laurentziu83 Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Da, dar sa citesti asa ceva e pur si simplu pierdere de timp, mai ales cand titlurile incep cu "Ce javre", sau "Scapati de gastrita cu sperma de cal", "Bianca, asta i-ai facut lui xulescu?", si alte tampenii pe care le vad scrise zilnic cu litere de-o schioapa, chiar radeam cu o colega, daca citesti titlul, nu mai trebuie sa citesti tot articolul. Link to comment
VAXXi Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 "Bianca, asta i-ai facut lui xulescu?" Cred ca ar fi chiar interesant sa aflam ce i-a gatit Bianca lui xulescu. Link to comment
laurentziu83 Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Nu stiu daca neaparat de Bianca era vorba, sau Cristina, sau dracu' sa le ia, nu tin minte toate tampeniile, dar tin minte ca nu era vorba de gatit. Aia cu gastrita am tinut-o minte. Bine ca n-am asa ceva. Link to comment
VAXXi Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 ce știe bey ieștia de la merțedes despre dizaining, las' că le arăt io // sursa (da, stiu ca e reclama la firma proprie de placat cu aur, nevasta-sa a omorat un motociclist c-un Hummer aurit pe care il conducea fara permis) Link to comment
luisspeed Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 (edited) Ala cu CLS-ul are si un ML ) tot in genul ala ) L.E. Si Hummerul ala tot prin Tm isi face veacul are la nr ceva de genu AR__XXL Si mai e si unul pe negru tot cu nr XXL de AR.. si aurit Edited October 14, 2011 by luisspeed Link to comment
VAXXi Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Hai ca p-asta n-o vazusem ! ) de pe marlani.ro Link to comment
ToPser Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 A prins vulturii cu "soricei" sa nu-si ia zborul ! ) Link to comment
VAXXi Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Epic ! http://www.youtube.com/watch?v=IYi81ixklxo Link to comment
big2shae Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 (edited) În sfârşit s-a lansat noul model de ferrari, produs de hyundai, bimoto (crdi şi tdi) cu o "tuşă" de stil de la mustang! Genial! Edited March 28, 2012 by big2shae Link to comment
Tommy Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Dar asa stopuri nu cred ca au: kys kys Link to comment
Geo_ZGA Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Stopurile alea nu mi se par kitsch deloc. Stiu masina si mai stiu si ca pe VW Golf (1, 2, 3 chiar si 4 si 5) s-au montat asemenea stopuri si chiar si faruri. Link to comment
Englishman Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 (edited) Aaa?! Asta e standardul kitsch-ului.. Nu ratati aripioara de rechin /cornul de rinocer din...fata cupolei... Edited October 3, 2012 by Englishman Link to comment
Tommy Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Stopurile alea nu mi se par kitsch deloc. Stiu masina si mai stiu si ca pe VW Golf (1, 2, 3 chiar si 4 si 5) s-au montat asemenea stopuri si chiar si faruri. Cum adica faruri? In cruce ca ledurile alea? N-am vazut vreodata vreun producator sa faca asemenea comedie, dar fiecare cu aprecierile lui. Link to comment
Geo_ZGA Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Scuze, am scris in graba postul anterior, rectific: au fost montate de diversi tuneri, in special in Germania. Nu de catre producatori, greseala mea. Nu leduri/bec in X, farurile au un X sau o cruce pe sticla farului, din plastic, sau chiar in fata becului, acel capison care imprastie lumina pe oglinda. Link to comment
Cumnatu Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Cu greu m-am tinut dupa el sa ii fac poza... deh, la cum fugea cu V10... Link to comment
soricaadrian Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 ... sau poate il/o cheama Vio, nu? Link to comment
VAXXi Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Nu cred ca era V10, probabil nici nu stia ce-i aia ... este "Vio" )"> Link to comment
Cumnatu Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 M-am gandit si eu la asta dar nu, este V10. In poza nu se vede, dar e V10 Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Mi se pare oarecum normal, Wolfman. Tu si cand te barbieresti vezi Vio. Man, you have an obsession. Link to comment
Recommended Posts