Link to comment
laurentziu83 Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 A trecut ceva timp Si eu tot mai greu simt Lipsa ta...Iubirea mea... Si ce mult vreau acum Cat de mult imi doresc Sa-ti mai spun...Ca te iubesc... Mi-e dor, la lumina stelelor Sa-ti mai vad chipul razand La pieptul meu sa te strang Dar azi nu mai stiu nimic de tine Arde inimioara-n mine Dorm si ma trezesc plangand Mi-e dor, la lumina stelelor Sa-ti mai vad chipul razand La pieptul meu sa te strang Dar azi nu mai stiu nimic de tine Arde inimioara-n mine Dorm si ma trezesc plangand Am gresit si-ai plecat Viata mea s-a schimbat Te-am pierdut...Si sufar mult Dar din suflet iti spun Daca-ar fi sa revii Eu iti jur...n-as mai gresi... Mi-e dor, la lumina stelelor Sa-ti mai vad chipul razand La pieptul meu sa te strang Dar azi nu mai stiu nimic de tine Arde inimioara-n mine Dorm si ma trezesc plangand Mi-e dor, la lumina stelelor Sa-ti mai vad chipul razand La pieptul meu sa te strang Dar azi nu mai stiu nimic de tine Arde inimioara-n mine Dorm sï ma trezesc plangand Link to comment
BAD_MF Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Foaie VerDe de PipEr sa traiasca domn' sofer..ca ne-a dus si ne-a intors..pe un drum asa frumos Link to comment
maximus Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 Linkin Park - Somewhere i belong (When this began)I had nothing to say And I get lost in the nothingness inside of me (I was confused) And I let it all out to find That I’m not the only person with these things in mind (Inside of me) But all the vacancy the words revealed Is the only real thing that I’ve got left to feel (Nothing to lose) Just stuck/ hollow and alone And the fault is my own, and the fault is my own [Chorus] I wanna heal, I wanna feel what I thought was never real I wanna let go of the pain I’ve held so long (Erase all the pain till it’s gone) I wanna heal, I wanna feel like I’m close to something real I wanna find something I’ve wanted all along Somewhere I belong And I’ve got nothing to say I can’t believe I didn’t fall right down on my face (I was confused) Looking everywhere only to find That it’s not the way I had imagined it all in my mind (So what am I) What do I have but negativity ’Cause I can’t justify the way, everyone is looking at me (Nothing to lose) Nothing to gain/ hollow and alone And the fault is my own, and the fault is my own [Repeat Chorus] I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else, until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today [Repeat Chorus] I wanna heal, I wanna feel like I’m somewhere I belong I wanna heal, I wanna feel like I’m somewhere I belong Somewhere I belong Link to comment
AZH Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Imi place munca, bani de-ar fi s-aduc in firma zi de zi. Il plac pe sefu' cel mai tare! Si sefii lui, pe fiecare.. Iubesc biroul, ce-i pe el, Concediul nu-l iubesc de fel ! Mobila gri plina de praf, Hirtiile crescute vraf. De munca mea sunt fericit, Nimic atata n-am iubit . Iubesc computerul fereastra Cu scafirlia lui albastra. Iubesc sedintele mai lungi Cind am in creier cifre, dungi, Iubesc, va spun acu' din nou, Sa stau o viata la birou! Imi place munca, as munci Mai mult in fiecare zi. Nu vreau salariu, nu vreau stima, Mi-ajunge critica drept prima. Nu vreau nimic, decit un pat, Fix in biroul meu bagat, Linga pc-ul meu cel drag. Sa pot munci aci non-stop Pina se urca firma-n top! Nu vreau nimic, dar am un dor, Vreau la biroul meu sa mor, Si sa ma-ngroape-ntre dosare Ca pe Eminovici in mare... Link to comment
