Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

Cielo ala e pe bune!

L-am vazut prin primavara la showu de tuning de la prisma, arata oribil insa calitatea lucrarii e super! :D

I-am facut poze insa le am pe un hdd pe undeva prin casa... cam greu de adus pe forum :rolleyes:

Edited by mike.omega
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Auziti ce ziceti sa facem un top al Kitch-URI si sa dam cate o diploma la cel mai reusit :D Nu glumesc pe bune, le inmanam aceste diplome! Sa isi dea seama cat de penibil sunt si ei si masinile!!! Oricum nota 10 pentru cei care au reusit sa puna aceste poze ;) Am sa pun si eu o masina. No coment! Avion!

post-995-1130707646_thumb.jpg post-995-1130707677_thumb.jpg

L-am pozat p-asta la roseti in aglomeratie...mai aveam putin si ma dadeam jos din masina sa-i tai firele de la lumititele de la toba...vedeam doar albastru in fata...dar se intelege...are Logan.

post-100-1131311911_thumb.jpg

Si eu am vazut pe loganuri, solenze si sincer arata urat. Nus ilegale? ca din cate stiu eu neoanele sunt ilegale. :-?

Numai sistemele pe care dai 200E+ sunt ilegale, ca ai bani de spaga. Un LED de <1E nu e ilegal. Nu sunteti la curent :)

P.S. Nici eu nu ma prind cu Kalosul?

Nus ilegale? ca din cate stiu eu neoanele sunt ilegale.

Dar ce sunt ? Pune mana pe Codul rutier, sectiunea iluminat si vezi ce zice. Iluminatul este cea mai stricta componenta la un auto. Parca ai vazut numai filme cu negrii si mexicani orgasmand in parcari. Du-te acolo, sa vezi ca nu circula nici unul pe drumurile publice cu "tunarile" alea. Acolo, daca comentezi, risti sa tragi aer rece in piept, de la glontz de patrula auto. Ale draqu ONG-urile astea, ar trebui sa militeze pentru cartuse incalzite, in prealabil, sa nu mai faci pneumonie, macar sa mori pentru o cauza.

Mie spoilerul ala mi se pare destul de asemanator cu ce se ofera optional la aveo sedan...

De prost gust nu mi se pare, dar e vorba de gusturi... oricum, kitch nu e.

Mai kitch mi se pare eleronul cu care vine Solenza din fabrica decat asta!

PS: chiar e de Cielo?