dreaQ Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Chiar ma gandesc sa-mi schimb husele...am niste pungi de la niste costume... Generatia ceolofan pe scaunul din logan sa tina mai mult si telecomanda-n punga.. ) Link to comment
laurentziu83 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Oltcit BITURBO o fi cosar ? Pepinno, a fost masina ta cumva inainte? > Link to comment
raresnica Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Oltcit BITURBO o fi cosar ? ...sau probabil ca sunt tunuri de fum pentru a se camufla de radarele de DN1... Link to comment
ToPser Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 l-as bate pe asta care si-a batut joc de masina asta Link to comment
adostar Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) ce maisna este ? VW golf 1 ? mutant NU mai cita mesajul anterior! Edited December 30, 2005 by Shenck Link to comment
SORAN Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Radetzi voi dar exista in Buc un Oltcit Turbo cu care nu cred ca se pune nici o masina Daewoo dp forumul asta Link to comment
Esperatul Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) Da, Oltcit turbo care are 80 si ceva de cai, clar nu se pune nimeni cu ea! Edited December 30, 2005 by Esperatul Link to comment
SORAN Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Defapt are cam 100 si e foarte usoara masina intamplator..sau nu! Link to comment
george03 Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Chiar ma gandesc sa-mi schimb husele...am niste pungi de la niste costume... Generatia ceolofan pe scaunul din logan sa tina mai mult si telecomanda-n punga.. ) Ia nu mai radeti de bietu' om > ... asa umblam si eu in primele zile dupa ce am luat apa in masina (patzania cu inundatia) Link to comment
tico_RS Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 soran: tot cazan e, si sunt destule cielo care ii rup fulgii, chiar si pe forum... oltcitul cu motorul original sau cu adaptari de citroen nu prea trece de 80 de cai maxim-maximorum... are el dyno ca sa stie? Link to comment
VIPER Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Plus ca pe forum mai sunt si Leganza, Nubira etc... Nu mai vorbim de masinile modificate... A reusit sa pozeze careva Logan-ul ala "tunat" care e prin zona Mall Vitan? E rosu si zici ca a venit cineva si a turnat galeti cu fibra pe el si s-a scurs... Ingrozitor... Link to comment
hitman Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Si Dacia alba turbo. Nu am aflat inca cit baga la ora. ) Link to comment
aztec Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 oameni.. olcitul ala turbo, (care nu e din bucuresti.. ) e se pare destul de capabil. si ce e super la el, nu are kitchisme.. acum cat a scos din motorul original cu turbo si alte reglaje nu stiu dar se pare ca destul e mult. hai sa vorbim de alea penale... Link to comment
adostar Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 la oltcit-ul ala nu e tuning! sunt artificii Link to comment
laurentziu83 Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 (edited) Dracia+backlamps de la U650 Street model (Offroad model nu le are decat ca optiune)=Ferari Adaug si poza cu botul sarmos si spoilerul stil "faras". Am vazut pe viu la o alta dacie cu spoilerul asa cum "matura" asfaltul la viraje. Pana s-a rupt. Edited December 31, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Steffyx Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Stopurile sigur nu-s de remorca de aia puturoasa de tractor? Link to comment
SORAN Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Ba cred ca da sunt de TV modelul mai nou, insa a fost ceva de munca acolo. Oltcitul respectiv e in Bucuresti un timp si asteptam provocari de la orice Nubira sau Leganza dupa forum. Nu viteza la acceleratie pana in 100! Link to comment
adostar Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 E cool! multe prize..de aer ? sau de vant ? Link to comment
BigMe Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 "Radetzi voi dar exista in Buc un Oltcit Turbo cu care nu cred ca se pune nici o masina Daewoo dp forumul asta" @SORAN: da pana in 20 km la ora nu vrea? sau hai ce naiba pana in 60 km/h...daca tot te chinui sa faci ceva dintr-o masina... faze de genu hai sa facem pana in/la 100km/h etc...nu tata, cursa pe 400 m si dupa vezi ce iti poate masinuta... @"Oltcitul respectiv e in Bucuresti un timp si asteptam provocari de la orice Nubira sau Leganza dupa forum. Nu viteza la acceleratie pana in 100!" Te rog, pai asa de renumit e olcitul ala incat el asteapta provocari?? ...poate el sa provoace nu sa fie provocat... daca vrea cu nubira si leganza... Link to comment
Tommy Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 (edited) http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=124...r=asc&start=150 pai se pare ca a ajuns la 115 caluti (de fapt a fost o crestere de 15 nu se stie de la cat), si ajunge la o adica si la 150 cai si nu cred ca asteapta provocari de la devuuri ca a rupt a6-uri si passaturi loganul rosu l-am ratat si eu la poza, dar sper sa-l prind, am promis si anul trecut later edit: dar pasiunea e pasiune ps: sper sa nu fi suparat pe nimeni ca am dat linkul de mai sus. in caz contrar rog sa se stearga.. Edited January 3, 2006 by Tommy Link to comment
Alezz Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 A dracu' comparatie Oltcit de 600kile vs Audi de 1.800kile mor p'astia cand ii vad si inca ceva aia nu sunt 400m nici sa ma...mai mult de 200 nu sunt . Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Pai asta inseamna o masina sportiva, bre: maresti puterea motorului si scazi greutatea. Crezi ca de aia s-a pus limita de greutate in jos la Formula 1? Link to comment
tico_RS Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 alezz: da ce ai ma cu masinile de 600 de kile , a?, aa? oltcit nu are 600 are vro 900 si ceva, si pana nu il vad la legale dati-mi voie sa fiu toma necredinciosu, vreti neaparat un filmulet cu mine batand la cur un megane II? se rezolva... zmeu: masina sportiva? macar 400 m sau 1000 sau daca nu indemanare sau raliu, astea sunt probe... Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Nu vorbeam exact de masina asta, vorbeam in general. Si in general o masina usoara se descurca mult mai usor in cazurile spuse de tine. Si Oltictul are sub 900 de kile (cel putin al meu atata avea). Link to comment
Recommended Posts