Alezz Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ba,aia a fost lipita la locul ei dar din cauza vitezei a ajuns acolo . Link to comment
Ndi Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 E manerul de la aragazul optional. Maybach vine cu frigider, Dacia cu aragaz. Sarmaua se incalzeste, nu se raceste. Link to comment
maximus Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Nu stiu daca exista un topic dedicat tuningurilor nasoale(romanesti numai , adica facute prin romania) .. asa ca sa incep un mercedes cobra Link to comment
pesteimputit Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 masina asta vrea sa semene cu o honda crx... arata nasol... dar e bine finisata... Link to comment
Pedala Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Uni au nevoie de ajutor! Repede! Link to comment
remix Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pacat ca nu i-a tras si-un geam peste faruri s-o fi facut aerodinamica. asa acum are o rezistenta la inaintare mult mai mare. mijto efortu, kkt rezultat. Link to comment
maximus Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 teoretic proprietarul unei asemenea masini modificate ar trebui sa se teama de controalele politiei? Link to comment
maximus Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 un tucson tunat.. bleah Link to comment
ToPser Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 asta vroia sa-si ia zborul... Link to comment
ticodriver Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ia uitati aici un Costi mandru tare de el - probabil ruda cu Costi Manelita Link to comment
maximus Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 un cielo taxi, sarma tuning , yuck Link to comment
Maniaku Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ia uitati aici un Costi mandru tare de el - probabil ruda cu Costi Manelita <{POST_SNAPBACK}> Asa ca sa stie tiganii ca e de-al lor sa nu fure mancati-as ) un cielo taxi, sarma tuning , yuck <{POST_SNAPBACK}> Mi se pare mie sau are stopuri albe-clare??? in rest yuck Link to comment
maximus Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 da sunt stopuri albe clare, dar nu stiu daca ai observat eleronul ala de pe acoperis, ca sa nu decoleze inainte de aeroport Link to comment
Maniaku Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 pai eu ce-am spui mai-nainte?? In rest masina e cahhhhhhhhh Link to comment
gxg Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 bine ca ai sters numarul...chiar daca ai facut-o doar la cel din spate ) Link to comment
Mike1 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 fftopic: Asa, de curiozitate: este un lucru rau daca apare in poza si numarul masinii Link to comment
laurentziu83 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) Ia uitati aici un Costi mandru tare de el - probabil ruda cu Costi Manelita <{POST_SNAPBACK}> Si de gaura din spoiler. Nu m-ar mira coji de seminte inauntru sau butoane rupte ca la dacie. Ca de faptul ca nu rezisti mai mult de 10 minute de duhoare inauntru nu ma mira . Sa nu va suiti niciodata in vreo dacie de tigani fratilor, da nici astea mai scumpe nu-s exceptii. La tziganu asta borat asta cu mertan sa nu-i stergeti numarul, daaa? Edited September 12, 2005 by laurentziu83 Link to comment
gigi-kent Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 cu prima ocazie pun si o poza. stiti celebrele huse de plastic pe care unii le lasa pe logan pana la adanci batraneti? minciuni, amatori, mici copii... ati vazut vreodata matiz cu tetierele imbracate in huse albe(2 la 30 de mii) si peste ele husele de celofan cu care a venit din fabrica? Link to comment
maximus Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 inca o dacie kitchoasa Link to comment
Mircea Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 de ce bre kithoasa????? are eleron? ARE... are praguri profilate? ARE... are paravanturi? ARE...are semispoilere? ARE... pai si atunci? va legati de protapul de remorca? amanunte nesemnificative... bai dar carcotasi mai sunteti... Link to comment
maximus Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 (edited) nu stiu daca a mai fost (eu l-am gasit pe un link dat de catre un coforumist) dar la matizul asta chiar ca avem ce comenta Edited September 21, 2005 by maximus Link to comment
VAXXi Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 bine ca nu e in romania Link to comment
sebian Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Asta o fi cumva avion utilitar?...din-ala care alimenteaza F14 din zbor? Link to comment
NFS Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Sunt curios cit ii consuma acuma! Link to comment
ToPser Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 a mai fost pusa poza ! ..oricum in afara de eleronul ala gigantic e fain matizul Link to comment
Recommended Posts