emi2009 Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Unde pot sa gasesc aparatoare de curent pentru usile fata Matiz (stiu este o mizerie dar foarte practice contra curentului) ? Link to comment
FLEX Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Oare e posibil sa se gaseasca in tirgul Vitan? Link to comment
zalmoxis Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Ba nu sunt deloc o mizerie de ce spui asta si eu as vrea!..Am vazut un singur Mati cu aparatorei din astea si nu erau deloc naspa !!.... Link to comment
emi2009 Posted May 7, 2004 Author Share Posted May 7, 2004 Ba nu sunt deloc o mizerie de ce spui asta si eu as vrea!..Am vazut un singur Mati cu aparatorei din astea si nu erau deloc naspa !!.... Daca era unul gri, l-am vz shi eu...deci exista Link to comment
zalmoxis Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Deci exista da'nu stim UNDE!!....Deci rabdare ca aflam noi cumva ! Link to comment
emi2009 Posted May 7, 2004 Author Share Posted May 7, 2004 In Berceni am fost acum 2 zile, nu au...in alta parte nu stiu (in Vitan este unul care are un magazin de pieseauto care are Matiz dar nu shtiu cand ajung sa-l intreb daca are asa ceva...) Link to comment
lalexis Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Sunt in Iasi pentru toate 4 portierele. Daca vreti va trimit. Link to comment
iuzar Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Sunt in Iasi pentru toate 4 portierele. Daca vreti va trimit. Si din nou, Lalexis salveaza situatia... propun sa-l numim Logistic manager pt ca face rost de tot ce se poate Lalexis, daca tot esti in Iasi, gasim si noi un Kalasnicov pe undeva? ...glumesc... Link to comment
emi2009 Posted May 11, 2004 Author Share Posted May 11, 2004 Sunt in Iasi pentru toate 4 portierele. Daca vreti va trimit. Baga un pret shi ai 2 comenzi sigur una eu alta zalmoxis shi altiiiiiiiiiiiii Link to comment
Shenck Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Sunt in Iasi pentru toate 4 portierele. Daca vreti va trimit. Baga un pret shi ai 2 comenzi sigur una eu alta zalmoxis shi altiiiiiiiiiiiii Si poze ca sa nu iasa la fel cum a iesit cu bandourile, ca astia sint circotasi Link to comment
lalexis Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Miine ma duc la magazin sa intreb cit costa. Le fac si poze, ca stiu ca sunt ciircotasi Sunt pentru toate 4 portierele. Link to comment
lalexis Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Sunt in Iasi pentru toate 4 portierele. Daca vreti va trimit. Si din nou, Lalexis salveaza situatia... propun sa-l numim Logistic manager pt ca face rost de tot ce se poate Lalexis, daca tot esti in Iasi, gasim si noi un Kalasnicov pe undeva? ...glumesc... DE LA 10 BUCATI IN SUS FAC REDUCERE LA MUNITIE Link to comment
emi2009 Posted May 11, 2004 Author Share Posted May 11, 2004 Eu unul sunt disperat, conduc cu vata in ureche... Link to comment
zalmoxis Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Haideti mai ca nu e kiar asa de rau !..Ia mergeti cu un Clio cu geamu' deskis si o sa vedeti acolo de cata vata avetzi nevoie la ureki ..Lu' Mati ii treb' din alea sa nu iti arunce aerul scrumul in masina cand fumezi !..Da' de deranjat mie unu nu mi se pare...E gemuletzul ala mic care ne ocroteste atat de bine:Ki ki ki!!!!!! Link to comment
iuzar Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Eu unul sunt disperat, conduc cu vata in ureche... Pai bre, nu mai sta cracanat in masina si cu geamul deschis ca d-aia te trage curentul...hihihi 8) Link to comment
morun Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Dar pt. tico sunt, exista, se afla pe undeva aparatoare de curent???? Link to comment
Lucian M Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 daca stai cu scaunul mai in spate, nu-ti zboara freza peste tot? o pereche de aparatoare pt geamurile din fata sunt oricand binevenite, am vazut si la masini straine, nu numai la ale noastre. in +, arata mai "fioros" cu aparatoare . ooof, de-ar trece timpul asta mai repede (prietenii stiu de ce...) Link to comment
Shenck Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Lalexis asteptam pozele+pret etc. Si daca tot ajungi baga si o intrebare daca se gasesc si de TICO. Link to comment
Indigo Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Nu sunt sigur pe mine, asa ca va intreb pe voi. E voie sa-ti pui aparatori de curent la usi? Pe un prieten cu dacie l-am amendat anul trecut, ca cica nu e voie. Stie cineva? PS: lalexis, sunt si eu interesat. In tm nu am gasit (am cautat in trecut) Link to comment
emi2009 Posted May 18, 2004 Author Share Posted May 18, 2004 Nu sunt sigur pe mine, asa ca va intreb pe voi. E voie sa-ti pui aparatori de curent la usi? Pe un prieten cu dacie l-am amendat anul trecut, ca cica nu e voie. Stie cineva? PS: lalexis, sunt si eu interesat. In tm nu am gasit (am cautat in trecut) Sunt UIMIT cum sa-ti dea amenda pentru asta????? Poate le este frica sa nu ne luam ZBORUL??? Parerea mea :!: Link to comment
Indigo Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Cum am mai spus, nu stiu daca politaiul a dat amenda pe bune sau l-a fraierit pe prietenul meu. De aceea am si intrebat. Acum vin de la un magazin de piese ce aduce piese pentru Daewoo. Un set de aparatori de vant: 1.350.000 ROL cu livrare in doua zile (pe stoc nu aveau). Cred ca la salariu o sa-mi comand un set. Link to comment
FLEX Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Observati si bandourile laterale din poza pusa de emi ... e! de-alea trebuie sa gasim! Link to comment
emi2009 Posted May 18, 2004 Author Share Posted May 18, 2004 Observati si bandourile laterale din poza pusa de emi ... e! de-alea trebuie sa gasim! Astea se vad mai bine... Link to comment
lalexis Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Nu sunt alea. Astea pe care le-am vazut eu sunt mai naspa'. Link to comment
Recommended Posts