ToPser Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Matizu galben mai era el cum era da...asta ... NO COMMENT ! Link to comment
dreaQ Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Am vazut masina asta pe la unirii acum 1 saptamana parca...nu am avut aparatu la mine. Link to comment
Maniaku Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Lasand la o parte eleronu' ati vazut ce jante are ??? Link to comment
andreib Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Periculoase jantele, se aseaza beton/ciment/moloz pe masina . Kitch & Co de la un capat la altul. Link to comment
BogdanG Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Sunteti rai arata foarte bine pt o dacia SPORT care a fost un Kitch de la bun inceput ,problema e ca aceasta masina este o ilegalitate pe roti ,jante prea mari,geamuri fumurii peste tot,stopuri vopsite si eleron un pic prea MARE . Link to comment
andreib Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Pentru masina aia nu am de spus decat: ,,RUSINIIIIIIIICAAAAAA'' ) Link to comment
Gerula Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 post 1: Ce aveţi cu omu', fraţilor. Nu vedeţi ce bine s-a integrat in peisaj? Cred ca alimenta cu kerosen. > post 2: Bai ia lasati masinile si priviti ce si-a facut omu aici sa care saci si diverse alte chestii. Meserie tata! <{POST_SNAPBACK}> Biciclistul cred că lucrează la o firma de geamuri termopane. edit claz: te rog sa folosesti editarea ultimului mesaj Link to comment
tico_RS Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 daca ar da eleronul si stickerele jos, masina ar fi super. inteleg ca foliile daca sunt de targ sunt un pericol public, dar cu jantele ce ai? dacia sport este total diferita de dacia berlina in termeni de stabilitate, demaraj si de ce nu zgomote interioare. am avut vreo 4 ani una si a ajuns la un fin de-al meu care e si el f multumit de ea... ai mers vreodata cu dacia sport sa poti sa o cataloghezi? daca foarte multi idioti o prefera ( am si eu vreo 3 chiar in cartier fara tobe si cu tweetere in aerisiri ) nu e vina masinii saraca... Link to comment
gigi-kent Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 E chiar ingrijit facuta dacia aia.eleronu intr-adevar e cam inalt, dar urat nu e. Si poate cine stie...chiar are efect.Mie chiar imi place. Link to comment
tico_RS Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 LATER EDIT: avand in vedere decorul eu zic ca se potriveste perfect! Link to comment
ToPser Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Hmm...cata minte o fi avand omu` asta ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Nu e nevoie de foarte multa: cu o foarfeca si putin aracet rezolvi orice problema de tinichigerie la Trabant! Link to comment
gigi-kent Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Cu o masina te duci la un tinichigiu, cu un Trabby la tamplar. Link to comment
laurentziu83 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 si eu care credeam ca romanii sunt cei mai tari la masini "turnate" nici la asta nu suntem buni Link to comment
dsign Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 lasati mah caterinca, el are stopuri clare la trabi, voi nu aveti, n-am nici eu... Link to comment
ToPser Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 da de asta ce ziceti ? are peugeot si eu n-am ("> Link to comment
andreib Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 (edited) Cool, sa ne dea si noua ponturi ala la cum sa furam emblemele de pe Pejo . Edited June 21, 2005 by andreib Link to comment
NFS Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Cred ca nu ne putem imagina cit de mandru se simte posesorul cind e la volan. Doamne fereste! Link to comment
Alezz Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ce draq ma propietaru' e daltonist ??? Misto combinatie parasolar caroserie...stau si ma intreb cate "pasarici" se vor plimba vara asta cu acest pejos autohton . Link to comment
NFS Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Câte, ca câte, dacă-mi permiteti... da' ce specie, ma intreb io... Link to comment
iustin Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 in caz ca s-au mai pus imi cer scuze, iar daca nu enjoy Link to comment
steph Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 pe langa exterior omu si-a pus bordura d`aia de parchet pe consola centrala Link to comment
Alezz Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Tre sa recunosc ca imi plac la nebunie stergatoarele "incorporate" de bemveu pe la jumatea parbrizului . Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Din nou: oare e mandru? Oare atrage "zburatoare"? Link to comment
Recommended Posts