Apocalips Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 IO tot nu inteleg de ce romanii prefera spoilere si artificii tehnice de genu low rider cand parcarile noastre (majoritatea) implica actiunea de a urca o bordura mai inalta decat garda la sol a spoilerului (ca masina oricum e pe la 1 metru si-un creion inaltime - asta daca nu s-au taiat cateva spire din arc si s-au gaurit telescoapele cu "bacenddecheru") Poate daca nu era asa colturos spoilerul ar fi aratat mai normal... Link to comment
Cumnatu Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Poate cine stie, omul o tine numai asa, de show of. LOl ! Cum sunt masinile modificate dpdv al sunetului de exemplu de numai au banchete, scaune samd. Tinand cont de numar insa ... cred ca din pacate nu este cazul Link to comment
hawkeye Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Stiam eu ca exista dacii diesel cu i-ul inrosit de furie! Link to comment
c0pilu Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Ce îi lipseşte unui Logan nou-nouţ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 La cate Logane cu evacuare cu leduri si aripioara de rechin am vazut, incep sa cred ca sunt optionale. Link to comment
steph Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Doamne, ce taran cu ciucuri . Link to comment
CARABUSU Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 (edited) Putea macar sa traga prin alta parte cablul ala,si nu-l lasa asa,CIOBANUL. Edited January 2, 2007 by CARABUSU Link to comment
Apocalips Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 (edited) ba deci da-o dracu de toba ca aia nu e cine stie ce da cablu ala din spatele numarului tras ca prelungitoru meu pe sub mocheta te cam face iti infigi gheara in ochi... Edited January 2, 2007 by Apocalips Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 De ce? Te oftici ca tu nu ai asa ceva? Link to comment
laurentziu83 Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Multi tarani cu Logane pe drumurile patriei...ii doresc tot binele din lume... Parca o fac dinadins. Link to comment
Shenck Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 Surprins in trafic un nou model de Logan, aflat in teste. Se pare ca noul Logan se va produce la Giurgiu. Link to comment
Cumnatu Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Doamne.. si eu visam la eleroane dar cand aveam 10 ani Link to comment
laurentziu83 Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Stai linistit, visatul e o moda la noi. Link to comment
gigi-kent Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 La cate Logane cu evacuare cu leduri si aripioara de rechin am vazut, incep sa cred ca sunt optionale. Asta deocamdata. Sa speram ca nu devin standard sau mai rau obligatorii... Cat despre sigla de BWM de pe trabant, siglele astea se pun in locul oricarei sigle rotunde. Demult cand nu stiam mare lucru despre motociclete credeam ca Voshod-urile sunt de fapt BMW uri. Link to comment
closchkutza Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Asta chiar ca este tare . Asa ceva nu am mai vazut decat la cele 'tunnate' care ruginesc langa un stalp, bine legate. Link to comment
uskt2005 Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Eu zic ca poza aia e trucata, nu prea vad cum sa se mai inchida portbagajul cu lantul ala care iese din el Link to comment
Lucian M Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Oameni buni, ma uimiti. Si eu incep sa cred ca romanu', dupa ce-si ia logan, da fuga-fuguta in bazar sa-si ia cele mai tampite accesorii pt masina. Daca ma vedeti pe strada cu accesorii precum cele prezentate mai sus- va rog sa ma impuscati !!! BTW- logo-ul 16v pe hayon, undeva mai jos, format mic, o fi considerat kitch? Link to comment
hawkeye Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Pe mine m-a amuzat ieri cand am vazut gluma care le-a facut-o dacia tuturor posesorilor de de-alea break. Au bagat in interior (si cred ca au lasat-o si in jos) teava de la esapament si nu mai pot sa-si puna astia mustiuc de-ala nichelat, colorat si eventual cu led-uri pe teava de esapament. Cred ca o sa scada drastic vanzarile! Si ne bucuram! Link to comment
uskt2005 Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Mai nou loganele au si nume Link to comment
raskala Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Poate are omu' mai multe amante si vrea sa stie care dintre ele e in/pe cursa cu masina... Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Ia, uiti, bre Tommy, ii di la tini din sat: Link to comment
Cumnatu Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Doamne cata munca s-a bagat in janghina asta ca sa arate si mai rau decat inainte. E pur si simplu hilara ! Link to comment
uskt2005 Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Unde o fi firma asfa DAN TUNING Sa dau o fuga repede la el sa imi "TUNEZE" si mie masina Link to comment
Mircea Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Daca va uitati bine la prima poza, masina este pe faras deja Link to comment
Recommended Posts