Vlad Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 hahahahah cea mai tare Viper...bravo. in fine cineva a avut curajul sa se puna cu marele JEDI..se pare ca am ajuns in fine la episodul 3 Star Wars. cunoscatorii "stie" Link to comment
VIPER Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Pai la viitorul meeting la care o sa vin imi aduc si casca de Stormtrooper! Sa stie ca are si adversari, nu? Link to comment
ileana Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 (edited) nu fi rea Ileano nimic nu-i mai frumos ca dragostea dacă o iubeşti, ai parte de ea! cum de nu m-am prins ca vroia sa aiba parte de ea?! Edited August 12, 2005 by ileana Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Ha-ha! Nenea Viper esti adevarat! >- Bine ca nu-ti veni ideea sa ma pui pe afisu' de la Psycho al lui Hitchcock! Pacat ca te-ai lasat ademenit de Dark Side, pareai facut sa fii Jedi! Stai linistit, inca nu s-a terminat seria, urmezi intr-un episod viitor, he-he! Link to comment
john Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 De sambata de la pranz sunt pe plaja in vama in dreptul sariturilor in plasa (nu stiu cum ma-sa le zice) pe nisip. Daca va tenteaza, va astept. <{POST_SNAPBACK}> Cred ca ajung eu. Sa te uiti de un Matizac rosu de DJ cu autocolant. Link to comment
Maryusrow Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Sorry ca v-am ratat saptamana asta dar la ora "intrarii voastre in direct" (respectiv in jurul orelor 20:00) eram cu cortul prin Retezat si chiar daca vroiam sa ajung nu aveam cum .Asa ca next time... Link to comment
laurentziu83 Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 (edited) 18 22 23 <{POST_SNAPBACK}> Da-mi si mie un nr de telefon de la aia din mijloc. Edited August 12, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Laure, s-a liberat copiloata?????? Link to comment
laurentziu83 Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 (edited) Nu, mai e pana in octombrie (cand plecam fiecare in directii opuse), da nu-mi strica un back-up (ca cine stie ce se mai intampla) sa am motiv sa vin prin buc. N-O DAU LA NIMENI DE BUNAVOIE na Edited August 12, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 A-ha! Pina mai ajungi in Bucuresti, n-ar fi frumos si prieteneste, sa pastram vii clipele de la intilnire si sa vina ea? Zic si eu... Link to comment
Vlad Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 a-ha...am observat bine..i-am gasit punctul slab al lui OBi wan...aduceti niste fete frumoase si sa vedeti atunci ce sabie laser are OBi Link to comment
Satori Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 cutit. cutit laser. sabiile sunt la kalos! Link to comment
laurentziu83 Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 a-ha...am observat bine..i-am gasit punctul slab al lui OBi wan...aduceti niste fete frumoase si sa vedeti atunci ce sabie laser are OBi <{POST_SNAPBACK}> Da greu v-ati mai prins; eu trebuia sa stau cu ochii pe fata ca pe butelie. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Si uite-asa s-a transformat traseul Laurentiului din Galati-Iasi in Galati-Bucuresti! Poti sta linistit in Galati, vii cind ai timp, iti spun eu ce face p-aci! Link to comment
BogdanG Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 (edited) Joia viitoare vin sigur ca a fost ziua mea si nu am putut sa o sarbatoresc din cauza unei infectii idioate . ("> Asa ca nu luati seminte si suc ...fac cinste !!!! Edited August 13, 2005 by BogdanG Link to comment
ileana Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 la multi ani!..sa ne traiesti! Link to comment
Mike1 Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 @ BogdanG: La multi ani si sanatate multa "> Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 @BogdanG: Sa traiesti, tatutule, sa fii sanatos si norocos! Poate vine si Santa Fe-u' sa ai loc de desfasurare a produselor! Link to comment
laurentziu83 Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 (edited) Si uite-asa s-a transformat traseul Laurentiului din Galati-Iasi in Galati-Bucuresti! Poti sta linistit in Galati, vii cind ai timp, iti spun eu ce face p-aci! <{POST_SNAPBACK}> timp=bani, cam asa e treaba la mine. Mai am un an de facut traseul asta. Sincer acu mi-as dori sa schimb traseul da e cam greu , si nu numai pentru asta. Sa ne traiesti Bogdane Edited August 14, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 @ BogdanG: La multi ani si sanatate multa "> <{POST_SNAPBACK}> @BogdanG: Sa traiesti, tatutule, sa fii sanatos si norocos! Poate vine si Santa Fe-u' sa ai loc de desfasurare a produselor! <{POST_SNAPBACK}> Si eu, si eu... La Multi Ani, bani, afaceri, masini, X, Y...! Se dau seminte joi? Atunci sigur vin si eu! Nu pot sa ratez asa ceva! Link to comment
steph Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 si am revenit si eu ... cu mai multa apa in matiz ... m-a mancat in *** sa desfac grila de la stergatoare si ... acum am apa ... am apa din mamaia. pe joi Link to comment
Alezz Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 (edited) Las' ma clorofila ca iti ia unchitu' alt matiz din seria verde ca "e mai bune" ca celalalte. Bogdaneeee adu tata niste sarmale ceva fripturi ca de furescuri si seminte is satul . Edited August 15, 2005 by Alezz Link to comment
steph Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 cat vrei ma sa te faci ? o sa creasca consumu la cielo daca mai mananci mult. si lasa clorofila ... ca sper ca am rezolvat. am surubarit eu la grila aia de la parbriz si uitasem sa pun un surub la loc... si cred ca pe acolo intra Link to comment
Recommended Posts