Bobby Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 (edited) Multi dintre noi si-au dorit si isi doresc ca toba sa fie frumos aranjata si de aceea isi cumpara diferte ornamente. Spre exemplu, eu ca si altii, am cumparat cu pretul de 200.000 lei un ornament cromat. Bineinteles ca in timp acesta s-a corodat si acum masina arata ca si cum ar fi murdara de caca la fund. A ruginit ornamentul. Astazi am spalat-o frumos, am polishat-o si ma uitam ce frumoasa este, pana mi-am adus aminte de ornament. Am fost si anume pe Cantacuzino (in Ploiesti), fosta 23 August (strada pieselor auto), unde, la PEX am gasit suport de toba BORLA. Inox % la %. Pret? 350.000 lei Bineinteles ca mai aveau niste ornamente mai scumpe care atingeau vreo 2 mil de lei, si nu stiu daca se merita, dar ca idee, pentru cei care isi doresc ca fundul masinii sa arate bine, zic asa. Decat sa dau 200.000 o data la 3-4 luni, mai bine dau o data 400 dar stiu ca merita, mai ales ca si scrie numele pe ea, si nu se prinde in suruburi, ci se sudeaza de capatul tevii ca sa nu ti-o mai pierzi pe drum sau sa bage vreun culegator mana in ea. Bafta! Edited August 9, 2005 by Bobby Link to comment
dann Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 ...daca e inox adevarat...o sa dai la montaj mai mult decat ai dat pe el. nu de alta, dar inoxul se sudeaza in Argon. pe langa faptul ca nu toata lumea are aastfel de instalatii de sudare... Link to comment
BAD_MF Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Eu mi-am luat de la borla ornament inox..1 mil..si mi-au spus ca pot sa le montez la orice service..si le-am montan la un mecanic cu 100 de mii si n-0am nici o problema! Link to comment
Bobby Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Asa e ! Se sudeaza in argon si ma costa o bere ca am un prieten care are la service asa ceva. M-am scos! Link to comment
dan GLE Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Am si eu o intrebare: In afara de design acest ornament pentru toba mai are si alta functie (amortizor de zgomot, protectie spoiler, etc)? Link to comment
Pedala Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Tipsurile sunt de doua feluri cu rezonator si fara. Deci sigurul lui rol (in afara de cel estetic) este sa amplifice sau nu sunetul. Link to comment
Ndi Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Se pot suda, la fel de bine cum se pot insuruba. Daca iei unul de calitate, pus pe toba de fier, mai bine il prinzi in suruburi, sa-l muti cand ti-o muri toba. Pe esapamentele full inox se sudeaza, ca e "forever". Si mai conteaza si in ce regim functioneaza dracia Link to comment
SORAN Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Pedala sa ne arati si noua un tips care creste sunetu, inafara de alea care fluiera... Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Pei si sora mea are la cielo un ornament de toba, dar nu face zgomot ci doar vizual. Link to comment
CieloFan Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Cu REMUS a incercat cineva? Link to comment
florin83 Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 ornamentul original de cielo era vreo 600mii acum ceva vreme.. Link to comment
Pedala Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 (edited) O sa caut o teava ca sa fac bypass la ornament la urmatoarea intalnire. Ce neincrezatori sunteti P.S. Se simte amplificare daca ai si o toba sport inainte de el Edited January 3, 2006 by Pedala Link to comment
alexmohora Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) Eu nu pot să înţeleg de ce vreţi să creşteţi zgomotul produs de tobe... dar în fine. Am luat un cielo în decembrie 2005 şi fostul proprietar avea montat pe ea un filtru sport conic + tobă finală sport din inox. Am pus din nou filtrul original şi urmează şi toba pt. că mă seacă acel bârrrr sport. Am şi amoritozare sport pe gaz Koni -dar ela îmi plac chiar dacă mă zdruncină la denivelări/gropi. Dacă vrea cineva toba mea + filtru aştept PM. Nu o să cer bani pe ele dar vreau totuşi ceva la schimb (de exemplu un set de covoraşe dar nu din alea mirositoare). Toba o dau şi contra unui montaj gratis de tobă finală şi intermediară + demontat. Acum toba asta de inox are ţeava sudată de cea intermediară care e standard. Edited January 20, 2006 by alexmohora Link to comment
EXE Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Teava de evacuare finala are 45mm diametru? Vreau sa-mi iau un ornament, vechiul l-am pierdut, as vrea unul mai lung pt ca teava finala a fost taiata. Link to comment
EXE Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 (edited) Mersi Mad Max. Mi-am luat un ornament de inox de la borla cu 42RON. Zilele astea ma duc sa-l montez (sudura in argon) A treia din dreapta randul de jos Edited April 12, 2006 by EXE Link to comment
kgula Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Salut si eu mi-am luat un ornament pt toba de esapament si chiar se aude MULT mai sportiv.Amplifica sunetu destul de mult.Am dat pe el 300 de mii.Am pus si o poza cu ornamentu` poza este facuta cu el montat pe masina mea Link to comment
mad_voly Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 @kgula De unde ai luat ornamentul? Seamana cu al meu pe care l-am luat azi din Vitan cu 150 de mii. Sunt sigur oricum ca o sa rugineasca in scurt timp. Am vorbit cu un baiat sa il duca la el la serviciu si sa il bage in nu stiu ce baie , sa il trateze impotriva ruginii Link to comment
CATA_ASD Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Am cumparat si eu un ornament pentru toba din Vitan la pretul de 30 lei , asta cap prin aprilie cand am cumparat masina si pana acum nu are nici un pic de rugina (ceea ce m-a mirat si pe mine). Precizez ca masina nu sta in garaj, deci ornamentul s-a udat destul de mult. Link to comment
kgula Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Am luat ornamentu din oras de la un magazin micut.Spre mirarea mea si a mai mulora nu a ruginit,vorba aia merg cu ea zilnic 30 km.(a a inceput sa se decoloreze in partea de jos unde se aduna lichidu scurs de pe toba )Oricum in mare sunt multumit de el Link to comment
Tataee_^ Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ornamentul acela schimba in vrun fel sunetul ? Link to comment
kgula Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Pai...schimba destul de multisor sunetu.La ce te astepti la un capat de teava la 300 de mii Link to comment
Tataee_^ Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Pai aia am realizat si eu ca nu poate sa il schimbe radical, eu am intrebat daca il schimba cat de cat Link to comment
Recommended Posts