Alezz Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 La 21:30 venim ma la fel ca aseara . Link to comment
Pepinno Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Deci nu a venit mai nimeni miercuri...asa ca va ashtept joi Link to comment
Satori Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 In seara asta se misca ceva? Link to comment
Alezz Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) In fiecare zii se misca de la 21:30 iar joi de la 20:00 hai ma ce naiba nu stii??? Si azi venim . Satori ai masina ma??? Edited August 29, 2005 by Alezz Link to comment
Alezz Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Care veniti azi ma??? ala io ala io . Link to comment
Maniaku Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Io si vin si Dl si Dna Senna Link to comment
Alezz Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Au fost: Maniaku Vlad Obi van kenobe Leutu Leuta Iulia Senna D-na Senna Clorofila Si subsemnatul. Rezumatul maine dimineata ca acu nu mai vaz tastatura . Link to comment
Satori Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 pics! Asta seara se tine? Pana la ce ore stati? Link to comment
Alezz Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 (edited) Se tine si in seara asta si cred ca pana la 12 noaptea . Si-au anuntat prezenta: Vlad Leutu+Leuta Eu si Hipp Edited August 31, 2005 by Alezz Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Dragilor, vad ca a facut Alezzu’ prezenta, asa ca o sa ma rezum doar la faptele petrecute pe-acolo! Ar cam trebui sa asezam un banner, ceva, cu “Intilniri DaewooClub non-stop”, ca, deh, astia mai tinerei si nu numai, in loc de caldura caminului prefera atmosfera incendiara, pe alocuri, de la intilniri si s-au hotarit sa vina cam zi de zi! Intrebarea care-mi incolteste acum in minte si uite-o ca a rasarit este: da’ la iarna tot asa de virili o sa fiti? Om trai si om vedea, he-he! Dar, sa intru in naratiune! Am ajuns la locul luminat pe la 22:30, cred, motiv pentru care am fost atras din prima de o uriasa sufragerie de culoare rosie, da, ati ghicit, nu era facuta in Pipera, la Catarama, ci la Pitesti, de unde razbatea nu stiu ce muzica, la niste decibeli care faceau inutile solutiile de tintari pe care le da din cind in cind Primaria p-acolo! Drace, zic, cine sint astia frate? Faruri aprinse, decibeli zburdind in voie, niste fetze de pubertate intarziata, care nu aduceau nici pe departe cu Alezz si Maniaku (eventual, toti la un loc sa se apropie de forma unuia din cei citati, da’ mai raminea loc!) hait, sa stii ca am gresit locul! As! De dincolo de dulapu’ de Pitesti, pupila mi-a cazut pe deja mult-prea-popularele fetze de carnaval (Maniak, Alezz) si ceilalti din postul lui Alezz, dar iata si o figura noua, sub forma de vestala uitata printre noi, muritorii de rind, posesori de masini fabuloase! Yep, ati ghicit, era Iulia, care se pare ca a prins drag de minunatele intilniri si a decis sa-si vinda bolidul sub forma de Tico. Salut pe toata lumea, including Sennii (sau Senna si Xena, he-he!) si cit ai zice popindau, hop! Stephu’ se si iveste linga Iulia, ii face nu stiu ce vraji, voodoo, ca e si el sarac, ca n-a avut decit 27 de milioane pentru instalatie audio, c-o fi, c-o plesni, hop! o prosteste p-asta si-i da cheile de la Tico! N-a fost nimic! A urmat la o posta mica si Maniaku si Leutzu, nu mai retin daca micutul Alezz a ratat distractia, cert este ca sarmana fata, dupa incusiunile astora pe plaiurile Polivalentei, a hotarit sa mai scada din pret! Stai linistita Iulica, mama, ai ramas cel putin cu tabla pe ea! Se putea si mai rau! Dupa episodul asta, avalansa testarilor a cuprins mai toate masinile participante! Vlad se uita cu jind cum reusea Alezz sa-i caraie masina, cind el nu reusise niciodata si tot el se uita cum se pravale Maniaku cu warp 5 si tot cu Cielo-ul lui! Curios, cum nu-ti vine sa crezi ce prostii poti sa faci (sa-ti dai cheile de la masina) si chiar sa le repeti intr-un interval teribil de scurt (sa le dai si la urmatorii care-ti cer cheile)! A urmat o frumoasa demonstratie de virtuozitate masculinica, combinata cu respectivul matiz “fost cu apa”, pe care Steph, la umplut de gagici (Leutza, Iulia, Xena) si s-a dat cu ele primprejurul Polivalentei, iar pe pasarela de deasupra noastra, efectul Doppler se verifica perfect prin tipetele de bucurie, credeam noi, ale fetelor! Intr-un tirziu, a aparut si Euglena Verde, din care s-au prabusit fetele, ude toate (he-he) si care mai de care mai marcate de experienta cu Inamicul verde nr. 1: Leutzei i se metamorfozasera pantalonii in fusta, Iuliei ii inghetase pe fata zimbetul de saptamina trecuta, iar Xenei, de extaz, i se inversasera lentilele de la ochelari! Scary movie cu verde-n coada, ce mai! Emotiile fusesera mari, probabil, pentru ca vorbeau toate odata si