adostar Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Mi-am luat si eu tico de 3 zile am dat pe ea 80 mil. Ce spne-ti merita? Link to comment
ticolino Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 eu cred ca ai dat cam mult pt un sl. ca atata am dat si eu pe al meu acum un an, cu doar 5k km in plus dar atunci euroiul era 41.000. Link to comment
Mike1 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Din ceea ce se vede in poze si raportat la pretul de achizitie totul pare Cunosti ceva detalii despre istoria masinii (nr proprietarilor, realitatea km, accidente suferite-sa speram ca nu e cazul ) Oricum sa te bucuri de ea si "> Link to comment
Satori Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Din ce se vede, nu arata rau. Eu zic ca merita, la prima impresie. PS: Iti lipseste autocolantul DaewooClub.ro . Link to comment
steph Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 mey deci omul a pus o intrebare pe daciaclub. si acolo a specificat ca masina a cumparat-o de la tatal sau. deci ce parinte si-ar fi tras fiul in piept ( marog bunicamiu dar asta e alta poveste ) adostar. cum ti-am spus si pe forumul daica ( mi s-au sters mesajele si nu cred ca ai citit ) eu cand am cautat tio in targ si la ziare am gasit numa porcarii la niste preturi enorme. tinand cont ca ai luat ticolosu de la o persoana de incredere si din ce se vede in poze eu zic ca ai facut o afacere buna sa te bucuri de masineta si chiar tre sa iti dam autocolante ... eu mai am vreo 3 in masina ... cum ajunge unul la tine pe luneta ? Link to comment
tribunul Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 S-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara evenimente la bord. Pana la urma a ramas tot 2300, nu ai mai scos nimic. E luata in familie de la tatal lui parca. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=24088 Sa nu ma impuscati ca nu am luat nic un ban de la ei pt. reclama. Link to comment
adostar Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Am facut ieri revizia tehnica periodica, au tras aia de ea ca dreaq. mi-au zis ca masina este impecabila! am itp pana pe 09.08.2007. Am o nelamurire! in CERTIFICATUL DE INAMTRICULARE dimensiunile de gabarit (mm): L = 3340, l = 1400, h = 1395. CULOAREA: ROSU METAL. In CARTEA DE IDENTITATE dimensiunile de gabarit sunt aceleasi dar CULOARE difera este ROSU ORANGE...deci lamuriti-ma si pe mine ca nu pricep nik sunt curios ca scrie la voi in certificatul de inmatriculare..pt. cei care aveti TICO. 3340 lungime poate ma lamuriti si pe mine ce culoare are masina mea Link to comment
laurentziu83 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Cu autocolantul se rezolva repede, ca le am in portbagaj. Drum bun si s-o stapanesti sanatos. Pana la urma nu conteaza daca ai dat ceva mai mult pe ea daca e impecabila. Link to comment
dreaQ Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Sa te bucuri de ea.Mi se pare un pret bun.La culoare nu-i problema nu mai este ca inainte...alb casablanca, galben 48,rosu orange, etc...acum toate se regasesc in vreo 6 culori.(de ex un amic are masina bej iar in certificat au trecut maro) Oricum pare intretinuta masina chiar si cu toaletarea dinaintea vanzarii. Link to comment
adostar Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Nu i-a facut nimeni nici o toaletarie! eu am scos masina din garaj si am spalat-o pt. ca era plina de paianjeni si molii Link to comment
dann Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 la mine scrie verde canterburry. daca scria doar verde... > il faceam verde kawasaki... > Link to comment
adostar Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 sa lasam culoarea la o parte..dar cu dimensiunile cum ramane? 3,340 m ?!! Link to comment
aztec Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 da... asta e lungimea trecuta in talon si la mine.. Link to comment
ToPser Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Sa-l stapanesti sanatos, sa stii ca ai facut o afacere f. buna te vei convinge in timp!!! Link to comment
adostar Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 spune-mi si mie te rog la tine in ceertificatul de inamtriculare ce culoare este trecuta? Link to comment
Dragos82 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Am avut si eu un tico la fel ca si al tau , ma refer la culoare, si pe carte respectiv in talon era scrisa culoarea rosu. Link to comment
Caucazianu' Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 In talon scrie rosu dar in carte scrie rosu portocaliu, oricum codul de culoare este 72L, daca ai vreodata nevoie (doamne fereste). Link to comment
Recommended Posts