ileana Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Nu e kitsch, e chiar arta pe praf! Link to comment
sorinrec Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Interesanta dacia albastra...sper sa nu o dea la casare .Ce a fost in mintea lui?Sigur bani nu a dat prea multi pe acele faruri(sau furate). Link to comment
ToPser Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 nimic nu i-a scapat.. Link to comment
rm.popa Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Mda... dezgustător. Mai mergea, totuşi, şi o aripioară de rechin (se asorta cu elefanţii). Link to comment
CieloFan Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Tind sa cred ca pe cealalta oglinda scria VAS Link to comment
Cumnatu Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 nimic nu i-a scapat.. Absolut grotesc, oare cum s-o fi gandit la combinatia aia ! Link to comment
s3bby2000 Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Eu cred ca a tunat Kalosul ala asa ca sa-l vada lumea in trafic si spera sa faca mai multi bani. Link to comment
Cumnatu Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Imi cer scuze ca nu l-am prins sa ii fac si o poza. E vorba de un penibil din Militari cu un logan gri. Ce credeti ca scrie MARE pe spoilerul spate sub numarul de inmatriculare ? E ?? NIci o idee ?? Evident scrie LOGAN. Eu sincer as fi crezut ca e porche dar daca omul a avut logica m-a rezit. Deci, daca scrie LOGAN insemna ca e LOGAN nu ?? Penibil ! Link to comment
ToPser Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 (edited) asta tanjeste la kalos... Edited October 6, 2006 by ToPser Link to comment
dreaQ Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Cineva din Iasi sa-i dea un autocolant chevroletclub.ro )"> Link to comment
NFS Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Cineva din Iasi sa-i dea doua flegme, ca a furat ornamentul de la un kalos, probabil! Link to comment
CARABUSU Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Am vazut in Piatra un Logan rosu cica tunat,propietarul i-a pus sigle de volkswagen,multe abtipilduri,plafonul si capota aveau o folie neagra mata lipita,jante de aluminiu,eleron mare de prost gust,abia astept sa-l mai vad prin acea zona sa-i poze sa vada si lumea ce ciobani isi cupara si modifica loganul. Link to comment
laurentziu83 Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Nu e nevoie, nu e singurul. Link to comment
zack Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 (edited) Cumva Skoda ?! Edited October 8, 2006 by zack Link to comment
tico_RS Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Pai si ce are masina asta cu kitsch-u? Link to comment
Cumnatu Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Cumva Skoda ?! Golf 1 ?? CU elemente de waltburg ( nu stiu daca am scris bine ) si de skoda si de kisch Link to comment
steph Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Golf 1 my ass. E skoda si e plina de rahaturi. Link to comment
BogdanG Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 De ce e mai Steph plina de rahaturi? Este chiar ok skodita asta mai ales ca este coupe si lookul DTM este bestial. Link to comment
ToPser Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Da este Skodita de raliuri ceva gen130 RS ,adevarul ca a cam exagerat cu pleasca aia pe capota !!! Link to comment
steph Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Priza de aer de capota seamana exact cu o P***. La propriu. 2 randuri de "aipioare" sub spoilerul fata, prostia aia de stergator da ca naiba mai ales cu rahaturile alea de chestiii pentru vant, bara neagra in fata si alba in spate, proiectoare gen vitan ( probabil au si ei ) ... Link to comment
Alezz Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Masina arata bine iar bara spate poate ca nu a avut timp sa o vopseasca... Link to comment
tico_RS Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Cred ca e o diferenta intre "ce nu iti place tie" si "kitsch"... Masina e departe de daciile vitan-tuning si poti sa spui ca a intins limitele nu ca a exagerat, exagerat era BMW ala ZAG cu orga pe capota... Link to comment
Gamerul Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Nu cred ca e prea departe de daciile din Vitan, dar a exagerat in multe privinte: prea multe prelungiri ale spoiler-ului fata, o parte a spoilerului din fata este neagra, iar in spate alba (sau argintiu), roti iesite prea mult de sub aripi, ornamentul de pe capota este exagerat de mare si probabil inutil, in interior tapiterie tip "leopard" pe o masina care se vrea a fi sport. Nu are briz-brizuri si abtipilduri ca daciile noastre "tunate", dar probabil ca asa arata la ei "tuning by Vitan". Link to comment
Recommended Posts