thanandar Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Va propun un subiect interesant. De cite ori ati avut impresia ca ati platit prea mult pt anumite piese, pt anumite lucrari in service-uri mai mult sau mai putin obscure sau pe la diferiti insi care fac ei "treaba buna" la ei in curte ?? Am sa va dau un exemplu : Am fost acum citeva zile la un service sa schimb amortizoarele fata. Manopera pt operatiunea asta a costat 1.200.000. Mi s-a parut mult, dar nestiind cit costa de fapt n-am avut ce face si am platit. M-am dus apoi la service-ul Radacini de pe Giurgiului pt un test noxe (consum) si citeva probleme electrice si pt (dis)confortul meu psihic am intrebat cit costa manopera pt schimbare amortizoare fata! Face omul calculul si surpriza : aprox 600.000 lei ! Asta da teapa. DUBLU !!! Asta e... nu deschizi ochii, deschizi buzunarul. Link to comment
ticolino Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 (edited) da, am fost si eu o data la un mecanic "de curte" recomandat de "un prieten" ca cica lucreaza bine si foarte ieftin. si dupa ce s-a purtat cu curu cu mine, mi-a mai luat si 1.8 mil pe schimbat amortizoare fata si un cap de bara!!! vina mea ca n-am intrebat dinainte, dar am mers pe incredere. mai ales ca tipul care mi-l recomandase venise si el pe la sfarsitul operatiunii si mi-a repetat de vreo 3 ori ca ce ieftin lucreaza moshu. asa ca de atunci m-am invatat minte bine de tot si n-am mai mers la nici un service. fac totul "ad labam". si daca o sa fie nevoie, o sa ma duc la autonet, unde s-au purtat f. frumos cu mine. edit. am fost la mecanicul de mai sus dupa ce am patit asta Edited August 10, 2005 by ticolino Link to comment
Recommended Posts