Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

IO tot nu inteleg de ce romanii prefera spoilere si artificii tehnice de genu low rider cand parcarile noastre (majoritatea) implica actiunea de a urca o bordura mai inalta decat garda la sol a spoilerului (ca masina oricum e pe la 1 metru si-un creion inaltime - asta daca nu s-au taiat cateva spire din arc si s-au gaurit telescoapele cu "bacenddecheru")

Poate daca nu era asa colturos spoilerul ar fi aratat mai normal...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zmeul cel rau said:
La cate Logane cu evacuare cu leduri si aripioara de rechin am vazut, incep sa cred ca sunt optionale.

Asta deocamdata. Sa speram ca nu devin standard sau mai rau obligatorii... :D

Cat despre sigla de BWM de pe trabant, siglele astea se pun in locul oricarei sigle rotunde. Demult cand nu stiam mare lucru despre motociclete credeam ca Voshod-urile sunt de fapt BMW uri.

• 4 weeks later...

Oameni buni, ma uimiti. Si eu incep sa cred ca romanu', dupa ce-si ia logan, da fuga-fuguta in bazar sa-si ia cele mai tampite accesorii pt masina. Daca ma vedeti pe strada cu accesorii precum cele prezentate mai sus- va rog sa ma impuscati !!!

BTW- logo-ul 16v pe hayon, undeva mai jos, format mic, o fi considerat kitch?

Pe mine m-a amuzat ieri cand am vazut gluma care le-a facut-o dacia tuturor posesorilor de de-alea break. Au bagat in interior (si cred ca au lasat-o si in jos) teava de la esapament si nu mai pot sa-si puna astia mustiuc de-ala nichelat, colorat si eventual cu led-uri pe teava de esapament.

Cred ca o sa scada drastic vanzarile! Si ne bucuram! :D

• 2 weeks later...