Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pai de ce sa nu caute, daca are frane modificate, INSEAMNA CA ARE FRANE, lucru destul de rar la 1310-urile de pe la noi. :P

Votez pt. Laur un cretin cu o solnita din asta a intrat in mine pe motiv ca " scuze n-au tinut frinele" , in traducere libera si dupa urmele inexistente de frinare - "nu am frine ce pm vrei?" El s-a ales cu 75RON amenda+1 rola de scotch sa-si cirpesca masca de la faruri eu cu 3 zile prin service si 100RON cheltuieli si masina vopsita de kkt, deja zboara dupa 1an cind ma duc la spalatorie.

• 2 weeks later...

Nu va puneti cu el !!! =)) Niciodata cu Narcis Barosanu ! :) )

cimg3636a.th.jpg

cimg3638.th.jpg

Apropo: uitati-va la stergatoare =)) ...A, am uitat si de semnul cu Nike de mai sus !!! =)) Doamneeeeeeee ...

Edited by ing3r

Pe Transfagarasan. Va rog sa observati cele doua aripioare de rechin pe capota, numarul si cele 3 (trei) proptele de la roti, ca poate nu tine frina de mina, "dom'le".

post-2981-1241357032_thumb.jpg

post-2981-1241357040_thumb.jpg

Pe Transfagarasan. Va rog sa observati cele doua aripioare de rechin pe capota, numarul si cele 3 (trei) proptele de la roti, ca poate nu tine frina de mina, "dom'le".

Aripioarele ca aripioarele :) dar ce-s cu bolovanii din spatele rotilor ?

Edited by Mircea
citam si pozele?

Nici un handicapat psihic nu si-ar pune folie pe parbriz, deci inclin sa cred ca respectivul e mult mai mult de-atat. Si iata cum, cu ajutorul pozei de mai sus, mi-am facut rost de un nou no. 1 in materie de boala mentala pe roti. Retardatul cu faruri negre e nimica toata fata de idiotul anterior.

E facuta pt Romania oameni buni =)) ce circotasi breeeeee...

Nissanu' chiar nu arata rau de loc...cel putin pt Ro e ok. Daca ar avea si 4x4 ar fi beton :)

Fostul meu sef avea un Mertz sportline ffff jos si-a spart baia de 2 ori, nu putea parca pe trotuar :) ... singurul avantaj era la drum lung se aseza beton pe sosea.

La o bucata de vreme si-a schimbat suspensia si cauciucurile... dupa operatie omu nu avea o treaba nici cu liniile de tramvai nici cu gropile de pe drumurile de tara...

Tare ala cu farurile negre! Proiectoarele le-a lasat albe, ceea ce imi da niste idei referitor la cum merge el noaptea... :-W

Folie pe parbriz am vazut la radarele politiei :D