kgula Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Da cum am zis mai sus a schimbat sunetul Link to comment
CATA_ASD Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 La mine s-a modificat putin sunetul, tin sa precizez ca am toba noua si nu are cum sa fie din cauza tobei. Am probat cand am schimbat toba si cu final si fara si sunetul cu final era mai ,,grav". Link to comment
road66hell Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Salutare!Eu mi-am montat nu unul ci doua ornamente de toba.Impropriu spus,pt ca toba e pe undeva pe acasa. Borla,inox.1mil buc.Sunetul?Demential... Link to comment
CATA_ASD Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Salut...Poti sa-mi zici si mie cum ai facut a doua gaura in spoiler?Ai doua tobe sau cum ai facut dedesubt? Link to comment
road66hell Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 inca 2 poze,ceva mai mari. Salut...Poti sa-mi zici si mie cum ai facut a doua gaura in spoiler?Ai doua tobe sau cum ai facut dedesubt? Toba finala nu mai am deloc.Dupa toba mica mi-a facut un racord din care ies 2tevi.Gaura in spoiler am facut-o cu un polizor unghiular apoi finisat cu o pila semirotunda. Link to comment
CATA_ASD Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 (edited) Ok...mersi mult pentru raspunsuri.As mai avea o mica rugaminte: daca ai o poza cu amsamblul de dedesubt.Daca ai, daca nu...am inteles eu cam ce s-a intamplat pe acolo.Ma interesa in general pe unde au fost trase tevile si cum au fost prinse. Numai bine. Edited March 16, 2007 by CATA_ASD Link to comment
road66hell Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Am sa incerc maine o poza.La ora asta...In mare,a doua teava trece prin fata locului pt roata de rezerva. Link to comment
road66hell Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Poate intelegi ceva din pozele astea... Link to comment
CATA_ASD Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Merci pentru poze...am inteles cam tot ce am avut d inteles. Link to comment
Recommended Posts