iulia Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Da, chiar super cronica, am ras cu lacrimi, nu m-am oprit timp de cel putin 5 minute, de ma intrebau cei din jur p-aici ce-am patit... Am citit-o cu mare interes, chiar daca am fost acolo, va rog sa ma credeti ca pe alocuri n-am recunoscut, zici ca e cronica unui film plin de adrenalina (si de madness uneori). Pentru mine, cel mai tare moment al serii a fost test-drive-ul in exclusivitate feminin (cu masina lui Leutu) care a avut timp sa regrete apoi cred Dar era pe maini bune, Leuta era si ea cu noi "> asa ca am luat-o la incercare si ne-am tot rotit la volan, noi doua si of course Mrs. Senna...si ne-am invartit ceva vreme pe acolo, de cred ca incepuse sa intre deja Leutu la idei. Ca sa nu mai vorbest apoi de super drive-test-ul cu little green, care a tinut sa ne demonstreze ce super masina e...bine, pana sa ajungem la destinatie dupa ce i-am luat-o fiecare la omor incepuse cred sa regrete Intr-un cuvant, fain aseara, am ras cat pentru 5 intalniri saptamanale. Have fun diseara, eu am program de shopping Link to comment
SORAN Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Poate vin si eu asta seara sa vad cum sta treaba in afara intalnirii oficiale Sper ca va gasesc pe la 21:00pe acolo! Link to comment
Leutzu Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Dar era pe maini bune, Leuta era si ea cu noi "> asa ca am luat-o la incercare si ne-am tot rotit la volan, noi doua si of course Mrs. Senna...si ne-am invartit ceva vreme pe acolo, de cred ca incepuse sa intre deja Leutu la idei. <{POST_SNAPBACK}> Nu am fost de loc linistit mai ales ca era si leutza pe acolo, si numai pe maini bune nu este cu ea. Link to comment
Senna Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Senna avea o problema cu nu stiu ce tacanit din fatza stinga, la masina lui, evident, he-he, dupa care s-a extins si la celelalte Tico participante la macel!<{POST_SNAPBACK}> Inca mai am problema, doar ca e un scartait la roata din dreapta fata, cand virez Link to comment
Alezz Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Astazi 3 sept nu se tine,maine 4 s-ar putea sa se tina dar nu este sigur. Link to comment
Leutzu Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Bah maine tot ne intalnim ca trebuie sa te trag de urechi Link to comment
Senna Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 (edited) Deci ne vedem diseara la 21:30 Edited September 4, 2005 by Senna Link to comment
Leutzu Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 Ne vedem si astazi la orele 20.45 Link to comment
remix Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Nu vin decat daca Senna si Xena confirma prezenta. Deja nu-mi mai pot imagina o intalnire fara prezenta lor. Link to comment
remix Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 imi confirm absenta sorry, no can do today Link to comment
NightClub Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Mdaa...am vb cu remix inainte sa plec se ducea cu niste amici sa sece garla (a se citi sa bea o bere), auzi la el "cu ei ma vad o data pe an", pai mai tatucule aia nu sunt amici mah..ca daca erau va vedeati mai des...si a renuntat el la noi pentru asa zisii lui amici...macar de zicea ca renunta la noi pentru o femeie sau o sticla de vin. Link to comment
Maniaku Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 bai asta micu' de ti-a pus mami drojdie-n lapte cand erai mic(Alezz) diseara pe la ce ora va/ne vedem???? Link to comment
BogdanG Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Vine cineva azi ? Ca m-as baga si eu sa va arat cum arata golfu reparat si cu jante de aliaj ) Link to comment
Alezz Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Ne intalnim pe la 21:00 . Link to comment
Leutzu Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 EU, sa vad daca singur sau nu. Link to comment
Alezz Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Am impresia ca vrei bataie ma . Link to comment
Vlad Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 huaaaa... vreau si eu ("> Link to comment
steph Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 eu nu vin ma duc la politie ... am lovit masina ("> Link to comment
Recommended Posts