claz Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Aceste versuri chiar ne doare Dreptate-n lume nu e oare? Da' lasa, nu-ti fie necaz Te razbunam noi la Bicaz! Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ai fost vreodata obligat De maica-ta sa faci curat Sa-ti scoti bocancii din picioare Cand te sui pe pat. Ii noroi afara Nu intra-ncaltat Ca te pocnesc. Of, cand imi amintesc Amintirile ma chinuiesc. Cum ma punea pe mine mama Sa dau mancare la cal Si uite urma de la potcoava Am stat un an in spital. Ma trimiteai sa fur gutuie Ca sa faci peltea Vecinu nu era acasa Da dobermanu era. Si-acuma am cosmaruri noaptea Imi amintesc cu groaza Cand mi-am dezbarnat urechea Cand am spart o vaza. Ma obligai sa merg la scoala In fiecare zi Si n-aveam voie sa zic - Si-alte prostii. M-ai trimis dupa apa Si-am cazut in fantana Ai venit si-ai pus capacu Hahaha ce poanta buna. Spuneai ca-s slab ca vai de mine Si ca tre sa cresc Si ma-ndopai cu vitamine Si cu salam ssassessc. Din momentu-n care barza m-o adus pe lume Mama m-o facut intr-una tantalau. Iar acum ma-ntorc in satul meu Sa vedeti ca-s cel mai cool flacau. Iarta-ma mamica Fiindca n-am putut papa supica Da cred c-a fost stricat pesmetu Fiindca, vezi, am infundat din nou closetu. BIS Steluta m-am gandit sa-ti fac un cantec nou Sa-ti fiu pe plac Vreau sa fii a mea Si nu stiu ce sa fac. Eu cant de la patru ani Si sincer nu mi-o fost usor Primul hit al meu o fost AVION CU MOTOR. Apoi am evoluat Si-am vrut sa-ncerc si-altceva Si-am cantat O PONI-PONI CADEMIA MUSTAFA. Dar tu nu mja bagi in seama Si-am cam luat-o pe ulei Si-am ajuns sa cant ca prostu LA LU LA, LA LU LEI. Mi-am luat celular, Steluta Ti-l arat, ii foarte fain Ca sa-ti fiu mereu aproape Si sa chatuim online. Da l-am luat la mana a doua Si-am luat teapa ca n-o mers S-a stricat chiar cand am vrut Sa-ti trimit un SMS. Vroiam sa-ti scriu intr-ansul Ce nefericit am fost Cum ma maltrata mamica, Ma batea, spunea ca-s prost, Ma punea sa duc gunoiul si sa matur in pridvor, Sa-mi fac patu, sa sterg prafu la dansa-n dormitor. Din momentu-n care barza m-o adus pe lume Mama m-o facut intr-una tantalau. Iar acum ma-ntorc in satul meu Sa vedeti ca-s cel mai cool flacau. Iarta-ma mamica Fiindca n-am putut papa supica Da cred c-a fost stricat pesmetu Fiindca, vezi, am infundat din nou closetu. BIS Trista este caprioara Ratacita printre munti ( mama ). Dar mai trist este copilul Cand il cearta-ai sai parinti ( mi-e fricaaaa ). Mamelor din lumea-ntreaga Eu va dau un singur sfat: Nu mai bateti copilasii C-au baut si c-au fumat. Din momentu-n care barza m-o adus pe lume Mama m-o facut intr-una tantalau. Iar acum ma-ntorc in satul meu Sa vedeti ca-s cel mai cool flacau. Iarta-ma mamica Fiindca n-am putut papa supica Da cred c-a fost stricat pesmetu Fiindca, vezi, am infundat dïn nou closetu. BIS Link to comment
