Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Calitatea pozelor nu este cea mai buna, dar...decat nimic, tot e bine si-asa :D

In rest...tiuning frate > :)

A se remarca urmatoarele:

Evacuare cu ledul albastru obligatoriu

post-2229-1196985648_thumb.jpg

Spinăr doar pe fata, ca pe spate are janta de aliaj

post-2229-1196985654_thumb.jpg

Geamurile fumurii si halucinantele lumini interioare

post-2229-1196985658_thumb.jpg

In plus, pe parbriz erau atarnate 'j de chestii balanganitoare, insa nu am reusit sa le mai fotografiez si pe-alea din cauza traficului.

• 3 weeks later...

Ce bataie de joooooc... Pacat de biata masina. O fi avand omul inainte logan? Ca doar ala e asa de "tunabil".

Culorile le-a ales cu ochii inchisi? Poate e homo tipul =))

Edited by Lucian M

Sincer, n-am vazut chevrolete "tunate" in asemenea hal. Poate dvs ati vazut- eu unul- nu am avut oroarea sa observ "aratari" dinastea. Nu ma refeream la un logan in special, ci la logane in general. Eu de exemplu NU prea am vazut loganf FARA cruci pe parbriz. Nu mai zic de tevi de esapament cu/fara leduri, capace fistichii (spinnere), aripioare de rechin etc. Am cateva poze pe telefon, dar nu mai am dongle-ul BT sa pe trag pe pc.

Edited by Lucian M

Nu stiu cum or fi Loganele pe la tine prin zona ,dar pe aici pe la mine nu am vazut asa ceva ,asta nu-ti spune nimic? Logan in state inca nu a ajuns insa pot sa te asigur ca in comunitatile din Harlem ai sa vezi masinisi mai urate ca asta ,de asta am spus ca era mai sigur sa fi avut un Chevrolet inainte !

Si chiar nu inteleg ,ce Loganul a devenit unitate de masura (referinta) ???

ia si niste monstre :

post-285-1198575902_thumb.jpg

post-285-1198575914_thumb.jpg

post-285-1198575932_thumb.jpg

post-285-1198575945_thumb.jpg

post-285-1198575963_thumb.jpg

post-285-1198575975_thumb.jpg

post-285-1198576000_thumb.jpg

post-285-1198576014_thumb.jpg

post-285-1198576028_thumb.jpg

post-285-1198576047_thumb.jpg

post-285-1198576094_thumb.jpg

Mda, pentru unii. Pentru altii: loganul fata de 1310 e acelasi lucru: tot dacie.

Btw: la cu masina alba, cu garda mare- e tot din zona de la dvs? (sper pe aceasta cale ca vorbesc cu seniorul, pentru care am un anumit respect, deoarece m-a ajutat la nevoie; cat despre junior- same respect, dar nu il cunosc mai deloc).

Edited by Lucian M

Vreau sa fiu bine inteles ,si cu asta am incheiat pt ca nu vreau sa fac polemica cu tine acum de sarbatori ,in calitate de posesor de Logan nu-mi plac remarcile tale actuale si trecute cu privire la Logan sau a posesorilor acestora . Logan nu inseamna automat material de facut kitsch asa cum bine ti-am demonstrat ,orice masina poate pica pe panta asta !

De asemeni sa nu iti inchipui ca daca conduci un Chevi made in Koreea te afli la volanul masinii perfecte, are si Chevroletul o groaza de defecte pe care tu nu le vei vedea niciodata din cauza ca esti subiectiv !

La multi ani Topser senior ! :X

Nu-s deloc subiectiv, am spus si stiu minus-urile masinii mele (consuma mult- mai ales iarna, troncane suspensia etc). Am eu o anume reticenta la logan, nu la toti soferii. Uite- designul exterior al meceveului imi e placut, oarecum. Berlina- din pacate- e varza la design.

Picard out!

Edited by Lucian M

Avion, nu alta!

Eram si eu dator cu niste poze, un tuning genial: doua dacii supertunate, evident de cate o pereche de ochi bine formati. Bleah... Da-i cu tampoanele de cauciuc, da-i cu autocolant argintiu si rosu. Cand n-are omu' ce face...

post-75-1198611513_thumb.jpg

post-75-1198611652_thumb.jpg

Edited by Lucian M