ToPser Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 mai mare nici nu cred ca exista ... Link to comment
Ndi Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Bine ca VW n-a facut avioane. Link to comment
Florinut Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 cu prima ocazie pun si o poza.stiti celebrele huse de plastic pe care unii le lasa pe logan pana la adanci batraneti? minciuni, amatori, mici copii... ati vazut vreodata matiz cu tetierele imbracate in huse albe(2 la 30 de mii) si peste ele husele de celofan cu care a venit din fabrica? <{POST_SNAPBACK}> Cred ca este o boala cu husele astea. Eu am vazut la un Logan in loc de huse la tetiere 2 sacose cu Billa pe ele!!! ) Link to comment
john Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) In frane si in femei sa n-ai incredere Edited October 5, 2005 by akaionut Link to comment
FireFly Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Nu stiu daca exista un topic dedicat tuningurilor nasoale(romanesti numai , adica facute prin romania) .. asa ca sa incep un mercedes cobra <{POST_SNAPBACK}> Maximus pacat ca nu stai in pe langa mine , unde sta tipu , sa auzi cum face , tractor fara teava de esapament e putin spus . Link to comment
maximus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 imi pot inchipui, pentru ca astazi nu stiu ce a facut unul cu teava de esapament la un cielo(de ajunsese agatat dupa bara fata) si se auzea ca un turboreactor motorul cielo-ului Link to comment
FireFly Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Apropo vorbind de turboreactoare , pe top gun asta il stiti ? Link to comment
Ndi Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Cred ca nenea asta are un vecin pilot pe Puma si s-a gandit sa-l enerveze. Am vrut sa pun si eu unul, dar era noapte si n-a iesit "actibildul". Si fara el n-are farmec. O Dacie 1300, albastra, vopsita la pensula, cu numarul de pe spate scos, insurubat pe bara si in locul numarului era un afis galben pe negru (scris mic din pacate) "ADEVARATUL latino lover". Face toti banii, pacat ca scrisul e prea mic. Link to comment
remix Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Stiu ca este calitate infecta dar cu un telefon in timpul condusului pe ploaie... a iesit poza de mai jos. Ideea e ca va uitati la singurul Lamborghini rosu inmatriculat in Bucuresti. Adica pe capota portbagaj era scris Lamborghini chiar daca nu se distinge foarte bine. Link to comment
maximus Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 hai sa pun si eu un ozn Link to comment
Mircea Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 yeap...si probabil il cheama Gogu ) Link to comment
remix Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 moamaaa, pai mie asta chiar imi place. tre sa recunoasteti ca a facut un efort considerabil in a modifica atat capota cat si dita-mai spoileru aftermarket. impresionant efort. pacat de platforma pe care a construit dar... daca n-are omu de mai mult. oricum e de apreciat ca nu are stikere peste stikere si cine stie ce emblema de porsche pe ea. Link to comment
Mircea Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 n-are stickere, da' are luminite si probabil ca merge cu ea si se viseaza in Bentley... Link to comment
VAXXi Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Las' ca vazui o Dacie Nova cu toata masca radiatorului (portiunea dintre faruri) intesata cu ... LEDuri albastre Da, d-alea de se pun la stropitorile de parbriz. Link to comment
maximus Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 hai sa mai dau niste exemple un bmw seris 5, l-am vazut destul de des prin iasi un break dacia ca un ozn si cel mai penal dintre toate un bmw seria 3 Link to comment
FireFly Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 si cel mai penal dintre toate un bmw seria 3 maximus ce ai cu submarinul omului ? lasa-l sa fie hidrodinamic daca vrea , cu eleronul ala , mai avea un pic si il baga pe post de dublura in filmul Falci Link to comment
laurentziu83 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) Adevarul e ca de muult tare voiam sa pozez bamwaul ala cu aspect de lada, da n-aveam cu ce. Oare ce minte de tzaranoid a putut concepe asa tartaneala de masina? Edited October 11, 2005 by laurentziu83 Link to comment
ToPser Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) of of of si vai vai vai ...va de steaua soferului bmw-ului ala albastru ... o fi vreun orezar p-aci prin tara ? nuuu aia cel putin nu le uratesc in halul ala ...pacat de masina ... Edited October 11, 2005 by ToPser Link to comment
Leutzu Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 http://www.modifiedcars.com/cars/13967.htm un link despre cat de inventivi sunt romanii iar poza este facuta de mine in parcarea din agronomie. Link to comment
laurentziu83 Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Nu scrie cumva "carrefour" pe maner..., aaa, eleronul ala? Link to comment
NFS Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Uite MIGu' frateeee... Ca dovada ca tzarani sunt peste tot! Link to comment
Maniaku Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 The return of the MIG aaaa...Lada Power frateee Link to comment
tico_RS Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 1. sigur nu trucata? pare prea curata si prea taioasa... 2. am vazut azi langa vitan un cotet de masina pe care scria la parasolar: " OPEL RASING " Link to comment
Recommended Posts