erau la fel de coerente precum Gigi Becali cind vorbea de Antena 1. Riiivengi, isi sopti Leutzu in barba, o pupa parinteste pe Leutza (semn ca lucrurile merg din ce in ce in ce) si i-o arunca lui Steph cel Groaznic: vii cu mine o tura? Asta, cum il stiti, facea precum puricele sa iasa din pahar si a muscat-o! S-a urcat! Leutzu a disparut precum calaretul fara cap, a facut stinga, a urcat panta in tromba si racnetul lui Steph a spart linistea noptii subit si necotrolat. Instantaneu, mi-am aruncat ochii pe cer sa vad daca-i luna plina sa stiu s-o tai la timp in caz ca incepe asta sa se transforme in vreun vircolac de culoarea ierbii, primavara! Ete na! Ti-ai gasit! S-a intors frate, sub aceeasi forma, numai ca ceva mai speriat ca de obicei si cu o mina dusa adinc intre picioare, semn ca se produsese o frina cu un G ridicat si devenise pentru citva timp, din nou, membra! Turul de forta a fost facut cu Euglena Verde (pentru cei nefamiliarizati cu termenele stiintifice EV = Matizul lui Steph) in care au incaput cu maaaareee greutate Maniaku (driver), Alezz (contragreutate), Steph (spectator) si Senna (vrind sa-i dovedeasca Xenei ca e barbat)! A urmat un tuuuur de foooorta cu Euglena, Maniaku fiind cu ochiu’ pe masina lui, care nu ma stiu cine o conducea, cred ca fetele, ca a fost o nebunie totala! Eu urmaream cu Vlad de pe margine, si pierdusem deja care cu care, cine cu care, care in ce etc. Faina atmosfera! Fetele nu s-au lasat mai prejos si au luat la tabacit Tico-ul lui Leutzu, cred, Senna avea o problema cu nu stiu ce tacanit din fatza stinga, la masina lui, evident, he-he, dupa care s-a extins si la celelalte Tico participante la macel! In urma impactului cu o blonda buna (zicea el, da’ nu poti sa te iei, ca nu e cunoscator!) Alezz se alesese cu niste zgirieturi pe bara spate la Cielo si se intreba daca-i va afecta consumul in vreun fel. Ce stilp de parcare o fi luat, asta nu ma stiu, dar chestia cu blonda mi s-a parut destul de plauzibila si m-am facut ca-l cred! Pe finala, Senna, intr-un gest cavaleresc i-a oferit masina lui Xenei, ca nu cumva aceasta sa fie dusa acasa, elegant si confortabil cu vreun Matiz binevoitor, el urmind sa plece cu... na! ca am uitat, ma rog, nu era important! Alezz, intr-un gest care se doare marinimos i-a oferit cheile lu’ Posesoru’ Verde: ia ma, vrei sa te duci acasa cu a mea? La care asta mult mai micu’ zice: nu, ca vreau sa merg cu aer conditionat!!! He-he! L-a spart pe Alezz, care s-a hotarit nu stiu ce motor mai mare sa-si puna, ca incape la el, ca n-are aer, si, cu aceasta ocazie, intra si el in rindul lumii cu un consum, cit de cit decent! Na, ca sa vedeti ce face lumea cind nu curge apa calda! Pe maine! Link to comment
Alezz Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ba,aia care a intrat in mine chiar era o blonda (mancaiash "beeeeeeeeep" ei )iar trebuie sa mai completez ca ragnetul lui steph se auzea de DUPA polivalenta . Link to comment
Wolfman Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Super cronica, am ras singur in birou (noroc ca sunt plecati colegii in concediu)... Link to comment
alx Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Azi se face?... Poate vin si eu cu o surpriza... Link to comment
Alezz Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 (edited) Se face in fiecare zii ma . Am scris mai sus cine vine azi. Edited August 31, 2005 by Alezz Link to comment
steph Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 buei mortali ma. nenea voicu e mortal. cred ca o sa-i urmez sfatu si pe parcursu` intalnirilor cheile de la matiz nu vor mai iesi din buzunar buzunarul meu Link to comment
steph Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 liniste ... va rog nu stergeti. asta e mesaju` cu nr. 666 > Link to comment
Maniaku Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 A fost foarte fain aseara cu drive-test cu de toate pana la un moment dat cand nenea Steph A calcat pe bec si pt. mine sa cam taiat fun-ul Steph Link to comment
Vlad Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Maniakule va rugam calm..hai ca ne=-a facut praf din nou mister OBI...pacat ca nu am balansat masina aia mai tare trebuie intr-o zi sa venim cu o platforma si aducem vreo gagica sa il tina ocupat si ii luam masina pe sus. Link to comment
Satori Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Cred ca asta seara va inspectez si eu nitel Link to comment
Vlad Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 e klar..fratilor vine un admin...sa fugiiimmmmmmmmmm Link to comment
Alezz Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Apocalipsaaa sa nu va uitati inapoi cand fugiti ca va transformati in piatra . Link to comment
Satori Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 buey! eu nu estem admin! > Link to comment
Recommended Posts