Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

eu unul nu gasesc aceasta masina a fi kitch, este o masina in care s-au bagat multi bani si dupa parerea mea cu cap!!! Ce daca are faruri de seria5?? acestea pot fi considerate ca o imbunatatire avand in vedere faptul ca se cunoaste foarte bine deficienta sistemului de iluminat la Espero!!!

P.S. singurele chestii care mi se par kitch sunt cele doua prize de aer de pe capota

Edited by Maniaku

Desi nu prea imi place ce a rezultat in urma modificarilor :mda: , totusi nu pot sa nu apreciez nivelul de munca, pasiune si ... bani care au fost investite in acea masinuta :)

Edited by Mike1

Chiar daca identitatea de marca a daewoo nu s-a mai pastrat nici cea BMW nu se poate spune ca a fost asumata, deci... nu cred ca este o masina in criza de identitate. Nici eu n-o vad kitchoasa ci doar "un pic mic" exagerata.

Mie imi place priza de aer de pe portiera spate de la berlina aia alba. Ori le put picioarele pasagerilor in asa hal incat trebuie aerisire fortata, ori de fapt aerul este condus pana in portbagaj sa se aeriseasca sacii cu cartofi din spate. Oricum, de exceptie gandirea romanului.