ileana Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 categoric "gourmand"...doar ce gatesc femeile... Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 (edited) "pe unde o fi pus bunica cartea de bucate" <{POST_SNAPBACK}> La mine se schimba in: "MAI AM CONSERVE DE FASOLE CU CARNATI?" ("> Si eu ce pretentii sa am de la nevasta sa-mi faca de mancare cand si ea vine la fel de obosita acasa. Ca oricat de bogat as ajunge vreodata in viata n-o sa-mi las nevasta sa someze. Hai cu pietrele Edited August 8, 2005 by laurentziu83 Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 de sofat dupa reguli si dupa inspiratie... adica nu stau ca fosta mea sefa pe un drum drept,pe care trebuia sa faca la dreapta,la care a stat pana a trecut o masina(ce era cam la 150 m si venea cu viteza mica ) si abia a facut dreapta De dat nu dau inapoi insa asta e stilul meu de gatit.. in general fac la inspiratie totul (si cantitati, cateodata mai variez ingredientele - depinde ce e prin casa).. Mai nimerit mi se pare o intrecere fata in fata , decat a scrie retete In sfarsit.. Cat despe barbati si felul cum gatesc... sunt de amandoua: si mari pofticiosi(la noi burta e virtute ) cat si mari bucatari Link to comment
ileana Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 (edited) "MAI AM CONSERVE DE FASOLE CU CARNATI?" sau pate eu propun sa mergem in iasi, la @laurentziu83, sa ne fie juriu! de sofat dupa reguli si dupa inspiratie... adica nu stau ca fosta mea sefa pe un drum drept,pe care trebuia sa faca la dreapta,la care a stat pana a trecut o masina(ce era cam la 150 m si venea cu viteza mica ) si abia a facut dreapta nu cumva ai vrut sa spui stanga?!...sau poate nu am inteles bine situatia descrisa cu fosta sefa la volan Edited August 8, 2005 by VAXXi Link to comment
angela_b Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 ar fi cel mai fericit!!! specialitati, inspiratie, suflet...mmmm , ce nu gaseste in conserve! Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 (edited) liviu, norocosule. doi se cearta si al treilea castiga Later-edit: da , stanga era.. imi place atentia ta pentru detali.. sincer.. asta e , mai greseste omul.. Edited August 8, 2005 by maximus Link to comment
ileana Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 (edited) suntem chiar 3 rosioare daca ne numeri bine! si fii atent cu intuitiile astea stanga-dreapta pe sosea! P.S. inca un detaliu - pluralul este "detalii " Edited August 8, 2005 by ileana Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Abia astept da de la toamna, ca acu veniti degeaba. si sa nu va suparati cand o sa va zic: "mai, veniti maine, ca acu-s satul, nu pot sa-mi fac o parere" Facem la vara un gratar intre camine? aduc eu castile contra borcanelor aruncate de cei infometati Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 (edited) da nici tu nu te superi daca ne place sa mancam mai piperat a doua zi nu? Edited August 8, 2005 by maximus Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 (edited) N-am apometre la camin, m-am scos Am mancat la viata mea si mancare de caini si pisici la foame, asa ca... Edited August 8, 2005 by laurentziu83 Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 pai schimbam arbitru sau il lasam? Care crede ca face traznai.. (in bucatarie) cred ca o sa se bucure ca laurentiu va fi arbitru acu ca a incercat de toate.. va fi zic eu mai indulgent.. Link to comment
ileana Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 (edited) mai bagati o reteta, baieti...ca e topicul vostru...ca altfel ne muta la caterinca! daca mai stiti! > Edited August 8, 2005 by ileana Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 baieti...ca e topicul vostru... <{POST_SNAPBACK}> Al meu nu e > Sa vezi ce o sa se bucure nea' arbitru' la "munca". > Link to comment
angela_b Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 am o sugestie...cum se face stiuca umpluta? Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 ceva simplu care se prepara dimineata friganele cu de toate ingrediente: -oua -paine -zahar, zahar vanilat -esenta de rom - lapte Se amesteca chestiile astea de mai sus, intr-un blender cel mai bine, se adauga putin sare, se inmoaie painea in ceea ce s-a obtinut mai sus, se pune la prajit. Se face un lapte cu cacao. Se cumpara niste branza topita. Se pune peste friganele, impreuna cu niste salam picant si niste rosii si se combina.. un excelent mic dejun dupa parerea mea Link to comment
angela_b Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 zahar, zahar vanilat, esenta de rom cu salam picant...ciudata combinatie! Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 pai ti-am zis .. dupa inspiratie.. incearca si sa vezi ca o sa fii surprinsa de ce iese.. te vei linge pe degete.. asta din cauza diferitelor arome pe care le vei simti in acelasi timp.. Link to comment
Shenck Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 ...-zahar, zahar vanilat-esenta de rom ...branza topita Iacss un fel de halva cu gogonele > Link to comment
ileana Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 am o sugestie...cum se face stiuca umpluta? fiarta, indulcita sau la cuptor? Link to comment
angela_b Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 nu-ti sustin ideea...inspiratia mea nu-mi da voie Link to comment
ileana Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 te vei linge pe degete.. eu am serveteeelleeee! Link to comment
angela_b Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 cat despre stiuca nu stiu sa o gatesc, asteptam de la maximus reteta tot ce stiu este ca e mult de munca la ea... Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 (edited) eu zic sa incerci maine dimineata sau cand ai timp ce ai de pierdut doar? cateva oo Si ca sa nu zici ca eu am gusturi nu stiu cum, sa stii ca am 2 amici care au gustat si intotdeauna ma mai intreaba cand sa mai dea dimineata pe la mine.. Later-edit: Cat despre pesti.. atata timp cat is curatati sa zicem ca ma descurc, desi nu am prea gatit pesti la viata mea..deh la maramu unde gasesti pesti? In viseu poate, dar cu aroma de cernobal.. Edited August 8, 2005 by maximus Link to comment
ileana Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 pai dupa @maximus bagam in stiuca ceva oo fierte in esenta de rom, o ungem cu vanilie si la tigaie cu ea!..se serveste cu garnitura de ardei iute, ca sa nu-i mai simti aroma! ) Link to comment
angela_b Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 (edited) cel mai sigur, eu as renunta la zahar, zahar vanilat si esenta de rom si le-as manca cu lapte dulce simplu, asa sunt sigura ca nu muncesc degeaba...mai ales ca dimineata ma trezesc tarziu Edited August 8, 2005 by angela_b Link to comment
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now