maximus Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 (edited) Mi se pare interesant sa vedem ce masini de politie gasim in lume. Intotdeauna m-au fascinat aceste masini. Pentru inceput(desi inca nu am poze) vad ca cei de la politia de frontiera folosesc opel astra h (eu pana acum am vazut albe, verzi si albastru inchis) la fel ca si mai (am vazut un opel astra h rosu, cu numere mai-xxx, fara girofar,plina de gagici -- interes de servici??? ), plus un subaru forester cu girofar Sa vedem ce gasim insa pe la altii: Italia: Iveco de teren Fiat Seicento Alfa 156, fara facelift Camion Iveco Subaru Legacy Smart Palestina Peugeot 307 Germania Audi A6, ultima generatie Interior Audi A6 Mercedes Vito, ultima generatie Mercedes Vito, politia militara Opel Vectra C Caravan VW Sharan cu facelift VW T5 VW Touran Olanda Masina propaganda politie (cea olandeza+belgiana) Aceeasi masina, lateral Din spate Edited August 5, 2005 by maximus Link to comment
Shenck Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 (edited) Super! P.S. Mult mai bine asa ca link decit ca imagine, se incarca mai repede pt cei care inca mai folosesc dialup Edit1: ce ford e ala din filmele vechi americane cu politisti? Edited August 5, 2005 by Shenck Link to comment
maximus Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 ford crown victoria din cate stiu eu Era asa ceva? sau cumva un chevrolet caprice? Astazi, ford crown victoria a ajuns ford interceptor(dupa cum vezi in poza asta, fiind cea mai vanduta masina printre agentiile guvernamentale din state. Se pare ca vine din spate dodge magnum si dodge charger Link to comment
Shenck Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 NU, e mai patratos, si cu garda la sol ceva mai mica si din cite imi amintesc, are tractiune pe spate Link to comment
Alezz Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Carabinieri italieni au si 2 Lamborghini Gallardo (sper ca am scris corect). Link to comment
maximus Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 din cate stiu este un singur gallardo, primit de la uzinele lamborghini, si care a avut ceva probleme, din cate stiu eu i-a sarit roata Detalii aici Link to comment
VIPER Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Ford Galaxy 1972: Chevrolet Nova 1977: Link to comment
tatabobu Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 (edited) Tu l-ai vazut in "Blues Brothers" EDIT: e bestiala masinuta asta. Edited August 5, 2005 by tatabobu Link to comment
Maniaku Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 da mai, da' din asta ati vazut??? Link to comment
maximus Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 Porsche 911 vechi,Germania Lotus Esprit, UK Dodge Ram SRT-10, SUA Inca un 911, SUA Jaguar S-type, Canada Nissan Skyline Chevrolet Corvette 4, Olanda,decapotabil Mercedes S-Class, w140, Germania Si niste broscute moderne Din olanda State Inca una din state Ferrari 250 GTE, Politia mobila, Italia Fiat Multipla, Politia municipala Brescia, Italia Volvo V70, Norvegia Alfa Romeo 147, Australia Trabant Peugeot 406, Franta , 2f2f Volvo S60, Elvetia Renault Espace 3, Franta Ford Pinto, SUA si multe multe altele, va urma Link to comment
Maniaku Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 (edited) Ta na: Edited August 5, 2005 by Maniaku Link to comment
zack Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 tot america : chevrolet impala in america stiu ca ar mai avea corvette si camaro. Link to comment
Maniaku Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 (edited) ia si de aici: Edited August 6, 2005 by Maniaku Link to comment
NFS Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Toyota 4Runner, folosite de politia internationala in Kosovo (supranumite si Coca-Cola) Si inca o poza. Kia Sportage, folosite de politia Kosovara (KPS). In 2004 le-au schimbat cu Kia Sorento. Link to comment
maximus Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 Un ursulet de politie Ce se intampla cand politia se pune cu aviatia militara Hummer H2, Canada Aceeasi masina , din spate Mini Cooper, Canada Mitsubishi Lancer EVO VII Renault Twingo, Franta Nissan Primera 2, UK Lotus Elise, UK Bmw seria 5, Kuweit Jaguar X-type, UK Inca un X-type, tot UK Honda Civic , Type R, SUA BMW seria 5, Emiratele Arabe Unite Aceeasi masina din spate Mazda RX-7, Japonia Aceeasi Mazda din fata Honda NSX, Japonia Jaguar S-type, UK Chrysler PT Cruiser, SUA Mitsubishi 3000GT Mercedes E-Class, Emirate Politia... Disneyland Alfa Romeo, 164 Link to comment
Bobby Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Eu am vazut Cielo de Politie la Craiova (patria lu' Daewoo). Uite ce am mai gasit! Link to comment
van den plas Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Imi amintesc ca la inceputul anilor '70 ,politia romana avea in dotare si VW Broscuta. Iata ca dupa revolutie s-au intors la aceasta marca (Vento, Passat), dupa ce au facut o incercare si cu Renault (R19). Link to comment
maximus Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Ford Focus fata Ford Focus spate Lexus RX hibrid Lexus RX hibrid 2 Nissan Navarra, impotmolit pe plaja Interior Subaru Legacy Foarte inteligent Peugeot 407, politia britanica Mitsubishi Lancer Evo 8 Mercedes C-class Range Rover blindat Skoda Octavia blindata!!! Aceeasi masina din alt unghi Noul Volvo v50 Link to comment
Satori Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Cielo de politie ati vazut? Au astia de la Sect. 1 Link to comment
maximus Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 (edited) Lexus GS Land Rover Discovery 3 Ford Mondeo (ST220 banuiesc) Honda Accord Tourer Excalibur Renault Megane 2 break VW Touareg Edited September 2, 2005 by maximus Link to comment
gxg Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 am vazut un jeep grand c. de politie in constanta..suuuper Link to comment
maximus Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 e adevarat ca politia romana are un hummer h2? ca citeam pe un alt forum ca ar avea asa ceva si era si o poza luata cica de pe site-ul lor, insa foarte mica ca dimensiuni si neclara.. Link to comment
NFS Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Cielo de politie ati vazut? Au astia de la Sect. 1 Nu e politia! E Politia Comunitara! aka gardienii publici. Alta mancare de peshte! Link to comment
Recommended Posts