Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

IO tot nu inteleg de ce romanii prefera spoilere si artificii tehnice de genu low rider cand parcarile noastre (majoritatea) implica actiunea de a urca o bordura mai inalta decat garda la sol a spoilerului (ca masina oricum e pe la 1 metru si-un creion inaltime - asta daca nu s-au taiat cateva spire din arc si s-au gaurit telescoapele cu "bacenddecheru")

Poate daca nu era asa colturos spoilerul ar fi aratat mai normal...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La cate Logane cu evacuare cu leduri si aripioara de rechin am vazut, incep sa cred ca sunt optionale.

Asta deocamdata. Sa speram ca nu devin standard sau mai rau obligatorii... :D

Cat despre sigla de BWM de pe trabant, siglele astea se pun in locul oricarei sigle rotunde. Demult cand nu stiam mare lucru despre motociclete credeam ca Voshod-urile sunt de fapt BMW uri.

• 4 weeks later...

Oameni buni, ma uimiti. Si eu incep sa cred ca romanu', dupa ce-si ia logan, da fuga-fuguta in bazar sa-si ia cele mai tampite accesorii pt masina. Daca ma vedeti pe strada cu accesorii precum cele prezentate mai sus- va rog sa ma impuscati !!!

BTW- logo-ul 16v pe hayon, undeva mai jos, format mic, o fi considerat kitch?

Pe mine m-a amuzat ieri cand am vazut gluma care le-a facut-o dacia tuturor posesorilor de de-alea break. Au bagat in interior (si cred ca au lasat-o si in jos) teava de la esapament si nu mai pot sa-si puna astia mustiuc de-ala nichelat, colorat si eventual cu led-uri pe teava de esapament.

Cred ca o sa scada drastic vanzarile! Si ne bucuram! :D

• 2 weeks later...