ToPser Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Si daca pui eleron de Cielo pe Kalos inseamna ca e kitch ??? de fapt ala nici macar nu e de Cielo , se numeste eleron universal !Mie mi se pare ca sta chiar bine . Kitch era daca punea un ditamai eleronul la masina cu capace la rotzi dar asa e chiar finut ! Link to comment
steph Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 aveo o fi mai lat si poate merge, dar nu vedeti ca la asta prinderile eleronului vin aproape in afara portbagajului ? adica aproape pe aripile spate sa spunem. Link to comment
Esperatul Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 http://www.streetracing.ro/index.php?optio...d=121&Itemid=42 Link to comment
john Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Mai multe poze, si chiar si pretul, aici: http://www.autovit.ro/vsdetalii.php?IDM=27...igine=index.php Link to comment
claz Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 "CUTIE MANUALA 4+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; UNICAT IN LUME , OMOLOGATA SI INMATRICULATA PERSOANA FIZICA" Masina poate e unicat, da' FIDELIO din pacate nu e... Link to comment
Esperatul Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Basca 15.000 euros. A uitat sa specifice de porcbagajul plin cu piese de rezerva, is a must. Link to comment
Tommy Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 pai nici posesorul nu a umblat cu ea: An fabricatie: 1987 Rulaj: 3,115 km nici sa ma bata nu ies cu cazanul asta da probabil ca in 87 sa fi avut una de asta.. erai fanky pe la neptun.. Link to comment
laurentziu83 Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 (edited) Mai, scoate-ti decapotabila de la kitsh-uri, chiar nu e kitsh, e realizata de proiectantii de la Pitesti, a fost un experiment nereusit ca multe altele facute pe la noi. am citit mai demult despre ea. E facuta de la zero, nu de vreun tartan, chiar daca asa pare cu stopurile alea de oltcit puse marlaneste, deh vremurile in care trebuia sa se faca cat mai multe versiuni cu cat mai putine repere, doar pentru diversitatea neinitiatilor. Masinii stiu ca i s-au schimbat botul si alte elemente ca sa fie in pas cu actualitatea. Edited November 10, 2005 by laurentziu83 Link to comment
aztec Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 (edited) si nu e unicat,, mai este una in hunedoara, numai ca este facuta de fabrica. si nu din papuc, ci din una normala.. asa cum a fost si oltcit cabrio.. Edited November 10, 2005 by aztec Link to comment
Esperatul Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Daca ar fi un Oscar al kitch-urilor i l-as acorda fara sa stau pe ganduri, si as lasa liber pe locul doi din respect. Tocmai pentru ca nu cred ca a fost usor sa o faca mi se pare mai nasoala. Nu-ti trebuie multa minte sa pui pe o dacie un bull-bar, dar nu cred ca a fost usor sa o realizeze p-asta asa. In concuzie: E hidoasa! Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 http://www.omfg.ro/img1131438427.htm Link to comment
alx Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 (edited) Probabil se refra la eleronul din spate care nu e chiar f frumos dar nci chiar kitch. ala e mic copil pe langa daewoo kalos "tunat" din fabrica... ala e logan cu bullbar curat... parca era o poza pe aici pe undeva... yuck! Edited November 12, 2005 by alx Link to comment
razvanclub1 Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 dacia aia cabrio din bihor chiar arata jale, asta rosie arata mult mai bine dar si 15.000 de euro e prea mult. am auzit k sunt si poze cu niste dacia limuzina. are cineva poze cu ea? daca are sa le posteze o alta dacie tunata. scuzati claritatea pozei dar eram in masina si am facut poza prin parbriz. ma lua lumea la ochi cand vedeau ce bijuterie fotografiez Link to comment
ASIMO Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 (edited) daewoo kalos "tunat" din fabrica Alx, poze, sa vad si ochiul meu Kalosul tunat din fabrica??? Esti primul pe care-l aud vorbind de Kalos tunat din fabrica... Edited November 12, 2005 by ASIMO Link to comment
Mircea Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) Iaca-ta ce-am gasit pe net... pozele cred ca sunt destul de vechi, intrucat sunt facute la Prisma... posibil sa mai fi evoluat "tuningu'" de atunci... si iata si modelul Dacia Charger si mai era cineva curios sa vada limuzinele facute de Dacia Edited November 16, 2005 by Mircea Link to comment
andreib Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) Frate, daca nu vedeam ca scrie dacia pe ea puteam sa bag mana in foc ca e Porsche Cayenne turbo . Edited November 16, 2005 by andreib Link to comment
alx Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Ioi shoot me, cum arata slz-ul ala... Va dati seama ca nu sare de suta la cat de aerodinamica e,ca un tir... Link to comment
Esperatul Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) Intradevar, cred ca au vrut sa o faca logan Edited November 16, 2005 by Esperatul Link to comment
xenna Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Asta se incadreaza la tuning sau la categorie"cum sa-mi uratesc masina"? Link to comment
totti Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Nu vezi ce nr are: fasss Link to comment
sebian Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 eu cred ca e masina hibrid aia...cand se termina gazul ridica pantograful si se alimenteaza direct de la RATB Link to comment
xenna Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Numarul e in ton cu imaginea.Si pe mine m-a amuzat Link to comment
Tommy Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 (edited) ce tobe de neam prost, roti de tabla fara capace, eleron sudat in garaj.. si peste toate desenul ala de coroana regala din desene animate iar numarul e perfect ca sinonim pentru ceea ce a ajuns masina Edited November 17, 2005 by Tommy Link to comment
NightClub Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 1. ce penal poate fi. 2.e pe acest forum cielo cu fas? am si eu niste intrebari pentru el. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 (edited) Ia uite ce trecea azi pe linga mine, pe Kalea Vicktoriei! Cu siguranta, vei stii cui sa adresezi injuraturile de mama, iar pulitaiul va stii pe cine opreste! Edited November 22, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Recommended Posts