Jump to content

Aparatoare de vint

Recommended Posts

Ba nu sunt deloc o mizerie de ce spui asta si eu as vrea!..Am vazut un singur Mati cu aparatorei din astea si nu erau deloc naspa !!....

Daca era unul gri, l-am vz shi eu...deci exista

In Berceni am fost acum 2 zile, nu au...in alta parte nu stiu (in Vitan este unul care are un magazin de pieseauto care are Matiz dar nu shtiu cand ajung sa-l intreb daca are asa ceva...)

Sunt in Iasi pentru toate 4 portierele. Daca vreti va trimit. :lol:   :lol:

Si din nou, Lalexis salveaza situatia... propun sa-l numim Logistic manager pt ca face rost de tot ce se poate :drinkers:

Lalexis, daca tot esti in Iasi, gasim si noi un Kalasnicov pe undeva? ...glumesc...

Baga un pret shi ai 2 comenzi sigur una eu alta zalmoxis shi altiiiiiiiiiiiii

Baga un pret shi ai 2 comenzi sigur una eu alta zalmoxis shi altiiiiiiiiiiiii

Si poze ca sa nu iasa la fel cum a iesit cu bandourile, ca astia sint circotasi

Si din nou, Lalexis salveaza situatia... propun sa-l numim Logistic manager pt ca face rost de tot ce se poate :drinkers:

Lalexis, daca tot esti in Iasi, gasim si noi un Kalasnicov pe undeva? ...glumesc...

DE LA 10 BUCATI IN SUS FAC REDUCERE LA MUNITIE :lol:

Haideti mai ca nu e kiar asa de rau !..Ia mergeti cu un Clio cu geamu' deskis si o sa vedeti acolo de cata vata avetzi nevoie la ureki ..Lu' Mati ii treb' din alea sa nu iti arunce aerul scrumul in masina cand fumezi !..Da' de deranjat mie unu nu mi se pare...E gemuletzul ala mic care ne ocroteste atat de bine:Ki ki ki!!!!!!

daca stai cu scaunul mai in spate, nu-ti zboara freza peste tot? o pereche de aparatoare pt geamurile din fata sunt oricand binevenite, am vazut si la masini straine, nu numai la ale noastre. in +, arata mai "fioros" cu aparatoare :idea: . ooof, de-ar trece timpul asta mai repede (prietenii stiu de ce...)

Nu sunt sigur pe mine, asa ca va intreb pe voi. E voie sa-ti pui aparatori de curent la usi? Pe un prieten cu dacie l-am amendat anul trecut, ca cica nu e voie. Stie cineva?

PS: lalexis, sunt si eu interesat. In tm nu am gasit (am cautat in trecut)

Nu sunt sigur pe mine, asa ca va intreb pe voi. E voie sa-ti pui aparatori de curent la usi? Pe un prieten cu dacie l-am amendat anul trecut, ca cica nu e voie. Stie cineva?

PS: lalexis, sunt si eu interesat. In tm nu am gasit (am cautat in trecut)

Sunt UIMIT :shock: cum :evilfork: sa-ti dea amenda pentru asta????? :rambo:

Poate le este frica sa nu ne luam ZBORUL??? Parerea mea :!:

Cum am mai spus, nu stiu daca politaiul a dat amenda pe bune sau l-a fraierit pe prietenul meu. De aceea am si intrebat.

Acum vin de la un magazin de piese ce aduce piese pentru Daewoo. Un set de aparatori de vant: 1.350.000 ROL cu livrare in doua zile (pe stoc nu aveau). Cred ca la salariu o sa-mi comand un set.