georgiana Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Te rog nu mai plange, cred ca-mi ajunge Si simt cum durerea mea zboara spre nori Primesc de la tine, doar lacrimi senine Le sterg cu aceeasi durere ce-o port Te rog nu mai plange, gandeste-te bine In ceruri pe tine te voi astepta cu o floarea albastra Sa-ti aminteasca de clipele in care ne-am sarutat Cand vei suferi cu tine voi fi si lacrimi iti voi trimite de sus Esti tot ce am iubit si ce voi iubi, alaturi de ingeri de acum Nu am nimic in afara de tine, Esti tot ce in urma eu mai pot lasa Tu pe pamant esti ingerul meu, De acum doar in ceruri mai poti fi a mea Te rog sa zambesti si sa-ti amintesti Ca fluturii traiesc doar o zi pe pamant De-a purUri iubita, mereu fericita, De acum sa te vad din cer eu as vrea Te rog sa zambesti, cu mine in suflet Tristetea alung-o din inima ta Traim in iubire plecam in lumina Sa fim printre stele impreuna as vrea Cand vei suferi cu tine voi fi si lacrimi iti voi trimite de sus Esti tot ce am iubit si ce voi iubi, alaturi de ingeri de acum Simt ca nu te voi uita Am in gand privirea ta Simt ca nu te voi uita Am in gand privirea ta Simt ca nu te voi uita. Mie mi se par absolut geniale versurile. Sunt insa extrem de subiectiva. Link to comment
Tommy Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Closer http://www.azlyrics.com/lyrics/damienrice/...rsdaughter.html http://www.warnerbrosrecords.com/damienrice/ Link to comment
micul gigant Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Rudyard Kipling – „Dacă” Dacă-ţi rămâne mintea când cei din jur şi-o pierd Şi fiindcă-o ai te apasă sub vorbe care dor, Dacă mai crezi în tine când alţii nu mai cred Şi-i ierţi şi nu te superi de îndoiala lor, Dacă de aşteptare nu osteneşti nicicând, Nici de minciuna goală nu-ţi clatini gândul drept, Dacă, izbit de ură, nu te răzbuni urând Şi totuşi nu-ţi pui mască de sfânt sau înţelept, Dacă visezi, dar visul stăpân de nu ţi-l faci, Sau gândul, deşi judeci, de nu ţi-e un ţel, Dacă-ncercând triumful sau prăbuşirea taci Şi poţi, prin amândouă trecând, să fii la fel, Dacă înduri să afli cinstitul tău cuvânt Răstălmăcit, naivii să ducă în ispită, Sau truda vieţii tale, înspulberată-n vânt, De poate iar s-o ‘nalţe unealta-ţi prea tocită, Dacă poţi strânge toate câştigurile tale Ca să le joci pe-o carte şi să le pierzi aşa, Şi iarăşi de la capăt să-ncepi aceeaşi cale Fără să spui o vorbă de neizbânda ta, Dacă poţi gândul, nervii şi inima să-i pui Să te slujească încă peste puterea lor, Deşi în trupul firav o altă forţă nu-i Afară de voinţa ce le impune spor, Dacă te vrea mulţimea, deşi n-ai linguşit, Şi lângă şef tu umbli ca lângă-un oarecare, Dacă de răi sau prieteni nu poţi să fii rănit, Dacă nu numai unul, ci toţi îţi dau crezare, Dacă ajungi să umpli minutul trecător Cu şasezeci de clipe de veşnicii, Mereu, Vei fi pe-ntreg Pământul deplin stăpânitor Şi, mai presus de toate, un OM –copilul meu! Link to comment
ASIMO Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Asta-i de inima albstra: what I've felt what I've known never shined through in what I've shown never be never see won't see what might have been what I've felt what I've known never shined through in what I've shown never free never me so I dub thee unforgiven. (Metallica - The Unforgiven) Si asta e de nebun: Full sack to share Bringin flash and glare Got the long hair swingin middle finger in the air Snakeskin suits, Sixty-five Chevelle's See me ride in sin Hear the rebel yell I won't live to tell So if you do Give the next generation a big, F*** You! (Kid Rock - American Bad Ass) Link to comment
Recommended Posts