gigi-kent Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 A doua cred ca vrea sa semene cu R12 Gordini doar ca e prea lasata .O palma mai sus arata super bine. Link to comment
zeneseu Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Mai prost de atat nu cred ca puteai.Prima e VT iar a 2-a nu e kitsch deloc. Imi cer scuze ...mai greseste omul... Abia acum dupa ce am examinat si eu mai atent prima masina mi-am dat seama ca e VT. Link to comment
mad_voly Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 (edited) Sper sa nu gresesc si sa postez unde trebuie dar nu m-am putut abtine.Cred ca sunt puse totusi la misto Edited April 2, 2007 by mad_voly Link to comment
mkt Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 A fost daewoo...cielo... iar poza mizerabila e facuta intr-o noapte pe la ora 2... dar masina conteaza...sau.. ce se distinge din ea...iar mie nu-mi place... Link to comment
s3bby2000 Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Mai prost de atat nu cred ca puteai.Prima e VT iar a 2-a nu e kitsch deloc. Chiar amandoua sunt VT pt ca Dacia aceea nu ar putea vira cu jentile alea...masina e facuta de cineva de pe un site de tuning romanesc...si i-a iesit fff bine Link to comment
steph Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Eu unul am vazut poze din mai multe unghiuri cu cea galbena. Link to comment
s3bby2000 Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Le-am cautat dar nu le mai am in calculator ca sa le pun ("> ...era chiar asa greu sa faca VT pe mai multe poze???Oricum,cand am cautat am gasit niste poze faine...bineinteles VT... Link to comment
ToPser Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 paparazii au surprins umbland prin korea conceptul tico 2 (cica s-ar numi timi) tico + mini ) Link to comment
CARABUSU Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Daca n-ar fi umblat la faruri ar fi fost bine,in rest mi-a placut,mai ales jantele. Link to comment
uskt2005 Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 La intrare in gl fuziunea daewoo - peJo Link to comment
Bel_Ze-but Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 daewoo - peJo Lasa omu in pace, ca a vrut sa arate ca are masina de 3 lei. (Ceva mai stilizat...). Si la 36 de ani , o fi stiind el ce zice, ca doar o fi lucrat la SMA (Sectia de Mecanizare in Agricultura). Link to comment
laurentziu83 Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Da stiu ca ti-a placut de fundul lui, ai mers ceva km in spate. > Link to comment
SORAN Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Ati auzit de motorizarile Dacia pentru America? Au fost cateva vandute pe sub mana si in tara Link to comment
Lucian M Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Oamani buni, eu kitsch mai mare decat emblema rino pusa peste emblema dacia n-am mai vazut. Si- culmea- e plin in judet la mine cu dinastea. Nu mai vorbesc despre zorzoanele de la oglinda si "antenele gps" cu leduri. Oare toate loganele vin stock cu navigatie satelit? Ce-mi pare rau ca n-am facut macar 5-6 poze- problema e ca in traficul infernal din Piatra din zilele astea numai de poze nu-ti arde. era sa uit de evacuarile "sport" infipte de conducatorii atelajelor in tzava de esapament- ornament care trebuie sa adauge musai MINIM 10 cm la lungimea "masinii". Carabusu- tu circuli mai mult ca mine prin Piatra- fa niste poze la "tunerii" astia sa rada si restul tarii de ce "saloane medicale- sectia cuminti" se gasesc pe la noi. Link to comment
laurentziu83 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Ba este altul mai tare: Emblema de VW Passat pe Logan (da, aia cu diametrul de 10 cm). Link to comment
CARABUSU Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 @Lucian M-daca as avea timp de poze as face ca ai ce fotografia,am unul in parcare cu un model; nou de Logan,cu toate prostiile posibile care se pot pune pe o masina. Poate mai face asta micu` cand merge cu mine ca intr-o zi vazuse o dacie foarte interesanta. Link to comment
LYM Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Am vazut pe autostrada o solenza rosie pe care scria, in spate, mare, SCHUMACHER. Pacat ca n-am fost pe faza sa fac poze Link to comment
CARABUSU Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 O fi trecut Schumacher de la masini de formula 1 la masini adevarate ca Dacia. Link to comment
gigi-kent Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Ati auzit de motorizarile Dacia pentru America? Au fost cateva vandute pe sub mana si in tara O litra are cam 250 de grame deci cu aproximatie masina are motor de 1litru =4litre Link to comment
yannlepantrec Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Ca tot am intrat si eu pe acest forum iata ce am gasit si eu in Constanta: Golan de Ferrari Link to comment
adenepenthe Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Ultimul răcnet de BMW: M9 zeci, prezentat de fiică-mea. Link to comment
Recommended Posts