aztec Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 exact astazi am vazut-o si eu, tot pe calea victoriei(ceva mai jos) dar nu este prima data cand o vad... Link to comment
Alezz Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 (edited) Kenobeee,e vecin cu noi ma masina a fost alba si a luato la pensula acu cateva saptamani . Edited November 22, 2005 by Alezz Link to comment
xenna Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Nu prea stiu cum sa cataloghez minunea de pe oglinda asta Link to comment
Mircea Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Minunea aia, cand ploua iti apara oglinda de picaturile de ploaie. Link to comment
masterbobs Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 aiurea...ca batranii aia de prin mijloacele de transport vara...sufera de curent...mai bine ii punea niste vata...am auzit ca face minuni Link to comment
Alezz Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Minunea aia e o aripioara de stergator din Vitan intoarsa invers si inghiesuita acolo . Link to comment
MariusZMC Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Uitati si un BMWEspero http://www.modifiedcars.com/cars/12020.htm Link to comment
Esperatul Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 O fi el kitch, dar ce n-as da pe farurile alea. Link to comment
Maniaku Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) eu unul nu gasesc aceasta masina a fi kitch, este o masina in care s-au bagat multi bani si dupa parerea mea cu cap!!! Ce daca are faruri de seria5?? acestea pot fi considerate ca o imbunatatire avand in vedere faptul ca se cunoaste foarte bine deficienta sistemului de iluminat la Espero!!! P.S. singurele chestii care mi se par kitch sunt cele doua prize de aer de pe capota Edited December 8, 2005 by Maniaku Link to comment
Mike1 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) Desi nu prea imi place ce a rezultat in urma modificarilor , totusi nu pot sa nu apreciez nivelul de munca, pasiune si ... bani care au fost investite in acea masinuta Edited December 8, 2005 by Mike1 Link to comment
remix Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Chiar daca identitatea de marca a daewoo nu s-a mai pastrat nici cea BMW nu se poate spune ca a fost asumata, deci... nu cred ca este o masina in criza de identitate. Nici eu n-o vad kitchoasa ci doar "un pic mic" exagerata. Link to comment
MariusZMC Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Nu e kith e chiar marfa... Link to comment
Maniaku Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 pai si atunci ce cauta aici??? Link to comment
john Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Mie buclierele, eleronul si prizele mi se par tiganesti. In rest pare ok Link to comment
laurentziu83 Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Visul meu de-o viata e sa-mi pun folie pe stopuri. > Link to comment
Esperatul Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Asta e chiar mutilare Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 De ce nu si-o fi luat Dacie? Link to comment
raresnica Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 ...este unul dintre cei care a reusit sa potriveasca nuca-n perete Link to comment
Mircea Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 e din ciclul: o parte neagra, una visinie, doua folii si la mijloc i-am f***** o dunga neagra.... )"> Link to comment
adostar Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 sigur e masina de fost securist Link to comment
Leutzu Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Va pun si eu seria mea de poze facute cu telefonul mobil - este scrisa data si ora la care a fost facuta poza (numele pozei). Link to comment
Maniaku Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 din cate stiu eu Fiatul ala Punto chiar are nevoie de aripi evazate pt. ca are un set de jante de vara mama-mama!!! Link to comment
remix Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Mie imi place priza de aer de pe portiera spate de la berlina aia alba. Ori le put picioarele pasagerilor in asa hal incat trebuie aerisire fortata, ori de fapt aerul este condus pana in portbagaj sa se aeriseasca sacii cu cartofi din spate. Oricum, de exceptie gandirea romanului. Link to comment
Recommended Posts